Изчерпано количество
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат

Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат

  Изчерпано количество
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
 • Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/200mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 90.00 лв

TrENOL 100 е силен анаболен стероид, надарен с умерена андрогенна активност, както и мощен и траен ефект върху човешкото тяло. Произведен е от фармацевтична компания Malay Tiger, и в неговата основа е тренболон енантат (модификация на нандролона, но с изолирани андрогенни последици).

 

Продуктът Trenol 100 се използва в повечето случаи в спортната практика, например, той е много популярен в бодибилдинга и вдигането на тежести. Той се радва на голямо търсене в областта на спорта, защото придава редица полезни свойства и качества, които се проявяват като - стимулиране на покачването на мускулна маса, увеличаване на физическата активност, увеличаване на нивата на IGF и и намаляване на концентрацията на кортизол.

 

 • Този стероид може да се използва и за медицински цели (за увеличаване на либидото и сексуалната активност).

 

TrENOL 100 е препарат от оригиналната продукция на Malay Tiger. Ние не работим с фалшифицирани продукти, потвърждение за това е стикерът разположен на гърба на опаковката. На сайта на производителя (на адрес malaytiger.com/category/verification ), въведете цифрите под защитния UPIC-слой и ще получите потвърждение за оригиналност.

 

 

Какво представлява Trenol 100 Malay Tiger: действие и свойства

 

Тренболон енантатът, който е активното вещество в този продукт, има доста дългосрочен ефект. Така че периодът на неговата дейност достига 10-14 дни. Това, между другото изолира необходимата честота на инжектиране (обикновено спортистите го използват 1-2 пъти седмично).

 

Известно е също така, че стероида тренболон енантат (Trenol 100 от Малай Тайгър) e снабден с минимална прогестогенна активност и е безвреден за черния дроб. Освен това не ароматизира, т.е. не води до гинекомастия или задържане на течности в тялото.

 

Положителните ефекти, които се проявяват при използването на Trenol 100 са следните:

 

Стероидът стимулира увеличаването на мускулната маса;

Приемането му води до увеличаване на физическите показатели;

Значително увеличава съдържанието на IGF в организма (инсулиноподобен растежен фактор);

Изгаря мазнините чрез допълнителна секреция на растежния хормон;

Може значително да увеличи либидото и сексуалната активност;

Намалява производството на кортизол, който свързва половите хормони.

 

Важно е да се отбележи, че тренболонът се препоръчва да се използва само от мъже. За жените използването на Trenol 100 не е необходимо да се извършва, тъй като по време на цикъла може да се оформят странични ефекти (формиране и развитие на вторични полови характеристики от мъжки тип - задълбочаване на гласа, увеличение на челюстта и така нататък).

 

Условия за съхранение, които трябва да се спазват:

 

Съхранявайте ампулите на сухо място, недостъпно за светлина;

Съхранявайте при стайна температура;

Надеждно да се пази от деца и домашни животни.

 

Как да приемате Trenol 100?

Най-често този анаболен стероид се използва за натрупване на мускулна маса и увеличаване на физическите резултати. За това спортистите го използват най-често в комбинирани курсове.

 

Оптималната дозировка на Тренболон от Малай Тайгър е считана за препоръчителна – от 200 до 400 мг седмично. Тази доза се разделя на 2 приложения, например 100 милиграма се приемат във вторник, а другите 100 - в четвъртък. Стероидният цикъл с такъв анаболен стероид обикновено трае от 4 до 8 пълни седмици.

 

 • Тази  продължителност и дозировка е достатъчна за изразената печалба на сила и висококачествена мускулна маса с минимален риск на странични ефекти.

 

 

Между другото, концентрацията на активното вещество в този продукт е доста високо - 100 милиграма в 1 милилитър ампула. Това означава, че въвеждането на препоръчваната доза от тренболон енантата не трябва да надвишава 2 ампули седмично. По този начин една кутия (10 ампули) ще ви е достатъчна за 5 пълни седмици.

