Изчерпано количество
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон

Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон

  Изчерпано количество
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
 • Код на продукта: 10 ампули 250мг/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 77.00 лв

Testosterone Combination pharm - tec е мощно стероидно лекарство с продължително действие, което  ефективно се използва в спортната практика като допинг вещество.

 

Той има силен изразен ефект и се препоръчва само за спортисти, за да покачи мускулна маса, повишаване на издръжливостта, увеличаване на силата и други характеристики, които са от значение в областта на спорта.

 

Стероидът може да се използва ефективно и за медицински цели. Често се използва за лечение при нарушение на репродуктивната система, сексуалната недоразвитост, мъжка менопауза, лечение на акромегалия и хипертрофия на простатата при мъжете. Рецепцията от жени трябва да е с повишено внимание, особено по време на менопаузата (когато има развитие на съдови или нервни разстройства), рак на яйчниците и дори рак на млечните жлези.

 

Сустанон от pharm - tec

Активната съставка на лекарството е най-популярният тестостерон естер в чужбина - Sustanon. Но определено най-голяма популярност има в САЩ и други западни страни, където той е сред най-често предлагани стероиди на пазара. Според свойствата си той е най-подобен на тестостерон енантат, могат да се нарекат като - взаимозаменяеми.

 

Действието на Testosterone Combination осигурява множествени подобрения във физиката важни за един спортист. На първо място той помага за покачването на солидна мускулна маса, както и за увеличаване на издръжливостта и силата.

 

 • Също така от съществено въздействие е неговият ефект, който стимулира възстановителните процеси, напомпващ ефект, подобрява жизнеността и засилва желанието за тренировка, намалява или напълно премахва болки в ставите.

 

Това е мощен анаболен стероид, защото и двете му дейности са високи: анаболна дейност - точно 100% от ендогенен тестостерон, андроген - също 100% от тестостерон. Валидността на активната съставка в организма - около 15-16 дни след прилагане на инжекция, така че не е необходимо често приложение. Периодът на полуразпад - около 6-8 дни.

 

Може ли Testosterone Combination от pharm - tec да предизвика нежелани реакции? Поради относително високите андрогени могат да възникнат проблеми свързани с нежелани реакции като мазна кожа или акне. Благодарение на ароматизацията от своя страна могат да се появят симптоми на прекомерно задържане на вода и податливост към гинекомастия. Вероятен е и спад в собственото производство на тестостерон след цикъла (ако не се извърши терапия след цикъл).

 

Сустанон от pharm - tec предимно се използва от мъже. За жените не се препоръчва поради риск от маскулинизация. Ако искате да продължите да изследвате свойствата на лекарството, ние ви препоръчваме да посетите нашия форум, който представя подробно описание на всички активни вещества.

 

 • Testosterone Combination трябва да се съхранява при стайна температура на сухо място (да не се излага на резки промени в температурата, светлината и влажност). Лекарството трябва да се съхранява на място скрито от деца и домашни любимци.

 

Дозировка Testosterone Combination от pharm - tec

В спорта, този стероид се използва най-често в стероидни цикли за мускулна маса. Предимно се използва в силовите спортове, но и в много други дисциплини, където е необходим обособен набор на мускулна маса и увеличаване на силата.

 

Препоръчителна доза Сустанон може леко да варира в зависимост от нуждите и опита на прилагане, но средната стойност е около 250-500 мг на седмица. Следователно, концентрацията на активната съставка е една най-много две ампули от препарата за цяла седмица. Опитните спортисти могат да използват малко по-големи дози - около 750 мг на седмица.

 

Средната продължителност на използването на стероида, т.е. продължителността на цикъла е около 8 седмици. Инжекции обикновено се прилагат 1-2 пъти седмично.

 

Стероиден цикъл с Сустанон обикновено се провежда в съчетание с други стероиди. За подобряване на резултатите, може ефективно да се комбинира с различни стероидни агенти като болденон или нандролон деканоат. Изборът на конкретен продукт може да се определи по-много фактори, на първо място опита на спортиста, неговите цели и достъпното му финансиране.

 

 Използването на Testosterone Combination pharm - tec и Metan Malay Tiger е една добра комбинация за скоростно покачване на мускулна маса.

 

Във връзка с нандролон също може да се постигне ясно изразен мускулен растеж. Комбинацията със станозолол може да се използва за добър растеж на мускулите и загуба на мазнини, но също така има и много други популярни комбинации, които са много ефективни.

 

За най-добро приложение на сустанон може да се обърнете към по-опитни спортисти. Ако искате да се консултирате с квалифициран специалист, трябва да посетите нашия форум. Там всички работници на Anabol.bg отговарят компетентно на всички въпроси.

 

Коментари за Sustanon pharm - tec

Социологическите спортисти вече използват стероиди, който са известни на Българския пазар, като силно разглеждат мнения и коментари относно използването на даден продукт в областта на спорта.

 

Надежден източник на информация, където можете да прочетете мнения за Testosterone Combination pharm - tec, също и да оставите вашето мнение е нашия форум. Регистрацията е бърза, за да намерите най-необходимите теми относно фармакологичните средства.

 

Ако говорим за това, какви са мненията относно Testosterone Combination? Можем да подчертаем, че са предимно положителни, защото се описва като доста добър продукт. С други думи, ако прилагате този тестостерон правилно ще осетите бързо покачване на мускулна маса и подобряване на цялостната жизненост.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Сустанон, Тестостерон Сустанон, Testosterone, Combination, (pharm - tec), Тестостерон, Сустанон, Testosterone Combination (pharm - tec) Тестостерон Сустанон