Изчерпано количество
 • Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули
 • Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули
 • Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули

Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули
 • Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули
 • Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1мл/50мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 74.00 лв

Strombaject Aqua е модерен стероиди произведен от SC Balkan Pharmaceuticals SRL. Тя може да бъде наречена аналог на Winstrol, защото в основата си съдържа станозолол във воден разтвор. Strombaject Balkan Pharma е отличен избор за постигане на растеж от висококачествени мускули.

 

 Лекарството насърчава растежа на мускулите, не задържа вода и не води до увеличаване на мазнините по тялото, а напротив, има ефект от изгаряне на мазнините и изхвърля излишната вода.

 

Този инжекционен станозолол от Балкан Фарма е много ценен от спортисти заради способността му да увеличава основната физическа активност, като сила, издръжливост и висока енергия. Той се използва не само в бодибилдинга и силови дисциплини, но също и в атлетичните спортове.

 

Strombaject Aqua от Balkan Pharmaceuticals Молдова

Като за начало трябва да се каже, че всички стероиди произведени от Балкан Фарма, които се продават на нашия сайт – са напълно оригинални и фармакологични средства. За да се уверите в това можете да използвате секюрити кода (Yupik), като го въведете в официалния им сайт - www.bp.md

 

 

 

За да опишем ефектите на Strombaject Aqua е необходимо да отбележим, че лекарството е силно анаболно с минимална андрогенна активност. Стероидът има висока бионаличност и стабилност, обаче, срокът на неговата дейност след инжекциите не е много дълъг. Периодът на полуразпад от датата на приложение е около 8 часа.

 

Този медикамент е разработен анаболен стероид и влезе в продажба в началото на втората половина от миналия век. Първоначално, "СТРОМБА" (известен жаргонен термин) беше достъпна само за медицински и ветеринарни цели, но поради своите благоприятни анаболни ефекти бързо се разпространи към спортната практика. Към днешна дата, този стероид има доста дълга история на употреба като спортен стимулант.

 

Какви резултати могат да бъдат постигнати с помощта Strombaject Aqua? Лекарството често се използва за релеф, тъй като спомага за изгаряне на мазнините и отстранява излишната течност, за да се постигне нарастване на мускулна маса с високо качество.

 

Strombaject Aqua: приложение и дозировка

Този стероид е добър избор за начинаещи и любители спортисти. Той се комбинира добре с почти всички анаболни андрогенни стероиди, защото има минимален риск странични ефекти.

 

Според практиката, оптималните дози варират от 50-100 мг на ден. Това количество обикновено е достатъчно за постигане на необходимите подобрения. Инжектирането и продължителността на прилагане може да варира средно, от около една инжекция на ден или през ден, и съответно около 6-8 седмици обща продължителност на цикъла.

 

 

В повечето случаи, стероида се използва в комбинация с други анаболни стероиди. Ако имате въпроси относно, как е най-добре да се извършва използването? Тогава на тези въпроси може да отговорят, нашите консултанти. Опитните специалисти, които работят в нашия форум, са изключително компетентни относно тематиката „културизъм”, и дават необходимите коментари и препоръки.

 

Стероидни цикли със Strombaject Aqua

Ако съдим по мнения този анаболен препарат най-често се използва в комбинация с нандролон деканоат.

 

Също така често се използва в комбинация с тестостерон пропионат за изсушаване / релеф прикрепен към дълго действащ добър растеж на мускулите. Други възможни варианти за комбинация са с Анавара, тренболон или примоболан. Комбинираната употреба на стероиди трябва да се основава на личните предпочитания, опита, текущата физическа форма и преследваните цели.

 

Странични ефекти от Strombaject Aqua

Този стероид по отношение на странични ефекти може да се нарече един от най-безвредните. Дори в случай на прием в големи дози обикновено не се очакват сериозни нарушения. Но все пак ще опишем НЕ ПРЕКОМЕРНИТЕ дози какво могат да причинят - повишаване на кръвното налягане и повишени нива на холестерол.

 

 • Също така, някои спортисти разкриват, че съществува лека болка и дискомфорт след прилагането на инжекцията. Отделно ще подчертаем, че по време на тренировка не трябва да се преувеличава с работната тежест, тъй като инжекционния стероид може да доведе до увреждане в ставите и сухожилията.

 

Отзиви за Strombaject Balkan Pharma

За начинаещи спортисти изявленията от опитни спортисти са един от най-надеждните източници на информация. По-специално, прегледи на Strombaject Aqua от Балкан Фарма (Молдова) разкриват, че при приложение на стероиди не се очакват никакви странични ефекти. Ако се интересувате от мнението на предишни купувачи, не забравяйте да посетите нашия форум.

 

Там можете лесно да намерите необходима информация, или просто да получите компетентни отговори на вашите въпроси.

 

Поръчка на Strombaject Aqua

Онлайн Магазин Anabol.bg предлага на спортистите от Република България осигуряването на възможно най-добрите условия за придобиването на спортни стимуланти. Сред тях се вписва и описания стероид Strombaject от Balkan Pharmaceuticals (Молдова), който може да се закупи с изгодни условия. Във виртуалните рафтовете на нашия магазин ще намерите голямо разнообразие от фармакологични средства, използвани ежедневно в спортната практика.

 

Първото нещо, което можем да кажем е, че цена Strombaject Aqua относно магазин Anabol.bg - това е най-добрата и достъпна оферта. Благодарение на нашата обширна система за отстъпка, за която можете да разберете повече в секция „FAQ:Въпроси”, където e цялата необходима информация. Ако говорим за оригиналност, ние работим само с надеждни доставчици и доказани производители, което е добра гаранция за автентичност на всички фармацевтични продукти.

 

И още нещо: поръчката на Strombaject Aqua, произведен в 1 мл ампули с концентрация на веществото в 50 мг / мл, ще бъде напълно анонимна. В нашия магазина е инсталирана надеждна системата за защита. Важна и лична информация никога няма да попадне в чужди ръце, което е важно, когато правите покупки от Интернет, особено когато пазарувате продукция на стероиди.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Винстрол, Strombaject, Aqua, (Balkan, Pharmaceuticals), станозолол, suspension, Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) станозолол suspension