Изчерпано количество
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон

Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон

  Изчерпано количество
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
 • Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
 • Код на продукта: 10мл/флакон/300 милиграма/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 86.00 лв

PharmaSust 300 от Pharmacom Labs е много мощен продукт, използвано предимно от опитни спортисти. Това е смес от тестостеронови естери в оптималното съотношение на компонентите. Той има анаболни и андрогенни ефекти, което ви позволява да качите доста маса за кратко време и да увеличите значително силовите си показатели. По принцип има положителен ефект върху цялостния тонус на тялото.

 

Моля, имайте предвид, че съвременните продукти на PharmaCom Labs се придружават от система за защита срещу фалшификати. Още през 2014 г. бяха добавени кодове за потвърждение на продуктите, които трябва да се проверят на официалния уебсайт на компанията: www.pharmacomlabs.com/code. Кодовете за най-новите продукти се намират върху шишенцето, (под холограмен стикер). За да получите потвърждение за автентичността на марката, закупена от нас, въведете нейния уникален код на горния адрес:

 

 

Описание: какво е PharmaSust 300?

Тестостеронът, който е така добре известен на всички спортисти, има много кратък период на действие в тялото - в кръвта е само няколко часа. През 70-те години компанията Organon разработва оптималната комбинация от къси и дълги естери на тестостерона, давайки на лекарството срок на действие до 2-3 седмици.

 

Въз основа на тази комбинация от естери са създадени  Liquid PharmaSust 300 и неговите аналози - сустанони. Препаратът съдържа 120 mg тестостерон деканоат, 72 mg тестостерон изокарбонат и фенилпропионат и 36 mg тестостерон пропионат. Дозата на компонентите на Pharmastast 300 в инжекции се подбира по такъв начин, че да се осигури освобождаването на хормона възможно най-рано след инжектирането и да се поддържа високо ниво за 2-3 седмици.

 

Някои от тях могат да се ползват по една инжекция за един месец. Първоначално прекурсорите на този продукт са се употребявали в медицината. Според инструкцията лекарството е било предназначено за използване при рак на гърдата при жените, както и при забавяне на развитието и мускулния растеж при юношите.

 

Сега за жените употребата на лекарството е ограничена поради високия риск от нежелани странични ефекти. Затова в силовите спортове, пауърлифтинга и бодибилдинга, PharmaSust 300 под формата на инжекции е високо ценен.

 

 Препаратът е мощен анабол и андроген. Дори когато се използва соло, позволява на спортиста значително да увеличи своята сила и маса. Дори високата цена на лекарството не намалява позицията му в класацията на спортното оборудване за спортисти. Ефектите му включват насищане на кръвта с кислород, активиране на образуването на кръв като цяло, антикатаболна активност, повишено либидо по време на курса. Страничните ефекти на инжекциите с PharmaCusto 300 са класически нежелани реакции от тестостерона.

 

Те са свързани с висока степен на ароматизиране на стероида и потискане на функцията на естественото производство на тестостерон. Превръщането в естрогени води до голямо задържане на излишна течност, увеличаване на телесните мазнини и гинекомастия. Андрогенните странични ефекти на този стероид под формата на инжекции, както се потвърждава от нашия Форум, се проявяват под прекомерно изпотяване, увеличен растеж на космите по тялото. Повечето от тези проблеми са лесни за предотвратяване и неутрализиране чрез включване на анти-естрогени в хода на курса със стероиди, чиято цена не трябва да затруднява професионалния и отговорния спортист.

 

По-добре е да проведете качествен и безопасен курс, отколкото да рискувате здравето си. След като сте решили да попитате колко струва течен PharmaSust 300, ще видите, че е невъзможно да го закупите от аптека, но има много оферти с много ниска цена на лекарството.

 

Препоръчваме ви да обърнете много внимание на репутацията и надеждността на продавача, както и на наличността на рецензии за него. В противен случай съществува висок риск да получите фалшив, нискокачествен препарат или да не го получите изобщо.

