Изчерпано количество
 • Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки
 • Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки
 • Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки

Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки
 • Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки
 • Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 100Таб/10МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 40.00 лв

 Stanover 10 от Vermodje - това е добре познат анаболен стероид в културизма. Капацитетът му за анаболни свойства, е доста по-голям, отколкото тестостерона повече от 3 пъти, но андрогените му свойства са само една трета, отколкото на тестостерона.

 

Прякото действие на този анаболен препарат показва значително увеличение на производителността на енергия и повишаване на мускулния релеф. Също заслужава да се отбележи, че има много добър ефект върху изгарянето на мазниниите. Активно отстранява водата от организма, и повишава апетита.

 

Какво е Stanover : История

Scientific лаборатория Winthrop (US) синтезира веществото станозолол през 1962 г., и първоначално е бил използван във ветеринарната медицина, за да се подобри скоростта на състезателните коне повреме на състезание. Разбира се, спортната общност бързо го открива, и въз основа на това изобретение, активното вещество е незаменен препарат при атлетите до ден-днешен. Молекулата станозолол е активната съставка на лекарството тя е модификация на класическата DHT, към която се прибавя метилова група, и значително намалява андрогенните и анаболни свойства.

 

От 1960 г. насам, имаше и съвременни аналози на Stanover под името стромба, който са се продавали свободно в аптеките. Спортистите и особено културистите използват редовно станозолол, за да постигнат добри спортни резултати.

 

Свойства на Stanover:

Станозолол / Стромба има уникалната способност на прогестерон рецепторен антагонизъм, който прилага инхибиране на клетъчните връзки между кортикостероидите и техните рецептори. Подробно описание на ефекта от Stanover Vermodje Moldova може да намерите в нашия форум, където професионалисти и опитни тренюри ще отговорят на вашите въпроси

 

 • Механизмът на действие на лекарството се отнася, като стимулиране на мускулни клетки генетични апарати и голямо усилване на синтеза на протеини, ДНК и РНК.

 

Таблетките Stanover са най-добрия вариант при подготовка за състезание, както за професионално така и за любителско ниво. Въпреки, че цената не е от най-ниските, както на всеки стероид, за да получите желаният ефект, е добре да инвестирате в доказани препарати, отколкото да рискувате с неизвестни и евтини стероиди.

 

В нашия онлайн магазин даваме гаранция, че ще получите високо качество на оригиналните хапчета от производителя. A съотношение качество-цена на продукта е един от най-поръчваните препарати от тази категория. Можете да придобиете невероятно суха маса и експлозивна сила.

 

Как се приема Stanover :

За атлети, дозата е 50-100 мг дневно или през ден. Индивидуална доза и продължителността на цикъла винаги трябва да се определя индивидуално, в зависимост от физическата форма. Заслужава да се отбележи, че използването на Stanover 10 осигурява най-значителен ефект, когато спортистът не е с наднормено тегло. Цикълът е с продължителност обикновено 6-9 седмици.

 

След първата доза действието на лекарството започва почти веднага, и найната дейност се поддържа в продължение на 8 часа. Следователно, дневната доза се разделя на 2-3 приема. След завършване на цикъла с лекарство откритието му в кръвта в продължение на 3 седмици.

 

 • Предимството на оралната форма е, че тя може да се приема спокойн от жени. Освен това, таблетките са много удобни от инжектирането. 

 

Много спортисти се притесняват за приема на лекарството в комбинация с други средства за постигане на максимален ефект. Можем да препоръчаме комбинация с анабола Turinabol или тестостерон. Прием с примоболан или нандролон ще бъде ефективен и безопасен цикъл за начинаещи.

 

Ефектите от приема на Станозолол (Стромба)

1. Много голямо придобиване на качественна мускулна маса.
2. Значително нарастване на силата.
3. Значително увеличение на издръжливоста на  спортиста.
4. Премахване на мазнини от мускулите и на излишната вода.
5. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.
6. Отлично зарастване на микротравми в тренировките.

 

 

Станозолол се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф