Изчерпано количество
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml

Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml

  Изчерпано количество
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
 • Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/250mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 68.00 лв

Enandrol (Тестостерон Енантат) – е маслен анаболен стероид от Balkan Pharma, който постепенно стимулира освобождаването на хормона тестостерон. След инжектиране на тестостерон се задържа в тялото в дългосрочен план: действието на лекарството е до 15 дни от момента на инжектиране.

 

 • Този тестостерон енантат е широко разпространен сред атлетите, както и в медицината.

 

Подобни тестостеронови медикаменти отдавна се използват при лечение на хора (в зависимост от клиничната картина се възлагат дози от 50-400 мг на всеки няколко седмици).

 

Този анаболен и андрогенен стероид може лесно да бъде проверен дали е оригинален. За да направите това, просто посетете сайта на производителя Balkan Pharmaceuticals - www.bp.md и използвайте кода разположен на ампулите Yupik:

 

Тестостерон Енантат: Ефект и свойства

Enandrol има редица забележителни характеристики, главните, от които са : високата ефективност и благоприятни ефекти към организма, което се потвърждава от много мнения. Известно е, че между свойствата на лекарството се появяват силно андрогенни и анаболни активности.

 

Тази функция осигурява значително увеличение на физическа сила, мускулна маса,  като по този начин спортистът значително преминава няколко нива нагоре.

 

Според мнения, Testosterone Enanthate от Balkan Pharmaceuticals може да помогне, за покачването на около 10 килограма в рамките на една година.

 

Въпреки това, трябва да се знае, че тестостерон енантат задържа течности, които са склонни да напуснат организма след края на цикъла. Нека опишем останалите благоприятни последици от тестостерон енантат: повишено желание за тренировка, подобряване на тонуса и мотивация, премахване на болки в ставите, укрепване на костната структура и подобряване на функцията на сухожилията. Също така, при използване лекарството увеличава апетита и либидото.

 

Трябва да се подчертае, че активната съставка на този анаболен стероид се счита за една от най-разпространените и популярни естери на тестостерон. Тя е била използвана още преди 60 години и до ден-днешен продължава да се използва от професионални атлети или фенове за подобряване на тежката физическа подготовка и за развитието на красива форма.

 

 

Дозировка и комбинации: Тестостерон Енантат Balkan Pharma

Средната препоръчителна доза е около 250-750 мг на седмица. Въпреки това, този дозировка се изчислява по : нивото на спортиста, физическа подготовка и опит в използването на стероидни препарати.

 

Някои опитни спортисти споделят своите тайни, че са използвали тестостерон енантат в дозировка 1000-2000 мг седмично (такива дози са предназначени само за опитни състезатели, както и за професионалистите). За начинаещите такива суми в никакъв случай не се препоръчват, пазете здравето си!

 

За начинаещите също е добре да кажем, че Тестостерон енантат от Balkan Pharma е отличен продукт за комбинация. Например, за да се постигне бързо покачване на мускулната маса и оптимална физическа сила може да се използва ефективно с нандролон деканоат или метандиенон. Също така добре се комбинира с Stromba или Trenbolon без повишен риск от нежелани реакции, разбира се ако се спазват основните правила за рецепция.

 

Извършването на цикъл с тестостерон енантат произведен в Молдова не е толкова лесно, както много хора си го мислят. След приложението му е задължителна терапия след цикъл. Защото енантата обхваща и намалява нивата на тестостерон. В последните седмици след цикъла обикновено се използва, или тамоксифен или кломифен цитрат. В действителност, също може да бъде необходимо да се използва инхибитор на ароматаза (Arimidex) с цел предотвратяване на негативните ефекти на естрогена.

 

Ако имате някакви въпроси относно дози или общото приемане за Молдовския Енантат, моля посетете нашия форум за индивидуална консултация. Препоръките на опитни професионалисти винаги ще бъдат полезни в такава ситуация. В нашия форум работят експерти от различни области, които са запознати с спортните стимуланти.

 

Страничните ефекти на тестостерон енантат

Този стероид може да се добави към групата на безопасните. Това означава, че ако не се злоупотребява с използването му, няма да се очакват никакви тежки физически или психически отклонения. В някои случаи, обаче Enandrol може да предизвика странични ефекти. Понякога: прекомерно изпотяване, сърбеж на мястото, където е инжектиран, пъпки по тялото или акне. Съществува риск от намаляване на природен тестостерон и разстройства, свързани с ароматизиращите средства: задържане на вода, гинекомастия.

 

● При спазване на основните препоръки, можете лесно да избегнете тези симптоми, които могат да бъдат опасни за здравето.

 

Онлайн поръчка на Тестостерон Енантат

Нашият онлайн магазин предлага най-добрите условия за покупка на анаболни стероиди. Тук ще намерите разнообразие от фармакологични средства, които можете да си купите изгодно, бързо, и най-важното безопасно. Ние работим отговорно и честно към всеки клиент, за да остане доволен. В онлайн магазин Anabol.bg можете да поръчате тестостерон енантат, произведен в Молдова, без да се притеснявате за вашите лични данни.

 

Вашата поверителна информация, която се предава към нас е защитена от нашата система за безопасност, която гарантира анонимност, което е много важно при закупуването на подобни фармакологични продукти за спорта.

 

Друг ключов момент е отличното обслужване. За удобство на клиентите, сайтът е проектиран така, че да е лесен за използване, но в същото време и много функционален. Тук можете да получите цялата необходима информация за желания стероиден препарат.

 

Ако направите поръчка на Testosteron Enantat Balkan Pharma може да не се съмнявате в неговата оригиналност, защото нашите продукти идват директно от производителя Balkan Pharmaceuticals (Молдова). Защото, както вече е посочено в началото, стероидът може лесно да се провери за оригиналност!

 

Цената на оригиналните стероиди винаги е адекватна и отговаря на качеството им. Също така, не забравяйте, че ние имаме система за отстъпка. Ако се интересувате от детайлите моля посетете раздела FAQ:Въпроси. На страницата тази страница ще намерите цялата важна информация относно използването на онлайн магазин Anabol.bg.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Testosterona, (Balkan, Pharma), 5amp/1ml, Testosterona E (Balkan Pharma) 5amp/1ml