Trenbolone Enanthate 200 (Biotech Beijing) бавен параболан

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 10 милилитра флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.00 лв

Trenbolone Enanthate 200 (тренболон енант), мощен и дългодействащ анаболен стероид, произвеждан от Biotech Beijing Pharmaceuticals.

 

Като спортен допинг, той се използва ефективно в стероидни цикли за увеличаване на силата и покачване на масата. Предлага се под формата на маслен разтвор.

 

В състава си, в допълнение към най-активното вещество, съдържа: масло от гроздови семена, етил олеат, бензил бензоат, бензилов алкохол. Използването му се препоръчва само за мъже, които имат опит със спортната фармакология.

 

Важно: когато купувате продукти на Biotech от нашия онлайн магазин, със сигурност получавате оригинални продукти.

 

Компанията успешно е внедрила система за защита на собствените си продукти от фалшификати. За да потвърдите автентичността на конкретен продукт, трябва да въведете неговия уникален код за потвърждение (намиращ се на кутията) на специална страница на официалния уебсайт (http://beijingpharmaceuticals.com/):

 

Тренболон Енантат: основни свойства и характеристики

Тренболонът е синтетичен анаболно-андрогенен стероид (AAS), принадлежащ към групата на нандролоните. "Параболан" (жаргонно съкращение от тренболон) първоначално е бил разработен и предназначен за медицинска употреба. Неговите естери (ацетат, хексахидробензилкарбонат, енант) са се използвали най-вече във ветеринарната медицина и по-рядко в традиционната.

 

По-специално тези вещества спомагат за повишаване на апетита, подобряване на протеиновия синтез и растежа на мускулите при животните. Тренболон Енантат от Biotech Beijing (Tren E) оказва влияние в продължение на  10 до 14 дни и е един от двата най-дълготрайни тренболон естери на пазара на  подобни препарати. Вторият е тренболон хексахидробензилкарбонат ( действащ за период около 12-16 дни).

 

Те имат доста продължителен ефект. За сравнение: ацетатът е бързодействаща форма на стероида, ефектът му се проявява още в първия ден след инжектирането и продължава още 1-2 дни.

 

Стероиден профил Trenbolone Enananthate на Biotech Beijing - 400% анаболна и андрогенна активност от тази на ендогенен тестостерон; полуживот - 5-7 дни; времето за откриване е 4-5 месеца (според някои данни и до една година или дори повече според други ); афинитет с прогестини - да, токсичност за черния дроб - не, ароматизация - не; потискане на секрецията на тестостерон - да.

 

Положителни ефекти от Тренболон Енантат:

 

 Бързо покачване на суха мускулна маса;

 Увеличаване на силовите показатели;

 Изгаряне на подкожна мазнина;

 Увеличаване на работния капацитет;

 Потискане на катаболизма;

  Увеличаване на либидото.

 

Известно е, че когато се прилага системно тренболон енантат, това води до повишена концентрация на инсулин-подобния растежен фактор (до 200% от изходните нива).

 

Също така е възможно възникването на така наречената "тренболонова кашлица" ( "тя обикновено е доста продуктивна"), която обикновено се развива в хода на приема, още от самото начало, но с течение на времето отслабва или изчезва напълно. Но нашият екип припомня, че странични ефекти се проявяват само когато Тренболон Енантат се използва непрекомерно, или не се спазват препоръчителните дози.

 

Тренболон Енантат Biotech: стероиден цикъл и дозировка

Оптималната доза от бавния параболан трябва да бъде избрана индивидуално. Средно се препоръчва да се поставят от 150 до 300 mg на седмица, като се разделят на равни инжекции в различни дни. Например 300 mg се разпределят на  150 mg в понеделник и 150 mg в петък (или 100 mg в понеделник, 100 mg в сряда и 100 mg в петък). Употребата на лекарството се извършва най-добре през първата половина или в средата на деня, а не вечер, тъй като тренболон енантът може да доведе до нарушение на съня.

 

Параболана се произвежда на маслена основа, така че, когато се комбинира с други стероиди, които се инжектират, не е забранено всичко да се сложи в една спринцовка. Например може да се комбинира с тестостерон енантат  или метенолон енантат.

 

Но не смесвайте маслени разтвори със суспензии, тъй като това може да доведе до лоши последствия. Комбинирани курсове, между другото, са основният метод за приложение на тренболон енантата. Той безпроблемно се комбинира с различни по свойства и механизъм на действие на стероиди.

