Поръчка на Unigen - Stanazolol Стромба, информация за цена прием и съвети, Stromba

Поръчка на Unigen - Stanazolol

Производител:Unigen
Модел:100таб.10мг
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 50.00 лв


Unigen - Stanazolol Стромба - 50таб. 10мг.

Stanztab 10 (Unigen) – сравнително нов тип станозолол от рода на дехидротестостероните. От неговите последици, както и в повечето подобни препарати маркирани с анаболни свойства може да се предизвика вероятността от странични ефекти, те могат да бъдат много малки но положително ги отличава от повечето други фармакологични средства. Също така, този анаболен медикамент е отлично средство за запазване на мускулната маса, когато най-много се отразява при спазване на диета (предимно се отнася при строга диета).

 

 

Информация Stanozolol от Unigen

При индивидуално приложение на Stanztab от Unigen има възможност да покачите доста килограми. Въпреки това, такъв резултат е постижим само ако има твърд график за тренировки. Друга положителна черта на стероида е устойчивостта му към натрупването на излишните течности в организма, което в общи линии ви позволява да не приемате кленбутерол.

 

Средната дневна доза от станозолол е 5-6 таблетки (в границите на 3 до 8 таблетки на ден). Трябва да се отбележи, че дозата е индивидуална за всеки спортист. Нормата за спортисти се счита за 0,5 - 0,6 мг на 1 кг телесно тегло на ден. Стероида трябва да се приема на две части - една сутрин и една вечер (по време или след хранене с питейна вода). Така се осигурява метод за получаване на добра резорбция от активния химикал.

 

 

Комбинации с Stanztab 10

Станозолол от Unigen перфектно се комбинира с анаболният стероид параболан. Тази комбинация от стероиди може да предизвика покачване на чиста мускулна маса дори ако сте на нискокалорийна диета (диета, подготовка за състеание). Също така, този анаболен агент се приема добре в комбинация с инжекционни стероиди като сустанон или нандролон.

 

 

Странични ефекти от приема Stanozolol

Stromba практически е безвреден, и вероятността от странични ефекти е уграничена до минимум. Единственото нещо, което се препоръчват на атлети, приемащи тези хапчета - специална грижа за черния дроб, след стероидният цикъл може да си вземете Карсил или Лив52 ( попитайте в аптеката )

 

Купи Stanztab 10 Unigen (Поръчка на Станозолол) лесно и надеждно от нашия сайт!

 

 

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall