Изчерпано количество
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba

Stanozolol (ZHPC) Stromba

  Изчерпано количество
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Stanozolol (ZHPC) Stromba
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 49.00 лв

В бодибилдингa не може да се постигне успех без стероидни цикли за релеф. Без значение колко усилено се опитвате, мазнините също ще бъдат придобити заедно с мускулната маса. Според много спортисти най-добрият начин да се подобри физиката на тялото е Станозолол от компанията ZPHC. Можете да си купите този препарат или други стероиди в нашия магазин на най-ниска цена. Нашата цена определено ще ви хареса.

 

 

Внимание! Продуктите от производителя Zhengzhou Pharmaceutical Co. са защитени от фалшифициране. Можете бързо да проверите автентичността на закупения продукт на официалния уебсайт (www.anticounterfeiting.tk). За да направите това, е необходимо да въведете кода за потвърждение на продукта на посочения адрес (уникалните кодове се намират върху кутиите):

 

 

Свойства ZPHC Станозолол

Станозололът е силен анаболен и умерен андроген. Основните положителни ефекти на анаболите от ZHPC са рязко ускоряване на процесите на липолиза и използване на течностите, увеличаване на физическите характеристики. Тук е необходимо да обърнете внимание на факта, че като провеждате курс с продукта, можете да увеличите не само силата, но и издръжливостта си.

 

Най-често препаратите допринасят за растежа на енергийните характеристики, но със станозолола всичко е различно. Този продукт допринася огромен успех сред представителите на цикличния спорт. Като попринцип най-често продукта се поръчва за увеличаване на издръжливостта. Лекарството може да се използва от жени спортистки, тъй като страничните ефекти се развиват много рядко.

 

Трябва да се признае, че това е един от най-безопасните стероиди и е изключително ефективен. Единственият му недостатък е възможността за изсушаване на ставите. Останалите странични ефекти, общи за всички анаболни стероиди, практически не се срещат в спортната практика. Въпреки това, трябва да следвате инструкциите.

 

 

Как се приема стромба - ZPHC Stanozolol в спорта

Цикълът с участието на Стромба от ZPHC трябва да продължи от шест до осем седмици. Вземайте продукта дневно, а препоръчителната доза варира от 30 до 40 милиграма. За да се избегне изсушаване на ставите, трябва да използвате стромба заедно с тестостерон. Това се доказва от всички прегледи на спортисти, които се намират в мрежата.

 

 Ако основната задача на един спортист е да увеличи силата и издръжливостта, тогава достатъчно е веднъж дневно да взима по от 10 до 20 мг. Подобни дози трябва да се използват и от жени.

 

 • Отличните резултати ще дадат комбинираните цикли. Можете да комбинирате стромба с почти всички стероиди под формата на инжекции.

 

Не трябва да приемате две стероидни таблетки по едно и също време, тъй като може да се появят проблеми с черния дроб. Най-популярните съчетания със Станозолол са тестостероните, Тренболоните, Нандролон Деканоат, Болденон, Примоболан. Също така, културистите често използват Стромба за излизане от курсовете, за да се сведе до минимум ефекта на отслабване.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стромба, , Станозолол, Стромба, Станозолол, Stanozolol, (ZHPC), Stromba, Stanozolol (ZHPC) Stromba