Изчерпано количество
  • Propioject (Orienpharma) Тестостерон Пропионат - 5 дози/1мл
  • Propioject (Orienpharma) Тестостерон Пропионат - 5 дози/1мл

Propioject (Orienpharma) Тестостерон Пропионат - 5 дози/1мл

    Изчерпано количество
  • Propioject (Orienpharma) Тестостерон Пропионат - 5 дози/1мл
  • Propioject (Orienpharma) Тестостерон Пропионат - 5 дози/1мл
  • Код на продукта: 5 дози по 1мл.
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 69.00 лв

Тестостерон пропионат от китайска компания "OrienPharma" - е доказан продукт при културизма вдигане на тежести, както и в много други спортове.

Прилагането на инжекциите с тестостерон пропионат в действие дава на спортиста набор от висококачествени маса, изгаряне на мазнини, увеличаване на силата и увеличаване на либидото. Той също така намалява риска от развитие на коронарно сърдечно заболяване.

 

 

Какво е Тестостеронът пропионат: Описание на лекарството

В едноименната активната съставка на лекарството е молекулата на естествен тестостерон, който е прикрепен към веригата на пропионат естер. Целта на тази промяна е да се удължи действието на хормона за известно време, тъй като чистата форма в кръвта е активна за много кратко време.

Историята казва, че тестостерон пропионат е един от първите тестостеронови естери, изобретени през 1930. Тази негова популярност се дължи от невероятните му резултати при вдигането на тежести и културизма. Днес той и неговите колеги в аптеката не се продават (освен Омнадрен, но тое с смес от 4тери тестостеронови естера), но лекарството не губи своите позиции в класацията на спортните фармацевтични продукти.

Лекарството лесно ароматизира и се превръща в естроген, намалява нивото на естествен тестостерон. Съотношението на анаболна и андрогенна активност е една.

В спорта, дори и най-малката доза при жени причинява странични ефекти на вирилизация и маскулинизация, така че спортистките по-добре да се обърнат към по-слабо андрогенни стероиди.

Мъжете обикновено използват тестостерон пропионат при стероидни цикли за релеф или преди състезание да запази тяхната сила. Полученото тегло с този стероид, не расте толкова бързо, но качеството. Повечето спортисти, които се възползват от нашия форум, твърдят, че тези готови инжекция от OrienPharma помагат да спечелят най-малко 5-6 кг тегло и качество на значително увеличаване на силата, успоредна на изгаряне на мазнини и увеличаване на възстановяването.

Цена тестостерон пропионат от инжекциите на OrienPharma не е толкова малка, но съотношението при нас е цена-качество. Единственият значителен недостатък се състои в необходимостта от често инжектиране.

 

 

Цикъл с тестостерон пропионат :

Препаратът е подходящ за приемане в дози от 100 мг всеки ден. Опитни спортисти могат да увеличат дозата на индивидуална основа. Въпроси  за такива дози при начинаещи трябва да бъдат решени със специалист, но за повечето от тях се препоръчва да се започне с 50 мг през ден.

Приемането на този стероид може да се извърши както соло така и в комбинация с други анаболи за постигане на максимални резултати. Важно е да запомните, че всеки цикъл с тестостерон пропионат изисква прием на антиестрогени и лекарства за терапия след цикъл за консолидиране и неутрализиране на нежелани реакции.

Ако искате да направите комбиниран цикъл, добър избор е препарата винстрол, станозолол, мастерон, оксандролон. Тези агенти правят ефекта по-силен, отколкото прием на стероида индивидуално.

 

 

Цена тестостерон пропионат:

Този стероид е един от най-популярните сред спортистите, но цената му не се обяснява с това. Доста високата цена на този тестостерон пропионат е фактът, че това е продукт, който изисква производството на високотехнологично оборудване и квалифициран персонал. И всичко това се отразява на цената.

Цена тестостерон пропионат на "OrienPharma" по принцип не може да бъде ниска, ако мислите, че сте късметлия и сте срещнали продавач на стероиди с цена два пъти по-ниска от пазарната цена, не бързайте да се радвате и да се разделите с вашите пари. Тъй като най-ниската цена в 99% от случаите, се крие под фалшив продукт.

Важно е да се запомни, че трябва да се взема, не това, което е евтино, а това, което наистина "работи". Затова ние препоръчваме на нашите клиенти да плащат адекватна цена и да получават доказано работещи стероиди. Нашата ценова политика, която виждате в магазина - това е реално доказателство за качество и надеждност.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Propioject, (Orienpharma), Тестостерон, Пропионат, дози/1мл, Propioject (Orienpharma) Тестостерон Пропионат - 5 дози/1мл