Изчерпано количество
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс

Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс

  Изчерпано количество
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
 • Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 250mg/ml 10 ампули
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 135.00 лв

RIPPED-250 е уникална комбинация от три вещества, които са изключително ефективни, особено в периода, в който целта е да се повиши качеството на мускулна маса с безпрецедентна плътност, здравина и релеф. Ако добавим способността да изгаря мазнините, получаваме идеален продукт за употреба в предсезонната подготовка.

 

RIPPED-250 е популярен не само сред най-добрите културисти, но и от най-добрите спортисти, на които той носи такива големи печалби както никой друг инжекционен продукт, предлаган на пазара. RIPPED-250 продукт е толкова уникален, че всеки потребител трябва да подходи с максимално уважение и внимание защото точно този продукт ще ви промени.

Компанията Малайския тигър Ltd. обяви RIPPED-250 като TOP1 продукт сред всички продукти. Опитът е показал, RIPPED-250 има още по-добри резултати в комбинация с Xanodrol или STANOX 10.

 

 

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКА

Тестостерон пропионат е един от най-многото варианти на естерифицирани стероиди, който съвременния пазар предлага. Това е една инжекционно вещество с по-бавни темпове на освобождаване от самия тестостерон без тестостеронов естер, но с по-бързо освобождаване от всички други налични в търговската мрежа тестостеронови естери.

 

Тестостеронът се счита за най-естественото и най-безопасният анаболен стероид. Използването на тестостерон е свързан с драматични и почти постоянни стъпки по отношение на мускула, мускулната маса и размер, сила, агресия, издръжливост и способност да се справите с интензивно натоварване.

 

 • Този хормон е от жизненоважно значение за костната плътност, обем и мускулната сила, сексуалното желание, тялото разпределението на мастната тъкан, производството на червени кръвни клетки и производството на сперматозоиди.

 

Мастеронът включен в него има лек андрогенен и анаболен ефект, но практиката показва, че е много по-силен и ефикасен с сравнение с неговите заместители. Той се свързва с андроген рецепторите и е от 3 до 5 пъти по-мощен от тестостерон. Повишена мускулна твърдост и по-добра плътност може да се наблюдава по време на неговото използване, но тегло и силата като печалби са само умерени. Подобно на други анаболни андрогенни стероиди, Drostanolone също така увеличава синтеза на протеини.

 

Той не се конвертира в естроген, следователно той не ароматизира, така образуването на гинекомастия и задържане на вода са непознати термини за този препарат. Той е много лек за черния дроб и като цяло, страничните ефекти са нулеви.Този анаболен и андрогеннен стероид дори се приписва с лек диуретик и ефектно изгаряне на мазнини. Намалява нивата на алдостерон, като по този начин намалява нивото на водата в организма, поради което тя е приписана с лек диуретичен ефект.

 

Тренболон ацетат е буквално най-мощния анаболен стероид в огромната търговската мрежа. Тренболон е анаболен стероид, който трябва да се спазва стриктно. Тренболон е в основата на производни на нандролон с някои много съществени разлики в техните химични свойства.

 

 
Тези, които го използват докладват, че неговите ефекти върху развитието на сила са напълно сравними с такива средства, като оксиметолон, methandienone, тестостерон.Особеността на тренболон ацетат е също така, че той увеличава метаболизма на мазнините, а дори и в подготовката за придаване на обем това е възможно с неговата "помощ" за изработване
 на големи, силни и твърди мускули в същото време.

 

 

 
 Заедно с тази комбинация или микс от три изделия с бързи естери представлява и идеална комбинация, насочена към бързи печалби на чиста, твърда и съдова мускулна маса и бързо увеличаване на силата.
 
Ще се почувствате ефекта още в първата седмица на употреба.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: НОВИ, ПРОДУКТИ, НОВИ ПРОДУКТИ, Ripped-250, (Malay, Tiger), Андрогенен, микс, Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс