Изчерпано количество
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.

Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
 • Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 50mg/ml 10ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 40.00 лв

 Stanover (10 ml) - е мощен анаболен стероид с ниска андрогенна активност, произведен в скандалната фармацевтичната компания Vermodje (Молдова).

 

 • Информацията като анаболен агент той е удобен главно в спортна практика.


 Дисциплините, който го предпочитат са главно, тежката и леката атлетика, бодибилдинг и много други аеробни спортове, той се използва за подобряване на показателите за енергия, повишаване на тонуса и качеството на мускулите. Благоприятен ефект има в медицината (в нарушение на синтеза на протеини, мускулна дистрофия, за лечение при остеопороза, и т.н.).

 

Stanover Подробно описание :

В основата на това лекарство е инжекционен станозолол. Той е производство на (DHT) с повишена анаболна активност (320% от ендогенен тестостерон) и намален андроген (само 30% от тестостерон).За първи път на пазара на при фармацевтичните стероиди станозолол в инжекционна форма се появява през 60те години (през 1962).

 

Тогава "патриарха" на модерното сега лекарство от Vermodje е произведено от Winthrop Laboratories под марката Winstrol и се използва предимно в областта на ветеринарната медицина. Той е предназначен за коне и други животни, за да увеличат силата си. След това беше одобрен от FDA за хуманна употреба, в резултат на което е хит в спорта и стана невероятно популярен в спортната фармакология.

 

                            

Ефектите от приема на Винстрол

 

● Подобряване на качеството на мускула (плътност, сухост и твърдост)

● Бъро нарастване на сила и издържливост

 Премахване на излишните течности от организма

● Силнен ефект при изгарянето на мазнини

 Повишен апетит, без да създава измамно чувство за глад.

 

Също така, ще бъде полезно да знаете, че флаконите за съхранение / ампули на този препарат трябва да се извършва при стайна температура, защитена от слънчева светлина и влага. Освен това, като предпазна мярка, лекарството трябва да бъде безопасно закътано от деца и домашни любимци.

 

 

Как да приемаме Stanover Vermodje Moldova

Цикъл с Stanover рядко се използва соло. Обикновено спортистите го комбинират с други стероиди, за да се подобри ефективността на цикъла и да получат значими резултати.

 

Сега как да приемате Stanover в комбинации, и най-важното, с какви анаболни стероиди може да се комбинира? Просто казваме, че опциите и възможните комбинации са много. Тук всичко е ограничено само от вашия опит и финансови възможности, и определянето от целта, към която се стремите.

 

По този начин, за набор от висококачествена мускулна маса и увеличаване на силата перфектен цикъл с Винстрол (Stanover) е комбинация с нандролон деканоат. Дозите са следните: нандролон - 200 мг на седмица (за 7-8 седмици), станозолол инжекции (Винстрол) - 50 мг на ден (за 7-8 седмици). Изходът от този цикъл ще направите с тестостерон пропионат и туринабол (първия - 100 мг на ден, а вторият стероид - 40 мг дневно), и след цикъла - провирон (50 мг дневно в продължение на четири седмици общо).

 

Също добра комбинация е изпозванто на Stanover Vermodje с стероида оксандролон. Например, оксандролон - 50 мг на ден (6 седмици) и винстрол -  около 50 мг на ден в продължение на 6 седмици.

 

Като цяло, препоръчваната доза за употреба на Stanover - е 30-50 мг стероида се прилага веднъж на ден или през ден. Средната продължителност на цикъла с негово участие е около 6 пълни седмици. Това е достатъчно за значително увеличаване на силата и мускулната плътност.

 

Забележка: За повече информация относно комбинации на лекарството винстрол може да се намери в нашия форум. Дори и най-минимална информация може да ви изиграе голям жокер при вашия цикъл, там ще споделите с професионални консултанти, който отговарят на въпросите на посетителите във форума.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: винстрол, winstrol, чиста мускулна маса, релеф