Изчерпано количество
  • Testobol (British Dragon) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.

Testobol (British Dragon) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.

    Изчерпано количество
  • Testobol (British Dragon) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
  • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 40.00 лв

 

Стероид, който се инжектира и съдържа 100мг. На милилитър От хормона тестостерон пропионат. Действието на пропинатния естер е много бързо (2-3 дни), затова трябва да се инжектира често (всеки ден или през ден).

 

Хубавото на този стероид е, че се чисти много бързо от организма, така че е подходящ за спортисти, които биват подлагани на допинг тестове. Това е базов стероид за повечето цикли. Той е и анаболичен и андрогенен по природа. Тест пропионат повишава мускулната маса, размера, мощен източник на сила, енергия и подобрява общото физическо и здравословно състояние, както и засилва либидото и сексуалното желание.

 

За да се понижи до минимум естрогенния страничен ефект тест пропионат се комбинира с Anastrozole, Proviron, Tamoxifen, Letrozole или Exemestane. Тези, които целят да увеличат размера си (да се напомпат) често съчетават Тест Пропионат със: Анавар и Даианбол.


А тези, които са във фазата на нацепване могат да комбинират Тест Пропионат с GP Trens, заедно с таблетки GP Stan или GP Oxan. В края на цикъла обикновено трябва да се приемат Кломифен и Прегнил за период от 3-4 седмици, за да се възстанови функцията на хипофизната жлеза и тестисите.

 

Жените културистки взимат Тест Пропионат, за да качат маса, но в по- ниски дози от тези на мъжете. Средната доза за мъжете е 400-1200мг на седмица, а продължителността на цикъла да бъде 8-20 седмици, в зависимост от целите на спортиста. Жените взимат средно между 50- 100мг на седмица.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: British, Dradogon, British Dradogon, Testobol, (British, Dragon), Тестостерон, Пропионат, флакон, 10мл., Testobol (British Dragon) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.