TEST P 100 (Evo Genetics) Тестостерон

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 49.00 лв

Тестостерон пропионат (TEST P 100) – това е един от двата кратки естери на мъжкия хормон. В сравнение с фенилпропионата, полуразпадът му е още по-кратък. Въпреки нуждата от чести инжекции, тестостерон пропионатът е един от най-търсените стероиди на пазара днес. Важното тук е неговата висока ефективност, безопасност, атрактивна цена, както и универсалност.

 

Положителни качества и ефекти на Тестостерон Пропионат

 Нека започнем разговора за стероида с описание на основните му ефекти:

 

● Покачване на мускулна маса с най-високо качество.

● Бързо увеличаване на силовите показатели.

● Повишено либидо.

● Положителен ефект върху функционирането на сърдечно-съдовата система, намалявайки рисковете от развитие на някои неразположения.

 

Тъй като това лекарство има кратък полуживот ефекта му се усеща много бързо. Отначало той се изразява в растежа на силата и издържливоста. След това се наблюдава и масово увеличение на силовите показатели. В същото време човек не трябва да забравя за подобряването на релефа на мускулите.

 

Лекарството може да се счита за едно от най-безопасните. Разбира се, по време на приемът му са възможни странични ефекти, но рисковете са ниски. Всъщност единственият сериозен недостатък на анабола е високата честота на инжекциите. Това обаче не спира спортистите и те активно използват Тестостерон Пропионат, за да подобрят резултатите си.

 

 

Прием и употреба на TEST P 100 (Evo Genetics) Тестостерон

Схемата за прилагане на стероиди е доста проста. Продължителността на курсовете е от 4 до 8 седмици. Предвид необходимостта от чести инжекции, повечето спортисти ограничават употребата на Тестостерон Пропионат до 1 - 1,5 месеца. Това е достатъчно, за да получите страхотни резултати.

 

  • Трябва да поставяте продукта на всеки 2-ри или 3-ти ден.

 

  • Единичната доза е в границите от 50 до 200 милиграма.

 


В този случай най-често е достатъчно да използвате 100 mg, за да не останете разочаровани от резултата от курса. Въпреки, че естрогенните свойства на стероида не изглеждат толкова активни, колкото при удължен тестостерон съдържащ AAS, може да се наложи включване на инхибитори на ароматазата в курса. Следстероидната терапия е задължителна.

 

Повечето спортисти предпочитат комбинираното използване заедно с тестостерон пропионат. За това обаче трябва да имате достатъчно опит. Лекарството върви добре с всякакви стероиди, независимо от формата на тяхното освобождаване. Пример за отличен цикъл за релеф е стромба и тестостерон пропионат. Стромбата се приема всеки ден в доза от 30 милиграма (сутрин обед и вечер по 1 таблетка от 10мг). Тестостеронът пропионат препоръчваме да се приема понеделник сряда и петък по една ампула.

 

Още по-мощен цикъл е комбинацията от тренболон ацетат и тестостерон пропионат. Първото стероид трябва да се прилага всеки трети ден в доза от 75 - 100 милиграма. Тъй като няма ограничения при избора на лигаменти, спортистите са свободни да използват онези продукти, които ще им позволят бързо да решат проблема.

 

 

Тестостерон пропионат отзиви: спокойно можем да кажем, че няма недостиг на отзиви за пропионат в мрежата. Това се дължи на високата популярност на стероида и много спортисти споделят впечатленията си от курсовете с Тестостерон Пропионат. Всички отзиви са положителни и няма съмнение, че това е най-използвания продукт.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: testosterone propionate, тестостерон, тестостерон пропионат, gm pharmaceuticals