 

PharmaSust 300: как да го приемате

Лекарството е маслен разтвор и изисква затопляне преди приложение. Дългият период на действие на хормона в тялото е много удобен, защото не изисква чести инжекции. Атлетите често питат как да използват PharmaSust 300, но няма универсална дозировка за всички, както и за общата продължителност на курса.

 

Всичко зависи от физическите характеристики на спортиста и курсът трябва да бъде организиран индивидуално за всеки състезател. Всичко се определя от физическите характеристики и степента на опит (височина, тегло, възраст), както и чувствителността към лекарството.

 

 • Въпреки това, използването на PharmaSust 300 може да бъде обобщено до определени граници.

 

 Обикновено курсът трае от 4 до 8 седмици, с доза от 300 до 800 mg на седмица. Има различни варианти за въвеждане на седмична доза - веднъж седмично, веднъж на всеки две седмици или обратно, 2 пъти седмично.

 

Това зависи от предпочитанията на спортиста, тъй като инжектирането, дори веднъж на всеки две седмици, ще осигури постоянно високи нива на тестостерон в кръвта. Лекарството се предпочита при курсове за покачване на маса, когато качеството не е толкова важно. За да подобрите анаболните ефекти на лекарството, можете да комбинирате курса с други стероиди.

 

 

Ако състезателят се нуждае от повече сила, комбинацията с Winstrol е доста добър вариант. Курсът с PharmaSust 300, независимо дали е самостоятелен или комбиниран, изисква задължително използване на анти-естрогени (Tamoxifen, Nolvadex) и лекарства след терапията.

 

Мнения за PharmaSust

Тази смес от тестостеронови естери отдавна вече не е нещо ново на пазара за спортни добавки и стимуланти, така че лесно можете да намерите мненията и отзивите за продукта, които определено са повече положителни. Ревютата за този тестостеронов микс, изложени от спортистите във форума на нашия онлайн магазин, потвърждават високата анаболна и андрогенна ефикасност на продукта.

 

 • В рамките на един среден курс, както казват купувачите, които са го взели, спортистът лесно може да качи поне 7 до 12 кг тегло, като значително се увеличава силата и издръжливостта на тялото.

 

В отзивите за PharmaSust 300, спортистите препоръчват да се обръща специално внимание на антиестрогените и да не се пренебрегват лекарствата за след курсова терапия. Отговорното отношение към курса ще избегне много възможни проблеми, свързани със страничните ефекти на лекарството.

 

На нашия форум прегледите на PharmaSust 300 са оставени от спортисти с различни нива на опит и можете да добавите вашите собствени впечатления.

 

Освен това, във форума можете не само да четете мнения за тестостеронови смеси или други стероиди, но и да получите съвети от компетентни спортни фармацевти. Те дори ще ви помогнат с изготвянето на индивидуална програма на прием на спортни добавки.

 

Къде мога да си купя PharmaSust 300

За много спортисти този въпрос отдавна престава да съществува, защото те си купуват препарати предимно от нашия онлайн магазин. Сега вече и вие сте наясно откъде е най-добре да си купувате спортна фармакология. През годините нашият онлайн магазин е установил преки контакти с доставчици и производители на стероиди, така че закупуването на PharmaSust 300 от нас е рентабилно.

 

Цената му включва минимален търговски марж поради липсата на десетки дилъри и доставчици. Доставките на стероиди са директно от производителя и гарантираме качеството на продуктите. За пълна увереност провеждаме собствено проучване на препаратите, така че нито един от нашите клиенти няма да остане разочарован.

 

Поръчката на PharmaSust 300 в нашия онлайн магазин може освен това да бъде със значително намалена цена при направа на голяма поръчка. Интересуваме се от клиенти, които идват при нас отново и отново, за да можем да си го позволим.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, вида, Тестостерон, Сустанон 4 вида Тестостерон, Pharma, Sust, 300, (Pharmacom, Labs), Сустанон, Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон