Изчерпано количество
 • Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg
 • Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg
 • Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg

Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg

  Изчерпано количество
 • Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg
 • Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg
 • Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg
 • Код на продукта: 1 ампулa 1ml/250mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 7.00 лв

Тестостерон енантат от фармацевтична компания Bayer – е инжектираш стероид на маслена основа, разработен на базата на естествен тестостерон.

 

Употребата на лекарството може да помогне за увеличаване на мускулната маса, издръжливостта и на общия тонус на тялото.

 

Тестостерон Енантат : Описание

Активната съставка на лекарството е със същото име - тестостерон енантат – разработена от изследователи в САЩ през 50-те години. Това е едно от първите стероидни лекарства, което се разработи на маслена основа. В допълнение, лекарството има продължителен ефект, което гарантира гладкото протичане на веществото в кръвта.

 

Този стероид в културизма късно придобива популярност, тъй като първоначално се използваше за медицински цели: той е бил използван за борба с нарушаването на формирането на тялото при юноши, по-специално за подобряване на растежа. Също така, лекарство е използвано за лечение на рак на гърдата при жени.

 

Ефектът на тестостерон енантат 250 и високите му андрогенни и анаболни активности привличат вниманието на спортисти от силовите спортове. Продукти, съдържащи тази активна съставка, помагат не само да се покачи значителна мускулна маса, но и да се подобри ефективността на силата при спортисти. Testoviron Bayer придава положителен ефект върху ставите, тъй като те са едни от най-уязвимите места на спортистите от силовите спортове.

 

Основният ефект на Testoviron Depot (Bayer), е стимулиране на освобождаването на тестостерон, което се усеща още в първите дни след инжектирането. Концентрацията на веществото в кръвта се увеличава с няколко пъти. Цялостното подобрение позволява на атлета да тренира по-често и по-интензивно, което също е положителен ефект върху формирането на идеална фигура.

 

Стероиден цикъл с Testoviron Depot

Стероидите трябва да се прилагат в съответствие с общото ниво на обучение и здравето на спортиста. Дозите варират в зависимост от целите и задачите на дисциплината. Средната седмична доза е от 250-500 мг, и продължителност - от 4 до 8 седмици. Заслужава да се отбележи, че понякога опитни спортисти увеличават дозата на Тестостерон Енантат Bayer до 750-1000 мг веднъж седмично, но това не е допустимо само при висока готовност на организма.

 

Важно е да се знае, че ако един спортист не е използвал преди това стероиди, дозата трябва да е в минимални дози. Това се дължи на факта, че тялото трябва да се адаптира, за да се избегнат странични и хормонални ефекти. Дозата на начинаещия не трябва да е същата, като на опитните спортисти и не трябва да се превишава. За жени не се препоръчва поради високата андрогенна активност на активната съставка. В крайна сметка, дори и в минимални концентрации, тестостерон енантат може да предизвика значителни промени в хормоналния фон.

Как се инжектира тестостерон енантат? Когато се инжектира правилно се усеща парене при прилагането, затова нашите консултанти от форума винаги препоръчват ампулата да се затопли, преди да бъде инжектирана в задните части.

Поради дълго действащата активност на вещество е приемливо да се инжектира не повече от веднъж седмично. Това ще гарантира оптимална концентрация на тестостерон в кръвта и ще донесе осезаеми резултати.

Когато прилагането на Testoviron Depot е към своя край (2 седмици), трябва постепенно да се намалява дозата. Заради високата ароматизация на активната съставка, а от третата седмица на цикъла не забравяйте да включите и антиестрогени. Няма да бъде излишно и инжектиране на гонадотропин.

 

Testoviron Depot Bayer : Комбинации

Излишно е да казваме, че този стероид е перфектен за комбинация с други стероиди. По този начин, не само се увеличава ефекта, но и се постигат по-добри резултати.

 

 Опитните състезатели използват популярна комбинация от Enantat Bayer и метан (метандростенолон), която им позволява да спечелят бързо мускулна маса и да повишат тонуса на организма. Подобен ефект може да се постигне също и с комбиниране на оксиметолон.

 

 Популярна комбинация е също Testosterone Enanthate 250 Bayer и Дека (нандролон деканоат), която създава оптимални условия за растеж на мускулна маса. В допълнение, спортистите използват често и комбинация от AAS, като болденон и станозолол. Наличието на активното вещество в кръвта се открива в рамките на 4 месеца след края на цикъла.

 

 • Нежеланите реакции на Тестостерон енантат от Bayer се появяват само при предозиране. Най-честите са високото кръвно налягане, мазна кожа и обриви по тялото, както и гинекомастия.

 

 

Testoviron Depot: Цена

Цената на този стероид не може по дефиниция да бъде ниска. Той е създаден от доказана фармацевтична компания с висока ефикасност в съчетание с положителни отзиви от спортисти, който казват, че стероида наистина "работи". Това означава, че производството в Германската компания отговаря на най-високите международни стандарти.

 

Цена Тестостерон енантат Bayer не може да бъде прекалено висока или прекалено ниска. В първия случай, на ниска цена - това е почти 100% измама или попадате на фалшив продукт, а във втория случай - показател за желанието на продавачи да спечелят повече от липсата на този стероид в България. Между другото, този анаболен андрогенен може да се купи от аптека, но само в Германия, но за да намерите адекватен доставчик днес е изключително трудно.

 

Нашият онлайн магазин дава достъпни цени за всички спортни стимуланти. Ние даваме апсолютна гаранция и държим на положителната репутация, за да се утвърдим като надежден и коректен продавач. Ние работим директно с производителите или техните официални представители, които не могат да си позволят грешки.

 

Тестостерон депо : Мнения

 

Повечето спортисти, които са имали опит с приема на това лекарство, оставят мнение за този инжекцион, като много ефективен стероид, който позволява да се покачи тегло и да се повиши силата.

 

Много мнения за тестостерон енантат (Bayer) показват популярността на стероида сред "силачите" - щангисти и Powerlifters. Тези, които вземат високи дози се препоръчва разделено инжектиране, 2 пъти седмично, за да се постигне максимална ефективност.

 

От къде да купя Testoviron Depot

Нашият онлайн магазин е отворен за купувачи от Република България. Поръчка на продукти може да направите само с няколко кликвания. Обработката на поръчката не отнема повече от 1 ден, а доставката до всяка точна на тази страна - в продължение на 2-3 дни. Въпреки това следва да се отбележи, че скоростта на доставка зависи от организацията и функционирането на българските спедиторски фирми.

 

От тук може да закупите оригиналния и висококачествен продукт Testoviron Depot, който ще "работи". Ние работим само с надеждни производители и доставчици, така че ефективността на нашите продукти е без съмнение. В допълнение, ние имаме гъвкава система за отстъпки, разберете повече за това като посетите секция „Faq-ВЪПРОСИ”.

 

Ако не знаете от къде да купите тестостерон енантат (Bayer) на достъпна цена - не се колебайте да се свържете с нас. Тук няма да се сблъскате с фалшиви продукти, като вероятността за "измама" е напълно изключена. 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Bayer, Testoviron, Depot, (Bayer), 1ml/250mg, Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg