Testovis (Sit Italy) Testosteron Propionat 2 ампули

  • Код на продукта: 2 ампули в кутия
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 10.00 лв

Какво е Testovis? Това е стероид със силно анаболен и андрогенен индекс, произведен от фармацевтична компания Sit Italy. В сърцето му е изключително популярния в спортните среди тестостеронов естер - тестостерон пропионат, забележително бърз и мощен с голямо положително въздействие върху човешкия организъм.

 

Той се използва най-вече в спортната практика, където е необходимо да се покачи сила в мускулите. Например, този стероид има голямо търсене в културизма и силовите спортове. Може би е полезен и в други области, но по-специално се използва и в областта на медицината - за заместителна терапия или стимулиране на анаболизма.

 

Описание на Testovis – Тестостерон Пропионат

Активната съставка на лекарството упражнява няколко благоприятни ефекти:

 

● Допринася за бързото нарастване на производителността на енергия;

● Изгаря телесните мазнини;

● Значително повишава либидото и сексуалната активност;

● Той помага да се подобри качеството на мускулите (бързо възстановяване, плътност и красив вид);

● Увеличава чистата мускулна маса;

● Увеличава силата на костната структура на тялото;

● Намалява риска от коронарна болест на сърцето и сърдечна исхемия.

 

Ефектът от Testovis (тестостерон пропионат) продължава малко време (активно вещество - от 24 до 48 часа), но ефектите се появяват почти веднага след поставяне на първата инжекция. Между другото стероидните инжекции от тестостерон пропионат трябва да се поставят често - обикновено атлети го инжектират на всеки два или три дни.

 

Въпреки това е важно да се подчертаят не само положителните, но и страничните ефекти на Testovis, които могат да възникнат при не прекомерен прием. На първо място, тестостерон пропионат може да намали производството на тестостерон в организма. На второ място, той притежава ароматизация, макар и не много силна, но може да се появи.

 

И трето в последиците си вписва и високата активност на акне, мазна кожа и някои други аномалии. Ето защо, за да сведете до минимум страничните ефекти, трябва да бъдат използвани помощни средства - Провирон и Кломид / Кломифен Цитрат.

 

Също така, ние ще отбележим, че поради високата анаболна активност на тестостерона не се препоръчва за употреба от момичета-спортисти. В края на описанието, ние ще отбележим, че този препарат е за спортисти, и трябва да се съхранява на сухо и тъмно място при стайна температура.

 

 

Как се приема Testovis

Това анаболно средство може да се използва за различни цели (релеф, подобряване на мускулна сила, бързо възстановяване и т.н.). В същото време се използва по-често в комбинирани стероидни цикли, за да се постигне максимален ефект и резултати.

 

 Така че, за да получите твърди и релефни мускули, можете да комбинирате използването на Testovis със стероида Анавар. Първият се използва в доза от 100 мг и се прилага веднъж на всеки два дни, втория - 50 мг на всеки два дни (ПКТ – Провирон 50 мг на ден и половин таблетка Нолвадекс вечер преди лягане).

 

  • Можем да кажем, че този анаболен медикамент се вписва в почти всички стероидни цикли.

 

 Например, спортисти често използват Тестостерон Пропионат (100 мг през ден) + тренболон ацетат (80 мг през ден) + стромба (50 мг дневно). Тази комбинация придава положително въздействие върху качеството на мускулната маса, сила, производителност и издръжливост, както и значително намалява телесните мазнини.

 

Имайте предвид, че по-подробна информация за това как става прилагането на Testovis пропионат в комбинация с един или друг стероид, може да се намери в нашия форум. Там ще разберете каква доза е най-добре да се използва и какви анти-естрогени са предпочитани за ПКТ, и други нюанси и особености.

 

Като цяло, най-често използваната доза е 100-200 мг и се инжектира през ден или на всеки трети ден. Това се обяснява поради сравнително ниската честота и период на активност на тестостерон пропионат - от 24 до 48 часа след инжектирането.

 

Ако не разбирате и не знаете как да използвате спортни стимуланти, ние ви съветваме да посетите нашия форум. Там можете да говорите с нашите консултанти (професионални атлети, опитен треньор по културизъм и други квалифицирани специалисти) и да получите отговори на всички ваши въпроси.

 

 

Преглед на Testovis в спорта

Преди закупуване на даден анаболен препарат, ние ви препоръчваме да се запознавате с различните мнения и отзиви на спортисти, за да си гарантирате неговата ефективност и полезност. Отзиви за фармакология лесно можете да намерите, като посетите форума на Anabol.bg.

 

Там членуват спортисти интересуващи се от различни спортни дисциплини, и свободно комуникират помежду си като обсъждат фармакологичните лекарства, използвани от тях. Ето защо, в нашия форум можете бързо да придобиете полезна и подробна информация.

 

Между другото, след изучаване на отзивите за този пропионат, ще научите, че това е бързо действащ стероид, надарен с голям брой положителни свойства. Известно е, че тестостерон пропионат може да увеличи физическата активност на спортиста, да подобри качеството на мускулите (релеф, твърдост), да изгори мазнините, увеличаване на силата, затвърдяване на скелетната структура на тялото и увеличаване на размера на мускулна маса.

 

Да, дори и неговата активност да показва, че той не е толкова дълъг етер, колкото например тестостерон енантат, той е надарен с много положителни ефекти, които се усещат почти веднага след приложението.

 

Също така мнения разкриват, че тестостерон пропионат е чудесен анаболен стероид за комбинация. Например, можете да комбинирате тестостерон пропионат и нандролон, за да се получи максимално качество и невероятна сила придружена с по-голям мускулен растеж.

 

От къде мога да закупя Testovis и каква е неговата цена?

Много италиански атлети използват само този анаболен препарат, защото е достъпен по техните аптеки и се продава свободно. Но всъщност в България единственото място, където може да се купи е в интернет.

 

Защо трябва да използвате нашите услуги? Всичко е просто: ние предлагаме надеждност, удобство, бързина и достъпност, но нека изброим и всички наши предимства.

 

Да започнем с това, че само в нашия сайт можете да поръчате Testovis пропионат, уверени в оригиналността и качество. Фактът, че всички фармацевтични продукти разположени по нашите виртуални щандове се доставят директно от фабриките, където няма участие на търговци или други трети лица.

 

Сайтът редовно провежда продажби и промоции, плюс това имаме и въведена гъвкава система за отстъпки (колкото повече - толкова повече ) - всичко това ви позволява да спестите пари.

 

Друго съществено предимство на  Anabol.bg е удобството, защото нашия сайт е проектиран така, че дори начинаещ да бъде в състояние лесно да разбере как и къде се прави поръчка на желан от него продукт.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Testovis, (Sit, Italy), Testosteron, Propionat, ампули, Testovis (Sit Italy) Testosteron Propionat 2 ампули