ТОП !
 • Testosterone Mix 300 Cygnus
 • Testosterone Mix 300 Cygnus

Testosterone Mix 300 Cygnus

  ТОП !
 • Testosterone Mix 300 Cygnus
 • Testosterone Mix 300 Cygnus
 • Производител: Cygnus Pharma
 • Код на продукта: 10 мл. флакон 300мг/мл
 • Наличност: В наличност
 • Произход: Russian Federation
 • 70.00 лв
 • Цена: 60.00 лв

Testosterone Mix 300 Cygnus Pharmaceuticals е много мощен продукт, използвано предимно от опитни спортисти. Това е смес от тестостеронови естери в оптималното съотношение на компонентите. Той има анаболни и андрогенни ефекти, което ви позволява да качите доста маса за кратко време и да увеличите значително силовите си показатели. По принцип има положителен ефект върху цялостния тонус на тялото

 

Описание: какво е Testosterone Mix 300

Тестостеронът, който е така добре известен на всички спортисти, има много кратък период на действие в тялото - в кръвта е само няколко часа. През 70-те години компанията Organon разработва оптималната комбинация от къси и дълги естери на тестостерона, давайки на лекарството срок на действие до 2-3 седмици.

 

Въз основа на тази комбинация от естери са създадени Testosterone Mix 300 и неговите аналози - сустанони. Препаратът съдържа 120 mg тестостерон деканоат, 72 mg тестостерон изокарбонат и фенилпропионат и 36 mg тестостерон пропионат. Дозата на компонентите на Testosterone Mix 300 в инжекции се подбира по такъв начин, че да се осигури освобождаването на хормона възможно най-рано след инжектирането и да се поддържа високо ниво за 2-3 седмици.

 

 

Някои от тях могат да се ползват по една инжекция за един месец. Първоначално прекурсорите на този продукт са се употребявали в медицината. Според инструкцията лекарството е било предназначено за използване при рак на гърдата при жените, както и при забавяне на развитието и мускулния растеж при юношите.

 

Сега за жените употребата на лекарството е ограничена поради високия риск от нежелани странични ефекти. Затова в силовите спортове, пауърлифтинга и бодибилдинга, Testosterone Mix 300 под формата на инжекции е високо ценен.

 

 Препаратът е мощен анабол и андроген. Дори когато се използва соло, позволява на спортиста значително да увеличи своята сила и маса. Дори високата цена на лекарството не намалява позицията му в класацията на спортното оборудване за спортисти. Ефектите му включват насищане на кръвта с кислород, активиране на образуването на кръв като цяло, антикатаболна активност, повишено либидо по време на курса. Страничните ефекти на инжекциите с Testosterone Mix 300 са класически нежелани реакции от тестостерона.

 

Те са свързани с висока степен на ароматизиране на стероида и потискане на функцията на естественото производство на тестостерон. Превръщането в естрогени води до голямо задържане на излишна течност, увеличаване на телесните мазнини и гинекомастия. Андрогенните странични ефекти на този стероид под формата на инжекции, както се потвърждава от нашия Форум, се проявяват под прекомерно изпотяване, увеличен растеж на космите по тялото. Повечето от тези проблеми са лесни за предотвратяване и неутрализиране чрез включване на анти-естрогени в хода на курса със стероиди, чиято цена не трябва да затруднява професионалния и отговорния спортист.

 

По-добре е да проведете качествен и безопасен курс, отколкото да рискувате здравето си. След като сте решили да попитате колко струва течен Testosterone Mix 300, ще видите, че е невъзможно да го закупите от аптека, но има много оферти с много ниска цена на лекарството.

 

Препоръчваме ви да обърнете много внимание на репутацията и надеждността на продавача, както и на наличността на рецензии за него. В противен случай съществува висок риск да получите фалшив, нискокачествен препарат или да не го получите изобщо.

 

Сустанон от Cygnus: как да го приемате

Лекарството е маслен разтвор и изисква затопляне преди приложение. Дългият период на действие на хормона в тялото е много удобен, защото не изисква чести инжекции. Атлетите често питат как да използват Testosterone Mix 300, но няма универсална дозировка за всички, както и за общата продължителност на курса.

 

Всичко зависи от физическите характеристики на спортиста и курсът трябва да бъде организиран индивидуално за всеки състезател. Всичко се определя от физическите характеристики и степента на опит (височина, тегло, възраст), както и чувствителността към лекарството.

 

 • Въпреки това, използването на Testosterone Mix 300 може да бъде обобщено до определени граници.

 

 Обикновено курсът трае от 4 до 8 седмици, с доза от 300 до 800 mg на седмица. Има различни варианти за въвеждане на седмична доза - веднъж седмично, веднъж на всеки две седмици или обратно, 2 пъти седмично.

 

Това зависи от предпочитанията на спортиста, тъй като инжектирането, дори веднъж на всеки две седмици, ще осигури постоянно високи нива на тестостерон в кръвта. Лекарството се предпочита при курсове за покачване на маса, когато качеството не е толкова важно. За да подобрите анаболните ефекти на лекарството, можете да комбинирате курса с други стероиди.

 

 

Ако състезателят се нуждае от повече сила, комбинацията с Winstrol е доста добър вариант. Курсът с Testosterone Mix 300, независимо дали е самостоятелен или комбиниран, изисква задължително използване на анти-естрогени (Tamoxifen, Nolvadex) и лекарства след терапията.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: cygnus, тестостерон, сустанон