Изчерпано количество
  • Susteron 250 (Nas Pharma) Сустанон - 10амп. 250мг/мл
  • Susteron 250 (Nas Pharma) Сустанон - 10амп. 250мг/мл

Susteron 250 (Nas Pharma) Сустанон - 10амп. 250мг/мл

    Изчерпано количество
  • Susteron 250 (Nas Pharma) Сустанон - 10амп. 250мг/мл
  • Susteron 250 (Nas Pharma) Сустанон - 10амп. 250мг/мл
  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 10амп.1мл.
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 56.00 лв

Susteron 250 от Nas Pharma - мощен стероид с високо анаболна и андрогенна активност. Това е смес от няколко естери на тестостерон, предоставяща изразен ефект : Тестостеронът пропионат, тестостерон фенилпропионат, деканоат и изокарбонат. Той се използва главно в спортните цели, но може също така да има и медицинска употреба за определени заболявания.

 

 

Susteron 250: описание

В медицинската практика, (тестостерон Mix) е назначен главно за хормонална заместителна терапия при, хипопитуитаризъм, след кастрация в периода, когато присъства безсилие, остеопороза, поради липса на андрогени, менопауза и хормонални разстройства при мъжете.

Susteron в културизма и в спорта като цяло, от своя страна, се използва главно за натрупване на чиста мускулна и увеличаване на силата. Той може да се използва ефективно като допинг средство в областта на активния спортист и в други страни свързани с днешните спортове.

 

Първото такова лекарство е разработено през 70-те години на 20 век от известната фармацевтичната компания Organon. Той е създаден специално, за да подкрепи по-стабилното ниво на тестостерон в кръвта, чрез прилагане на 4-естерите на стероида. Той получи значителна популярност и разпространение. В наше време, модерните му колеги са също с високо търсене и се използват за различни задачи.

 

Какво може да даде на един спортист Sustanon Nas Pharma?


Правилно подбран стероиден цикъл със сустанон или комбиниран с други фармацевтични продукти може да доведе до значителни подобрения, които имат пряко отношение към спорта практика, по-специално:

 

За бързо покачване на мускулна маса

Повишено качество на въстановяването

Подобряване на ефективността и издръжливостта

Укрепване на хемопоезата

Подобряване на транспорта на кислород

 

 

Известно е също така, че в този агент присъстват анти-катаболни ефекти и може да допринесе за повишаване на либидото, както и на апетита.

Susteron 250 е с еднакви действия от една интелигентна комбинация от тестостеронови естери с продължителна дейност. Присъствие в организма след продължителна употреба - до 3 седмици. Андрогенна и анаболната активност - изразена.

 

Поради значителните андрогени, той обикновено се препоръчва само за мъже. Атлетки, които използват такива средства могат да бъдат изправени пред странични ефекти, като вирилизация. Това може да промени тялото - мъжки тип, задълбочаване на гласа, увеличаване на мазнините или кожата, както и окосмяване по тялото.

 

Съхранението на този анаболен стероид, трябва да бъде извън обсега на деца и домашни любимци като предпазна мярка. Дръжте кутията с ампулите на затворено място, защитено от светлина и влага, температура на съхранение се препоръчва да е стайна.

 

 

Сустанон Nas Pharma : Инструкции за употреба

Съставната му формулировка е смес от 4 тестостеронови естери, използвани главно от опитни спортисти, за които това не е първият цикъл със стероиди. Той може да се използва за различни задачи, но като цяло, приоритетите и характеристиките са за увеличаване на мускулната маса и растеж на сила.

 

Цикъл с Susteron 250 средно може да продължи около 6-8 седмици общо, дозата, която се препоръчва, е около 250-500 мг на седмица. Възможна е дозировка до 750 мг в зависимост от натрупания опит на атлета. Инжекциите се правят обикновено 1 или 2 пъти в седмица.

 

Той е удобен с концентрация на активната съставка 250 мг на 1 мл. Оказва се, че за инжектиране на 250 мг трябва точно 1 ампула за доза от 500 мг – 2 ампули.


Цикъл със сустанон при спортист може да се направи солово (индивидуален прием на сустанон), но по-често се извършва в комбинация с други стероидни препарати. Изборът на комбиниращите стероиди зависи от опита и прилагането на вашата финансова платежоспособност и преследваните цели.

 

Инструкции за Сустанон могат да бъдат получени, като посетите нашия форум. Там можете да намерите необходимата информация и да направите най-добрата комбинация за себе си, разбира се. Този фармацевтичен препарат за покачване на мускулна маса и други подобрения добре се съчетава с Данабол, болденон, или параболан. Използването му може да се комбинира ефективно с нандролон, станозолол, както и много други подходящи и ефективни стероидни медикаменти.

 

Ако имате нужда от подробни инструкции за употреба, нашите консултанти ще ви помогнат да разберете всички нюанси и ще отговорят на вашите въпроси. Сред консултантите присъстват изключителни професионалисти и опитни специалисти, например, можете да получите препоръки от майстори на спорта по вдигане на тежести или треньор по културизъм.

 

 

Отзиви за Сустанон – Susteron 250

Професионални мнения за това лекарство произведено от Nas Pharma не е лесно да се намерят, защото то не много одавна се появи на Българския пазар. Но някои отзиви вече са на разположение и въз основа на тях можем да направим заключения.

 

Отзиви Сустанон от Нас Фарма е описан като добър фармацевтичен препарат, който може да ви помогне да се постигне изразителни резултати и е използван не само от любителите на фитнеса, но дори и от професионалните спортисти. Той е лесен за използване, и дейността му обикновено доста бързо се проявява. Стероидният цикъл обикновено протича без проблеми и инжекции не причиняват силна болка или дискомфорт, особено когато не се изисвка твърде често изпълнение.

 

 

Susteron 250 : цена и поръчка

Поръчайте този стероид на достъпна цена от нашия онлайн магазин. Сайтът разполага с голям набор от фармацевтични продукти, които са от значение в този спорт, като стероиди или пептиди, които могат лесно да бъдат получени. Тук можете бързо да намерите желания фармацевтичен продукт за вас, без да се натъквате на ненужни усложнения.

 

Поръчка на Сустанон можем да ви гарантираме, че ще е надеждна и автентична. Защото за сътрудничество ние избираме само надеждни доставчици, които работят с производителите т.е всичко идва от „първа рака”

 

Поръчка Susteron 250 от онлайн Anabol.bg можете да направите спокойно, без да се притеснявате за данните, който ни изпращате. Ние разполагаме с надеждна система за сигурност, която включва защита срещу DDoS атаки и защитна SSL-връзка. Поверителна информация за външни лица никога няма да изтече. Това означава, че ако поръчате от нашия магазин, Сустанон или други стероиди, вие всъщност вие всъшност предпазвате собствената си анонимност.

 

Добра цена Сустанон е налична в магазина ни, защото разполагаме с система от отстъпки, която позволява да се спести от големи поръчки. Какви са те може да намерите в раздел "FAQ: ВЪПРОСИ", където има и друга полезна информация.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Nas, Pharma, Nas Pharma, Susteron, 250, (Nas, Pharma), Сустанон, 10амп., 250мг/мл, Susteron 250 (Nas Pharma) Сустанон - 10амп. 250мг/мл