 

Имайте предвид, че за да се постигне по-голяма ефикасност и ефективност, употребата на Trenbolone Enanthate Malay Tiger често се извършва в комбинация с други стероидни средства. Така че често спортистите използват комбинация от такъв анаболен продукт с тестостерон енантат.

 

 • Първият стероид се използва в доза от 200 милиграма седмично, а вторият - в доза от 500 милиграма на седмица. За след стероидна терапия приемайте Прегнил и Тамоксифен, а след втората седмица от курса използвайте Proviron в доза от 25 милиграма вечер преди лягане. В резултат на това е възможно да се постигне значително увеличение на мускулната маса, сила, издръжливост и други показатели.

 

 Също така много популярен курс с Тренболон енантат (200 мг седмично) е с продуктите Туринабол (40 мг дневно) и Тестостерон пропионат (100 мг през ден). За да се елиминира ароматизацията, причинена от тази комбинация се приема Proviron Bayer в доза 25 милиграма на ден, като се започне от втората седмица.

 

Ако искате да научите повече за това как да приемате Trenol 100 Malay Tiger и как да го комбинирате с други стероиди, посетете нашия форум. Там опитните и квалифицирани консултанти на нашия ресурс (треньор по културизъм, спортен лекар и др.) ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви дадат полезни съвети.

 

Отзиви и мнения за тренболон енантат – Trenol 100

Активното вещество на продукта и неговите агенти (тренболон ацетат и тренболон хекса) са много популярни в спорта. Всъщност, в продължение на много години те са били активно използвани от културисти, трибойци и представители на други спортни дисциплини. Ето защо, търсейки в интернет няма да ви е трудно да намерите отзиви за такава фармакология.

 

Ако не искате да прекарате свободното си време в търсене на надеждни източници, имайте предвид, че подробните прегледи на тренболон са на разположение в нашия форум. Там спортистите свободно комуникират и споделят мнението си за различни спортни стимуланти, които харесват или не харесват, така че няма да срещнете липса на информация.

 

Между другото, след като сте проучили коментарите за Trenol 100, ще разберете, че това е сравнително мощен и дълго действащ стероид. Според описанието периодът на неговата дейност достига 10-14 дни, като тази информация се потвърждава от вече използвали го спортисти.

 

В този случай, както рецензиите казват, стероидът Trenol 100 е надарен с много полезни свойства. Той насърчава секрецията на инсулин подобен растежен фактор, увеличава силата, спомага за изграждането на мускулите и изгарянето на мазнините, повишава либидото и придава други ефекти, които са полезни в спорта и извън него.

 

 • Ако използвате този стероид по нашите препоръки, практически за странични ефекти може да не се страхувате.

 

Къде мога да купя Trenol 100?

За начало е полезно да се каже, че в обикновените фармакологични магазини не може да се купи нито този, нито друг стероид на тази основа. Това означава, че не можете да си купите Trenol 100 в обикновена аптека. Но не се притеснявайте за това.

 

● В крайна сметка сайтът Anabol.bg е направен точно за тази цел – продажба на спортни продукти. Но защо да използвате нашите услуги? Нека ви обясним няколко причини:

При нас получавате оригинални фармакологични продукти. С други думи, ако купите Trenol 100 от нашия магазин, ще получите оригинален продукт доставен директно от фабриката на производителя, без участието на непроверени лица (нашият екип си сътрудничи от самото начало с производителите на фармацевтична компания Малай Тайгър).

 

Удобството е още един плюс на магазин Anabol.bg. Създадохме услуга, която позволява на всеки посетител само за няколко секунди да направи БЪРЗА ПОРЪЧКА. Не забравяйте, че сайтът Anabol.bg работи 24 часа в денонощието. По всяко време на деня или през нощта можете да въведете нашия адрес в браузъра и да поръчате необходимия стероид или друг спортен продукт.

 

Освен това работим надеждно, като се грижим основно за интересите на клиентите. За да се уверите в това, между другото, е достатъчно просто да посетите нашия форум и да проучете коментарите, оставени от спортистите, които вече са направили покупки.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Trenol, 200, (Malay, Tiger), Тренболон, Енантат, Trenol 200 (Malay Tiger) Тренболон Енантат