Изчерпано количество
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.

Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.

  Изчерпано количество
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
 • Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
 • Код на продукта: 4 блистера по 25 таблетки
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 200.00 лв

Oxandrolone – мек стероид с слаба андрогенна активност. Неговото действие е носочено основно към подобряване на показателите за сила и издържливост на атлета. Способността на този стероид драстично подобрява процеса на синтез на мускулните влакна креатин фосфат прави възможното да се получи значителна печалба на сила без излишно покачено тегло. Този препарат играе голяма роля при подготовка на спортистите,който пазят категория и се стремят дане покачат тегло.

 

Огромен брой фалшификати са пуснати днес на пазара и доста хора се съмняват в ефективността на различни лекарства. Но ние ви предлагаме възможност да се гарантира качеството на фармакологичните препарати в нашият сайт. По-специално, след покупката, отидете на страницата на производителя (www.bp.md) и при използване UPIK код, можете да проверите оригиналността на анаболния препарат.

Действие на препарата : Oxandrolone

Препарата Oxandrolone е много популярен, както при новаците така и при опитните състезатели. Обикновено се използва от хора трениращи бойни спортове или щангисти, който неискат да качат категория, но се опитват да покачат свойте възможности от към сила и издържливост.

 

Заслужава да се отбележи, че това не е ново лекарство, вече е добре известно на много спортисти. През 1964 г. той се появява в Америка под името Anavar (Oxandrolone), който се превръща в един от първите анаболни стероиди с, който може да се постигне значително увеличение на силата. Впоследствие неговите по-съвременни колеги са по търсени сред спортистите. Фармацевтична компания Balkan Pharmaceuticals, залага много на този препарат и дори казва че това е един от най-добрите препарати пускани на пазара някога.

 

Стероиден цикъл с Oxandrolone :

 

 Дозата на препарата, се препоръчва да се раздели на два приема, вариращи от 30 мг до 60 мг на ден. Дозировката трябва да се определи в зависимост от физическото състояние на организма. Дори ако спортист получава максималната доза от - 100 мг, ще се получи много чиста и качественна мускулна маса.

 

Поръчка на Oxandrolone е възможно едновременното прилагане с кленбутерол или станозолол по време на състезателен период. Добре е да бъде комбиниран с други стероиди, за да се види максималния резултат от този уникален анаболен препарат.

 

Можете също така да включите Oxandrolone като поддръжка на други по силни стероиди по време масов цикъл. За тази цел той трябва да се комбинира с Methandrostenolone или Оксиметанолон. Съчетанието му с нандролон деканоат се препоръчва за спортисти, които имат проблеми, когато приемат тестостерон.

 

Интересен факт е, че това е един от малкото стероиди, които могат безпроблемно да бъдат приемани от жени. Той допринася благоприятен ефект върху женското тяло. Приема на Anavar от жени трябва да бъде по-предпазлив, като се използва доза по ниска от посочената за мъжете. Оптималното количество от този стероид за жени е - 20-40 мг (2-4 таблетки). Продължителноста на приема също така не трябва да се подценява.

 

Също така той е считан за един добър стимулатор на растежа при децата, така че може да бъде използвам и от млади или начинаещи спортисти. Един от добрите фактори при него е, че генекомастията е напълно изключена.

 

Как да приемате Oxandrolone :

Преди да започнете да приемате този стероид, всеки купувач трябва да прочете подробно описание какво предлага този препарат. Anavar е с ниска токсичност и ниска честота на нежелани реакции. Спортисти, които имат проблеми с храносмилането, е необходимо да използват таблетките два часа след хранене за по-добра абсорбция в тялото. Негативните ефекти върху организма може да се появят само когато спортистът взема лекарството в продължение на няколко месеца без прекъсване или грубо надценява дозата.

 

Дългия прием на Anavar може да се отрази на състоянието на черния дроб. Токсичния ефект на лекарството не може да се счита за много висок, обаче, той е на лице винаги когато има злоупотреба.

 

Това лекарство е на пазара само във вид на таблетки, така че ако чуете за инжекционен формат той определено е фалшив. Цена Anavar обективно не е ниска, което може да се нарече в действителност единственият му недостатък, ако може да се счита за недостатък, тъй като неговите свойства си заслужават цената. Лекарството се използва широко и популярността му сред спортистите не е пречка да отделят значителни разходи за покупка на Anavar.

 

Поръчка на Anavar Balkan Pharmaceuticals е достъпна в нашия уебсайт. Купувайте само висококачествени и доказани продукти от надежни онлайн магазин и физическите ви способности ще бъдат на върха! При закупуването на фармакология - бъдете спокойни, ние продаваме само оригинални продукти от SC Balkan Pharmaceuticals SRL (Молдова). Това е лесно да се провери от UPIK код (който стой на блистера) на уеб сайта на производителя - http://bp.md

 

 

Oxandrolone от Balkan Pharma : отзиви и препоръки

Без съмнение, мненията на опитни професионални спортисти могат да ви бъдат от голяма полза, слабо запознати с фармакология предприемат трудно ползата и немогат да се решат как и кога да започнат цикъл с анаболни стероиди. Отзиви за Oxandrolone можете да намерите в нашия магазин ще опознаете продукта без особено затруднение.

 

Коментари в мрежата на първо място потвърдиха значителения ефект на продукта, относителната безвредност и качество. Що се отнася до последната точка на съмнение, така че е малко вероятно, че някой е в края на краищата Balkan Pharma работи на пазара повече от 3 години и оттогава е спечелила подкрепата на много спортисти.

 

Безопасност се потвърждава не само от прегледи на коментари за оксандролон, но и практиката на продължителното използване на неговите аналози за медицински цели. Ако сме в медицината, активната съставка на лекарството се намира за необходима да се използва и е безвредна, атлетите в спорта използват разични много по-тежки средства.Малко е вероятно анавар – оксандролон да ви навреди, освен ако не спазвате препоръчителната дозировка.

Ако имате нужда от конкретни бележки относно качеството на анаболните стероиди и тяхните свойства, не забравяйте да посетите нашия форум. Там можете да получите съвет от специалисти.

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анавар, Оксандролон, Анавар, Оксандролон, Oxandrolone, (Balkan, Pharmaceuticals), Anavar, таблетки, 10мг., Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 60 таблетки 10мг.