 

Такива често се използват и от аматьорите и от професионалните спортисти. Комбинациите с нандролон фенилпропионат, нандролон деканоат и оксиметолон са изключение, тъй като тези активни вещества проявяват и прогестогенна активност.

 

Примери за комбинирани курсове:

● Когато се съчетае с тестостерон енантат е добре за  набор на мускулна маса и бързо увеличаване на силата, като трябва да имате пред вид, че тази комбинация е предназначена  за опитни спортисти. Средната доза: "трен" - 300 mg седмично, "тест" - 250 mg седмично.

 

● Изход: кратък тестостеронов естер, като пропионат или фенилпропионат и дростанолонов естер, като пропионат или дипропионат, - 100 мг на през ден. Терапия след курса: 50-150 mg кломифен цитрат на ден.

 

 Когато се съчетае с Дианабол (на таблетки, капсули или маслен разтвор) също добра комбинация за увеличаване на силовите показатели и масата. Тази комбинация също е подходяща  и за спортисти без опит в областта на спортната фармакология. Средна доза: „трен" - 200 mg седмично, "метан" - 30 mg дневно, "примоболан" - 300 mg на седмица. А след курса се приемат препарати : Кломифен Цитрат или Тамоксифен.

 

 Употребата на параболан не трябва да надвишава 8-12 седмици. В края на цикъла пост курсувата терапия (след стероидна терапия) е задължителна, чиято продължителност е около 3 седмици. Дългосрочното приложение на стероиди обикновено се придружава от инжекции с гонадотропин (hCG или Прегнил).

 

Тренболон Енантат: отзиви и факти

Отзивите за Тренболон Енантат в българската мрежа са все още рядкост, тъй като продуктите на Biotech Beijing се появяват едва наскоро на пазара (преди европейците да се съсредоточат върху собствения си регион). Тукашните спортисти, които са успели да изпитат подобни препарати определено не са много.

 

Въпреки това, дори и сега може да се твърди, че лекарството, описано от нас, е поне толкова добро, колкото и преките му аналози като Trenol 200 Malay Tiger. Съдейки по съществуващите коментари в мрежата, тренболонът енантат се представя добре при стероидни цикли за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата. Действието му е мощно, но не е много бързо.

 

В бъдеще ситуацията с рецензиите непременно ще се промени към по-добро, само защото Anabol.bg има богат избор от маркови продукти и можем да се похвалим с богата клиентска база, което гарантира, че още много спортисти ще закупят препарата и вероятно след това ще оставят своите коментари.

 

Следвайте актуализациите на сайта и форума. Ако не друго, нашият онлайн магазин винаги е на разположение. Като не забравяйте да го добавите към предпочитаните сайтове на браузъра си!

 

Тренболон Енантат Biotech Beijing: поръчка на продукта

Питате защо да купите Trenbolone Enanthate от Anabol.bg? Има много причини за това. Една от тях е защото сайтът ни има множество предимства, които го правят номер едно на пазара на спортна фармакология! Първо, имаме асортимент от спортни препарати за всякакви задачи и то предимно от препоръчани.

 

Анаболни стероиди, хранителни добавки, фет бърнъри, анти-естрогени - всичко това в Anabol.bg може да бъде закупено на разумни цени и без излишни рискове. Второ, разполагаме с модерна и всеобхватна система за сигурност. Никой няма да знае за вашата поръчка, освен ако вие самият не говорите за това.

 

Сигурната и надеждна работа на сайта се осигурява от надеждна SSL връзка и DDoS-Guard. Трето, ние си сътрудничим само с доверени доставчици и работим директно с много компании. Стоките при нас попадат всъщност "от първа ръка".

 

Като проверките по код ще потвърдят това. Четвърто, наистина спестявате пари при поръчка на спортна фармакология, както и включително цената на Trenbolone Enanthate, защото ние редовно провеждаме големи кампании и въвеждаме гъвкава система за отстъпки. На пето място, Anabol.bg е гарант за качествено обслужване. Опитваме се да осигурим оптимални условия за клиентите, както е описано в разделите "Въпроси-отговори", "Плащане и доставка", "История и отзиви".

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Trenbolone, Enanthate, 200, (Biotech, Beijing), бавен, параболан, Trenbolone Enanthate 200 (Biotech Beijing) бавен параболан