Поръчка на Stanozolol (Biotech) Стромба, цена прием и ефекти на станозолол - бърза доставка в България

Поръчка на Stanozolol (Biotech) Стромба

Производител:GEP
Модел:100Таб/10МГ
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 40.00 лв


Stanazolol (Biotech) Стромба - 100 таблетки по 10мг.

Stanozolol таблетки от Biotech ( Биотех ) - е чудесен анаболен стероид, известен със своите свойства за изграждане на здрава и суха мускулатура, значително увеличаване силовата издрържливост и плътността на мускулите, изгаря мазнините и премахва течностите от организма.

 

Резултати от анаболния ефект се оценява от много спортисти. Това лекарство е правилно известен като един от най-мощните и относително безопасни стероиди, тъй като неговите андрогенни свойства са сведени до минимум.

 

Stanozolol таблетки: Описание

Активната съставка на лекарството - станозолол, създадена през 1962 г., във фармацевтична лаборатория Winthrop базирана на DHT (дихидротестостерон). Резултатът надминава всички очаквания на учените. Анаболните свойства на лекарството са били повече от 3 пъти по-високи от свойствата на тестостерона, а андрогенните процеси са намалели с повече от две трети.

 

Първото приложение на своя бъдещ предшественик на продукт Stanozolol Biotech е намерено във ветеринарната медицина, за първи път е приложена на състезателни коне. Силен ръст в производителността на енергия високата скорост и издръжливост на животните привлича вниманието на спортисти, и малко по-късно лекарството навлиза в бодибилдинга, вдигане на тежести, и различните видове лека атлетика.

 

Но сега Stanozolol не е известен само в бодибилдинга, но също така и в класическата медицина. Той се използва за възстановяване на пациенти след операция за лечение на анемия и наследствен ангиоедем. Това са само някои от възможните индикации за използването на такива таблетки за медицински цели. В действителност, има много повече добри ефекти.

 

Всички таблети от шишенцето на фармакокинетиката Stanozolol от Биотех се описват в листовката, както се и обсъждат в нашия форум. Препарата в организма не ароматизира, не се превръща в естроген, което го прави доста безопасен за прием дори и от жени. Активната му съставка при прием е активна 8 часа, след което действието отслабва, и концентрацията на хормон в кръвта постепенно се понижава. Следователно, лекарството трябва да се консумира дневно.

 

Разходите за Stanozolol от Биотех са ниски, но съотношението цена-качество е много високо, което не позволява да съжалявате за парите, похарчени за препарата, а да се насладите на получените релефни мускули и експлозивна сила. Многобройни отзиви на спортисти, които са употребявали стромба, потвърждават, че покачват до 10 кг добре дефиниран и оформен твърд мускул.

 

 

Цикъл със стромба :

Широка гама от спортисти купуват станозолол за различни цели, но общите принципи са едни и същи. Времетраенето на един цикъл е от 6 до 9 седмици и необходимостта от нас към вас е да се придържате към балансирана диета и активни тренировки. Цикъл със станозолол ви позволява да получите впечатляващи резултати дори и в солов прием. Лекарството действа директно върху генетичното ниво в мускулните клетки, като стимулира анаболните процеси.

 

Оптималната дневна дозировка от стероида станозолол е 50 мг дневно, това се равнява на 5 таблетки от стромба на биотех. Жените приемащи стромба е желателно да не надвишават 5-10 мг на ден, за да се избегнат силни андрогенни странични ефекти. Цикъл за подготовка в продължение на повече седмици от много опитни състезатели дозировката може да бъде разширена до 100 мг на ден, но е необходимо внимателно да се следи нивото на чернодробните ензими, за да се избегне сериозна вреда за здравето.

 

За да постигнете тези дозировки трябва активно да тренирате по залите години наред, защото тези приеми не са за спортисти от аматьорски ниво. В идеалния случай, дозата се третира за всеки спортист индивидуално, в зависимост от физическото състояние и тялото му. За тези цели е отворен нашия форум, където можете да задавате вашите въпроси, за да получите професионални отговори от специалисти и опитни състезатели.

 

Как се приема Stanozolol в комбинация :

Въпреки широкото разпространение на информация и мнения за препарата станозолол, много спортисти, особено начинаещите, имат много въпроси, свързани с неговото правилно приемане и комбинация с други стероиди. По въпроса за това как да използваме станозолол-стромба, отговорът е прост - всички таблетки по едно и също време през деня, погълнати с вода, за предпочитане е сутрин или след хранене.

 

Стромба сама по себе си е много силен анаболен агент, който може да покаже силни резултати дори и при индивидуален прием. Субстанцията отлично се комбинира със стероида нандролон, сащото кумулативният ефект на стромбата усилва ефекта на всички други инжекционни стероиди. Също така популярни комбинации са с тестостерон или тренболон (параболан).

 

Как да вмъкна Stanozolol Biotech във вече започнат комбиниран цикъл? В този случай е необходимо да се намали наполовина дневната доза на всяко лекарство в цикъла. Ако в цикъла присъстват препарати с висока степен на андроген и естроген, задължително трябва да включите анти-естрогени. В този случай, ще възникне въпросът, как да се пият таблетки, без да се избегнат страничните ефекти. За максимална ефективност, се препоръчва да се обърне внимание на лекарствата за терапия след цикъл.
                             

Ефектите от приема на Станозолол (Стромба)

1. Много голямо придобиване на качественна мускулна маса.
2. Значително нарастване на силата.
3. Значително увеличение на издръжливоста на  спортиста.
4. Премахване на мазнини от мускулите и на излишната вода.
5. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.
6. Отлично зарастване на микротравми в тренировките.

Станозолол се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:
1. Нандролон Деканонат 2. Болденон 3. Туринобол 4. Примоболан

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall