Изчерпано количество
 • Trenbolin (Nas Pharma) Тренболон Ацетат - 10ампули.
 • Trenbolin (Nas Pharma) Тренболон Ацетат - 10ампули.
 • Trenbolin (Nas Pharma) Тренболон Ацетат - 10ампули.

Trenbolin (Nas Pharma) Тренболон Ацетат - 10ампули.

  Изчерпано количество
 • Trenbolin (Nas Pharma) Тренболон Ацетат - 10ампули.
 • Trenbolin (Nas Pharma) Тренболон Ацетат - 10ампули.
 • Trenbolin (Nas Pharma) Тренболон Ацетат - 10ампули.
 • Производител: Nas Pharma
 • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 88.00 лв

Trenbolin Nas Pharma се отнася в групата от мощни анаболни стероиди, което позволява на атлета да постигне значително увеличение на производителността на енергия, максимално увеличение на мускулната маса.


В допълнение, лекарството изгаря телесните мазнини чрез стимулиране на синтеза на хормона на растежа, заради повишените нива на инсулин - подобен растежен фактор в тялото.


Полуживотът на стероида не е висок, както и страничните ефекти, затова максималната доза от стероида е на всеки 2 – 3 дни. Продуктат се разлага в тялото в продължение на 6-7 седмици след последната инжекция.

 

Тренболон Ацетат Нас Фарма : описание и свойства

Лекарството има много силен анаболен ефект и андрогенна активност (400% и 200%, съответно, в сравнение с анаболни и андрогенните активности на тестостерона). Основният ефект исторически е насочен към подобряване на апетита при животни. Впоследствие, представители на фармацевтични продукти го модефицират и го пускат за продажба.

В културизъма и поурлифтинга тренболон ацетат в инжекционна форма се използва за експлозивен ръст на сила и увеличаване на издръжливостта на спортиста. Включени са и неговите ефекти като понижаване на нивата на кортизол и увеличаване на либидото.

 

Самите молекули на активната съставка на лекарството е модификация на стероида нандролон, който е прикрепен към ацетатен естер. Това е един от най-популярните естери, което позволява бързо да се постигне съществен напредък на спортните постижения. Това е най-добрият избор за бърза подготовка за състезание, ако не ви е страх от допинг тестове.

 

Инструкции за инжектиране на тренболон ацетат, са изложени в нашия форум, там казват , че има високо прогестогенна активност, липса на токсичност за черния дроб и не ароматизира. Естер ацетат след инжектирането е активно в тялото до 1-3 дни. Без да се присъедини към етера молекулата на стероида незабавно упражнява изцяло своята дейност.

Цената на лекарството, разбира се, не е ниска, но от гледна точка на цена и качество на всички ефекти, който прилага си заслужава. Това е един от най-ефективните лекарства за комплект от маса и сила, освен това не се превръща в естроген. Това означава, че е лишен от тези общи странични ефекти на стероидите, като гинекомастия и натрупване на течност в тъканите.

 

Повечето спортисти използват комбинация от тренболон от нас фарма с болденон и станозолол, за да се постигне най-големи резултати в растежа на чиста мускулна маса. Такива комбинации са изключително ефективни и в същото време са относително безопасни.

Тренболон Ацетат - това е добро решение, но трябва да се помни, защото стероида е достатъчно силен и намалява производството на тестостерон в организма.

 

Как да приемате тренболон ацетат

Използването на лекарството е възможно само от мъже, поради високата андрогенна активност на лекарството. Прием от жени, дори в минимални дози не се препоръчват.

Дозировка тренболон ацетат обикновено е от 50 до 100 мг на ден, за да се поддържа концентрация на активното вещество в кръвта. Период за прием най-малко 4 седмици, не забравяйте да включите в процеса и анти-естрогени (тамоксифен, Proviron) и гонадотропин. Това е, за да се избегнат сериозни странични ефекти, и нормализиране на естествения тестостерон в организма.

 

Ефектът от този стероид е ценен от мнозина, и лекарството със същата активна съставка е разпространена най-много сред професионалистите. По-опитните спортисти могат да го използват в дози от 50 мг дневно, или 100 мг всеки втори ден. За начинаещите се препоръчва да се започне цикъл с малки дози, за да се тества реакцията на организма и да се гарантира поносимост.

Стероида Trenbolin от Нас Фарма има добре изразен ефект солово, но също така е много ефективен в комбинация с други стероиди. Най-популярната и продуктивна комбинация е с Winstrol и Anavar. В този случай, дозата на всяко лекарство се намалява два пъти, и състезателят получава голямо увеличение на чистиа мускул.

 

 

Тренболон Ацетат : Мнения

Лекарството е широко разпространено сред спортисти по целия свят. Спортистите, които предприеха цикъл с тренболон, покачиха до 10 кг висококачествена мускулна маса с времетраене от 8 седмици. Мнения и отзиви за тренболон има много в нашия форум и е лесно да се потвърди. В нашия форум опитни спортисти споделят опита си от приема на стероиди, разговарят помежду си и отговарят на въпроси от начинаещи.

Така че, ако не сте приемали това лекарство никога, нашите експерти със сигурност ще ви помогнат да вземете правилното решение.

 

 

Trenbolin - Тренболон Ацетат от Nas Pharma : Цена

Това лекарство е от рода на скъпите, така че не всеки може да си позволи такъв цикъл. Но е важно да се помни, че един продукт с високо качество не вреди на човешкото здраве и неможе да бъде евтин. Ако сте прегледали други онлайн магазини, може би сте видяли, че тяхата цена е ниска. Най-вероятно, това е фалшив стероид, а понякога дори и без активната съставка. Рискът за вашето здраве не е в портфейла, защото е по-добре да си купите един надежден препарат.

В нашия онлайн магазин цената за стероиди е максимално достъпност за клиента. Ние можем да си го позволим, защото ние работим директно с производителите или директните доставчици. В допълнение, цената на Trenbolon  може да намалее заради нашата система за отстъпка.

 

От къде да купя тренболон ацетат

Нашият онлайн магазин работи в България и страните членки на Европейския съз, и доставя продукти до всички краища на тази огромна страна. Можете да бъдете сигурни, че поръчката от нас ще бъде – надеждна и печеливша. Ние работим повече от пет години на този пазар, и знаем всички тънкости в този бизнес. Работа с минималния брой доставчици ни позволява да се намали крайната цена на спортни стимуланти за спортисти.

 

Ако решите да купите Trenbolin от Nas Pharma за бърз и висококачествен растеж на мускулите и силата, ще направите правилния избор.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Parabolan, параболан, мускулна маса