Поръчка на Stanover (Vermodje) Винстрол,цена прием ефект и качество Winstrol

Поръчка на Stanover (Vermodje) Винстрол

Производител:Vermoje Moldova
Модел:50mg/ml 10ml
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 40.00 лв


Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.

 

Stanover (10 ml) - е мощен анаболен стероид с ниска андрогенна активност, произведен в скандалната фармацевтичната компания Vermodje (Молдова).

Информацията като анаболен агент той е удобен главно в спортна практика. Дисциплините, който го предпочитат са главно, тежката и леката атлетика, бодибилдинг и много други аеробни спортове, той се използва за подобряване на показателите за енергия, повишаване на тонуса и качеството на мускулите. Благоприятен ефект има в медицината (в нарушение на синтеза на протеини, мускулна дистрофия, за лечение при остеопороза, и т.н.).

 

Stanover Подробно описание :

В основата на това лекарство е инжекционен станозолол. Той е производство на (DHT) с повишена анаболна активност (320% от ендогенен тестостерон) и намален андроген (само 30% от тестостерон).За първи път на пазара на при фармацевтичните стероиди станозолол в инжекционна форма се появява през 60те години (през 1962). Тогава "патриарха" на модерното сега лекарство от Vermodje е произведено от Winthrop Laboratories под марката Winstrol и се използва предимно в областта на ветеринарната медицина. Той е предназначен за коне и други животни, за да увеличат силата си. След това беше одобрен от FDA за хуманна употреба, в резултат на което е хит в спорта и стана невероятно популярен в спортната фармакология.

                            

Ефектите от приема на Винстрол

Подобряване на качеството на мускула (плътност, сухост и твърдост)

Бъро нарастване на сила и издържливост

Премахване на излишните течности от организма

Силнен ефект при изгарянето на мазнини

Повишен апетит, без да създава измамно чувство за глад.

 

Също така, ще бъде полезно да знаете, че флаконите за съхранение / ампули на този препарат трябва да се извършва при стайна температура, защитена от слънчева светлина и влага. Освен това, като предпазна мярка, лекарството трябва да бъде безопасно закътано от деца и домашни любимци.

 

 

Как да приемаме Stanover Vermodje Moldova

Цикъл с Stanover рядко се използва соло. Обикновено спортистите го комбинират с други стероиди, за да се подобри ефективността на цикъла и да получат значими резултати.

Сега как да приемате Stanover в комбинации, и най-важното, с какви анаболни стероиди може да се комбинира? Просто казваме, че опциите и възможните комбинации са много. Тук всичко е ограничено само от вашия опит и финансови възможности, и определянето от целта, към която се стремите.

По този начин, за набор от висококачествена мускулна маса и увеличаване на силата перфектен цикъл с Винстрол (Stanover) е комбинация с нандролон деканоат. Дозите са следните: нандролон - 200 мг на седмица (за 7-8 седмици), станозолол инжекции (Винстрол) - 50 мг на ден (за 7-8 седмици). Изходът от този цикъл ще направите с тестостерон пропионат и туринабол (първия - 100 мг на ден, а вторият стероид - 40 мг дневно), и след цикъла - провирон (50 мг дневно в продължение на четири седмици общо).

Също добра комбинация е изпозванто на Stanover Vermodje с стероида оксандролон. Например, оксандролон - 50 мг на ден (6 седмици) и винстрол -  около 50 мг на ден в продължение на 6 седмици.

Като цяло, препоръчваната доза за употреба на Stanover - е 50-100 мг стероида се прилага веднъж на ден или през ден. Средната продължителност на цикъла с негово участие е около 6 пълни седмици. Това е достатъчно за значително увеличаване на силата и мускулната плътност.

Забележка: За повече информация относно комбинации на лекарството винстрол може да се намери в нашия форум. Дори и най-минимална информация може да ви изиграе голям жокер при вашия цикъл, там ще споделите с професионални консултанти, който отговарят на въпросите на посетителите във форума.

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall