Turanax (Biotech Beijing) 100 таблетки Туринабол

  • Производител: Biotech Beijing
  • Код на продукта: 100 таблетки по 10мг
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 65.00 лв

Turanax - това е един ефективен стероид произведен от Biotech Beijing, които може да бъде закупен свободно в Бълглария. Активната съставка на стероида е с дълго име хлородехидрометилтестостерон с анаболна активност в 100% на ендогенен тестостерон и умерени андрогенни свойства (андрогенна активност - 50% на ендогенен тестостерон).

 

Ефект от Turanax от Biotech Beijing?

Според свойствата си и особено по структура туринабол е близо до метандростенолон. Той се използва предимно от спортисти за подобряване на спортните постижения и да се натрупа чиста мускулната маса. Основната разлика в структурата между метан и туринабол е допълнително включен хлорен атом в четвъртия въглероден атом.

 

Първият съвременен аналог на този стероид се появи през 1961 година от фармацевтична компания Jenapharm. Сега в днешно време има широка продуктова гама от фирми произвеждащи туринабол, чрез които този стероид успешно се популялизира.

 

Ако трябва да се опише специфично Turanax Biotech Beijing, то първо трябва да се отбележи, че този анаболен стероид се гордее с бързо действие, но макар и с не много дълъг полуживот.

 

И най-важното при правилното му прилагане може да окаже значително въздействие за спортисти:

 

● Увеличава червените кръвни телца;

● Осигурява високо качество на растежа на мускулите;

● Увеличава издръжливостта;

● Увеличава твърдостта и мускулното възстановяване.

 

Това, което ние не можем да кажем: Туринабол Biotech Beijing – качествен растеж на мускулите. С други думи, покачване на качесвена мускулна маса, която се запазва след цикъла за дълго време. Също така имайте предвид, че Turanax не придава странични ефекти, с други думи, почти не се срещат негативни ефекти от употребата му.

 

По-специално, приемането на този препарат не води до появата на странични ефекти на естроген и рискът от андрогенни странични ефекти е минимален. За справка: естрогенни странични ефекти - отлагането на мазнини, гинекомастия и задържане на течности.

 

Но да не се забравя, че стероида Туринабол - е средство, което е характерно за чернодробна токсичност въпреки, че рискът е минимален. Ако спортистът използваш туринабол има податливост към андрогенни нарушения трябва да го прилага с повишено внимание, в най-честия случаи се намаля дозата.

 

● Съхранение: блистерите трябва да се съхраняват на сигурно място, защитено от температурни промени, влага и светлина. При съхранение в неподходящи условия може да доведе до намаляване на неговата ефективност, която е свързана с последствия.

 

Инструкции за употреба на Turanax Biotech Beijing

В спорта, включително бодибилдинга, това лекарство се използва главно за покачване на мускулна маса и сила. Той се използва предимно от мъже спортисти, но не само. Жените също могат да използват Туринабол от Биотеч за постигане на спортни цели, но само в минимални дози (от 5 до 15 мг на ден) и в продължение на максимум 6 седмици, за да се избегнат нежелани последици.

 

За мъжете препоръчителна доза Turanax - в района на 30-50 мг на ден. Таблетките трябва да се приемат на дневна база, защото не разполагат с дълга продължителност на действие - около 16 часа. Можете да използвате Turanax, в комбинация с други анаболни стероиди или индивидуално.

 

Солов прием на стероида на практика не се използва, защото обикновено се комбинира с приемането на друг стероид, за да се получат най-добри резултати.

 

С какво да комбинираме Турнабол Biotech Beijing? Всичко зависи от преследваните ви цели, от вашия опит, и разбира се финансовото ви състояние.

 

 Стероиден цикъл с Туринобол + Тестостерон пропионат, може да бъде избран за растеж на качествена мускулна маса. Този стероиден цикъл има нисък риск от странични ефекти, освен ако не нарушавате общите препоръки за употреба. Кои са най-популярните комбинации с туринабол? Например: болденон и станозолол. Възможностите са много, избора предимно е на лични предпочитания и приоритети по отношение на целите.

 

От къде да направя поръчка на Turanax и каква е неговата цена?

Поръчка на този анаболен стероид можете да се направи бързо и надеждно на достъпна цена в нашия сайт. Онлайн Магазин Anabol.bg има възможно най-доброто обслужване в страната, осигурява постоянен кръг от спортни стимуланти и предоставя възможността за поръчка на продукти в почти всички градове на републиката. На първо място, вие можете да купите Turanax, произведен от Biotech Beijing, надеждно, защото ние работим само с надеждни доставчици или директно с производителите на лекарствени средства.

 

Можем да кажем, че фармакологичните продукти, които получаваме са от най-добрите източници.

 

Второ, вие не може да се тревожите за безопасността на личните ви данни. Защо? Всичко е много просто: сайтът е защитена от система за сигурност, която непрекъснато се усъвършенства. По-специално ние сме инсталирали сигурна SSL-връзка. Всичко това гарантира анонимността, когато правите покупки.

 

На трето място, за нас удобството на клиентите и качеството на услугите са важни. С други думи, тук можете да направите поръчка на Turanax таблетки в най-удобния за вас момент. И всичко това, защото нашият магазин е отворен през целия ден и нощ, а поръчки се приемат и обработват възможно най-скоро.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Biotech Beijing Turanax, (Biotech Beijing, таблетки, по, 10мг., Turanax (Biotech Beijing) 96 таблетки по 10мг.