Изчерпано количество
  • Oxandrolone (Nas Pharma) Анавар - 50таб. 5мг.
  • Oxandrolone (Nas Pharma) Анавар - 50таб. 5мг.

Oxandrolone (Nas Pharma) Анавар - 50таб. 5мг.

    Изчерпано количество
  • Oxandrolone (Nas Pharma) Анавар - 50таб. 5мг.
  • Oxandrolone (Nas Pharma) Анавар - 50таб. 5мг.
  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 50 таблетки 5 мг
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 42.00 лв

Oxandrolone от Nas Pharma - е стероиден агент с ниска андрогенна активност (само 25% от ендогенен тестостерон) и най-високата анаболна активност (400% от ендогенен тестостерон), които допринасят за изграждането на здрава и суха мускулатура, повишаване на силата и причинение на редица други съществени подобрения. Също така това лекарство може да се похвали с никакви странични ефекти, свързани с ароматизиране (гинекомастия, задържане на течности, и т.н.).

 

Основната област, където това лекарство се използва в спорта и по-точно - бодибилдинг, вдигане на тежести, лека атлетика и много други актуални днес дисциплини. Целта на приложението обикновено е изграждането на висококачествена (суха и твърда) мускулна маса и увеличаване на силата. Разкрития за този стероид агент показват, че може да бъде полезен и в медицината. Активното вещество и множество различни индикации са допускани в тази област: при лечение на HIV / СПИН, лечение на заболявания, включващи загуба на мускулна маса и др.

 

 

Описание Oxandrolone Nas Pharma : свойства и ефекти

Активните съставки на стероидния агент са популярни в спортните среди под името АНАВАР (който се появява за първи път на пазара през 1964 г., годината под името също Anavar). Той е надарен с четири пъти по-анаболен ефект и четири пъти по-малко андрогенен ефект от този на ендогенен тестостерон, периода на активност е от 8 до 12 часа след последното му използване.

Забележете, че е дихидротестостерон, който е в основата на производството на Oxandrolone Nas Pharma, първоначално разработен за медицински цели, по-специално за целите на синдром на Turner, анемия, атенюиран лечение пациенти с ХИВ и така нататък. Днес, обаче, благодарение на относителната безопасност и най-високата анаболна активност на стероида е най-популярния в спорта.

 

 

Когато се използва правилно Nas Pharm Oxandrolone може да проявява следните ефекти:


Увеличава процентите на физическата издържливост

увеличава синтеза на хормона на растежа

Помага за изграждане на сухи и стегнати мускули

Има ефект от изгаряне на мазнини

 

 

Като част от спортната практика може да се използва Oxandrolone Nas Pharm от мъже, така и от жени. При жените се препоръчва да се приема малка доза от препарата анавар 10-20 мг дневно в продължение на общо шест до осем седмици.


Условията за съхранение, които се изискват от Nas Pharma са съвсем прости: съхранявайте на тъмно, сухо място и напълно защитено от влага и светлина; като предпазна мярка, да се пази далеч от домашни любимци, ако има такива, и малки деца.

 

 

Анавар Oxandrolone в спорта :

Важно е също така да се каже, че по време на цикъл с аванар той рядко се използва индивидуално, повечето спортисти го комбинират с други стероиди, така че в края на цикъла, да се постигнат по-добри резултати. Приложимостта и ефективността на комбинациите са много, но ако основната цел за вас е, да получите сила, най-добрият съвет е да се комбинират с въвеждането на инжекционния станозолол. Режимът на дозиране е както следва: Прием на Nas Pharma Oxandrolone 50 мг на ден, като се започне от 1 до 6 седмици, Винстрол от 50 мг на ден от 1 до 6 седмици. На 6-7 седмица трябва тамоксифен при доза от около 20 мг на ден.

 

На свой ред, за да се постигне по-голям растеж в качествена мускулна маса, можете да използвате съвместно с болденон или стероида тренболон. Схемата е такава: тренболон - 300 мг веднъж седмично Анавар - около 50 мг на ден, болденон - 600 мг седмично. В допълнение, по време и след цикъла се използва гонадотропин и Proviron.

 

Важно: отидете във форума Anabol.bg, можете да разберете повече за прилагането на този стероид и за определената цел, в комбинация със стероиди или други средства. Там във форума, винаги можете да комуникирате с консултантите на нашия сайт (опитен треньор по културизъм, и квалифицирани спортни лекари и т.н.) За да получите добри съвети за прием на стероиди и други лекарства, полезни в областта на спорта.

 

 

Отзиви за Nas Pharma Oxandrolone

Цялата необходима информация за тези средства, включително и на факти, мнения и прегледи на Nas Pharma Oxandrolone от спортисти, които вече са купили и тествали на практика, ще намерите, като посетите нашия форум. Плюс това, тук във форума, по всяко време, може да се говори с по-опитни "връстници" или консултанти на Anabol.bg и да получите съвети за разумно приемане на този и много други препарати, полезни в областта на спорта.

Прилагайки го правилно, можете да постигнете добри резултати в сила, и изграждането на мускулна маса, защото има увеличаване на синтеза на хормона на растежа, и дори загуба на мазнини. Всички тези ефекти могат да бъдат полезни не само в спорта, но и в други области, като например медицината, където оксандролон, между другото, доста често се използва за различни задачи.

От прегледите на Oxandrolone Nas Pharma, получаваме отзиви, че няма натрупана течност в организма и от там не се развива гинекомастия, което е значителен плюс. В допълнение, стероидния агент няма андрогенни странични ефекти като мазна кожа, акне, косопад на главата, лицето и тялото, което е не по-малко важно за спортиста.

 

 

От къде да купя Анавар Nas Pharma и каква е неговата цена ?

Поръчайте този и много други ефективни препарати за спорта, можете лесно и бързо да го направите в нашия онлайн магазин. Защо при нас? Причините са много - това е една широка гама от рентабилност и комфорт, и разбира се на надеждност.

 

Първо, че избрахте нашия магазин а да си купите оксандролон от Нас Фарма, можете да бъдете сигурни, че в края на краищата ще получите оригиналния продукт а не някой менте. Защо е така? Защото всички фармацевтични продукти, доставяни на виртуалните рафтовете в Anabol.bg, идват направо от производителите или по-точно „от първа рака” Ето защо, някои поставят под въпрос неговата оригиналност, но това не е необходимо, и по принцип, няма смисъл.

 

На второ място, ние можем да ви спестим добра идея. По-конкретно, това е благодарение на специалната система на отстъпки за цена Nas Pharma Oxandrolone можете значително да намалите сумата при голяма поръчка.

Трето, спортни стимуланти закупени от нас, доставяме в почти всички малки и големи общности на Република България.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф