Тренболон Ацетат - Cygnus / Русия

  • Код на продукта: 10 милилитра флакон 100мг/мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00 лв

Основни свойства на Тренболон 100 CYGNUS


► Покачване на висококачествени мускули

► Увеличаване релфността на мускулите

Изгаряне на мазнини

Развитие на експлозивна сила

► Неароматизиращ продукт

► Намаляване нивата на кортизол

 

 Отзиви за Cygnus Pharmaceuticals


Производство Cygnus Pharmaceuticals

Русия
Описание и ефект на Trenbolone 100 Cygnus


Тренболон ацетат (в жаргона на спортистите "параболан") е един от най-мощните анаболни стероиди. Първоначално, както много други лекарства, той е разработен за ветеринарни цели.


  • В нашия случай той се използва за изграждане на висококачествена маса и развитие на огромна сила. В допълнение към мощния си ефект върху организма като анабол, "параболана" понижава и нивото на кортизол, а също така изгаря подкожните мазнини.


Ацетатът е най-популярната форма на лекарството (има и Енантат и Хекса) - той значително увеличава апетита, умножава показателите за сила и изгражда мускулна маса.


Продукта е много популярен сред спортисти, които са средно напреднали, тъй като не ароматизира, което премахва такива неприятни странични ефекти като гинекомастия.


В продължение на 8 седмици употреба на Тренболон Ацетат ще бъде съвсем нормално да качите 10 кг маса, като в тренировките ще дадете всичко от себе си както никога преди, ще почувствате лудия ефект от напомпването, увеличаване на всички работни показатели и голямо желание за тренировка.


  • Времето за откриване на допинг тестове е 5 месеца от датата на прекратяване на курса.


Стероиден цикъл с Тренболон Ацетат

  • Трен. ацетатът има най-краткия полуживот сред всички подобни препарати поради което се поставя през ден.


Минималната доза е 100 mg през ден. По отношение на продължителността, курсът обикновено се изгражда в рамките на 6 седмици.


По време на курсове с участието на силни лекарства, препоръчително е да се използват 500 единици прегнил 1 път седмично, започвайки от 2 до 3 седмици от курса и да продължите да приемате до края на курса.


След края на приема на "Параболан", терапията след цикъл трябва да се проведе 2 седмици след края на приема на стероиди.


  • При пост курсовата терапия прилагайте Clomid 100 mg през първите 5 дни, след това 50 mg за 10 дни.


► Самият курс много добре се комбинира със сустанон, станозолол, надролон деканоат.


Всичко това може да ви се стори твърде сложно, но всъщност тренболонът е тежка артилерия във бодибилдинга и ако искате да запазите здравето си и да подобрите резултатите си, ще трябва да се придържате към тези правила.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: тренболон, параболан, тренболон ацетат, cygnus pharmaceuticals