Изчерпано количество
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.

Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.
 • Stromba (Nas Pharma) Стромба - 50таблетки по 10мг.
 • Производител: Nas Pharma
 • Код на продукта: 50таб.10mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 20.00 лв

Nas Pharma Stromba - ефективен стероид с висока анаболна активност, няколко пъти по-голяма от ендогенен тестостерон (320%) и минималния и андрогенен ефект е три пъти по-малък в сравнение със същия тестостерон (30%).


 • Също така, от ползите на анаболния стероид може да се различи бързото и действие, без ароматизация и почти пълно отсъствие на рискови прояви на андрогенни странични ефекти (акне пъпки, мазна кожа и др.).

 

Stromba произведена от Nas Pharma се използва главно в спортната практика, по-специално в културизъм, лека атлетика, бокс, вдигане на тежести и много други популярни в днешно време дисциплини.

 

Ако говорим за ефектите на препарата, той се използва най-вече за оформяне на мускулите като качество (здраво, стегнати и лишени от мазнини), както и за повишаване на физическата активност - сила и издръжливост.


Този медикамент наистина е полезен и в медицината, тъй като неговата активна съставка оказва благоприятните ефекти : при лечение в нарушение на синтеза на протеини, наранявания, изгаряния, след операция, мускулна дистрофия, остеопороза, отрицателен азотен баланс и т.н.

 

 

Описание на Nas Pharma станозолол : свойства и ефекти

Активните вещества в основата на това лекарство е най-популярният в спорта стероид станозолол. Той е андрогено производен (дихидротестостерон) и се слави с най-високата анаболна активност (320% от ендогенен тестостерон) и минимална андрогенна активност (30% от ендогенен тестостерон), както и бързото и действие (около 8 часа след последния прием на таблетките).

 

Имайте предвид, че стероида, в който е активното вещество станозолол Nas Pharma, е разработен в средата на 20-ти век. Първоначално той е бил предназначен за лечение на анемия, за бързо възстановяване на отслабналите и болни пациенти след операции и други медицински цели, както и за ветеринарната медицина. Въпреки това, за многото и положителни качества разбраха и спортистите, където по-късно той придобива огромна популярност.

 

 

Какви действия, полезни в бодибилдинга и в другите дисциплини проявява Стромба от Nas Pharma:


Повишаване на мускулния релеф

Ефект от изгаряне на мазнини

Премахва излишните течности от организма

Повишено качество на експлозивна сила

Увеличаване на издръжливоста и повишен апетит

 

 • Важно е да се изясни, че този орален анаболен медикамент в рамките на спорта може да бъде използван не само от мъже, но и от жени. Но за момичетата момичетата насърчаваме да ограничат своите минимални дози - в района на 5-10 мг на ден, докато мъжете могат да използват доза 50 мг за същия период от време.


В заключение условията за съхранение на Stromba от Nas Pharma : Дръжте кутийката с блистерите на сухо и хладно място без достъп на силна светлина. Също така, като предпазна мярка, надеждно скрийте от деца и домашни любимци.

 

 

Инструкция как се използва Станозолол от Нас Фарма

Описания стероид в спортната практика се използва главно за производство на качествени (релеф, лишени от вода и мазнини) мускули, както и да се повиши ефективността на издръжливост и сила. В същото време използването на Stromba Nas Pharma в културизма и в други дисциплини почти никога не се приема индивидуално, той най-често се комбинира с някои анаболни андрогенни стероиди, за да се постигне по-голям ефект.

 

С какви конкретни стероиди се съчетава Stromba от Nas Pharma? Може би има комбинация от много видове стероидни цикли със станозолол, но ако искате да постигнете по-висок растеж на производителността на енергия, тогава ние можем да препоръчаме следващите съвместими цикли: Parabolan - 50 мг на ден, тестостерон пропионат - 100 мг на ден, станозолол - 40 мг дневно; изход - терапия след цикъл с тамоксифен (1 ва седмица - 60 мг, следващата седмица - 40 мг, след 2 седмици - 20 мг).

 

Ако искате да използвате това средство за релеф, можете да комбинирате стромба със различните естери на тестостерон: смес от естери или сустанон (, Multi Testo от GEP, Sustanon 250 или други подобни) - от 1 до 5 седмици при доза от 500 мг, станозолол - 1-6 седмици от 40 мг дневно.


Като цяло, за активно спортуващи доза Stromba обикновено се провежда в рецепция от 10 до 50мг на ден (мъже). Това лекарство се приема на дневна база, и стероидния цикъл трае обикновенно шест до осем пълни седмици. В повечето случаи такива дозировки и продължителност на употреба е достатъчна, за да се постигнат значителни подобрения.

 

 

Важно е да се каже, че ако посетите форума Anabol.bg и разговаряте със съветници от ресурсите, може да се отървете от въпроса как да приемам тези хапчета. Броят на нашите консултанти, между другото включва професионалисти като опитен треньор по културизъм, не по-малко опитни спортни лекари, майстор на спорта по вдигане на тежести и много други.

 

 

Stroma Nas Pharma мнения и отзиви

Не е нужно да се ровите много, за да разберете, че върху описания стероид тежат тонове положителни коментари, ако посетите нашият форум и прочетете ревютата около Nas Pharma Stanozolol, вие ще знаете, че тя е ефективен стероид, с висока анаболна активност, като достига 320 на сто от ендогенен тестостерон. Тя също има минимална андрогенна активност (30 на сто от ендогенен тестостерон) и бърза, ако не и най-дългата експозиция (продължителност на дейността - около 8 часа след последната доза хапчета / таблетки).

 

Какво друго може да ви бъде полезно от отзивите в интернет? Много неща. По-специално те могат да се използват за изучаване на ефектите на стероидния агент, което между другото, не е достатъчно. По-конкретно, препоръките за този стероид, че е възможно да се постигне качествено подобрение в мускулите (сух и релефен вид) физическата работоспособност значително е увеличена (повишена производителност на енергия и издръжливост).

 

Също отзиви за Stromba Nas Pharma показват относителната и безвредност при правилно приемане. Разбира се, някои отклонения все още могат да бъдат почувствани, например, високо кръвно налягане или чернодробна токсичност, обаче ароматизатори свързани с нежелани събития (гинекомастия, и други), категорично се отричат. Плюс това, в резултат на използването на това средство не намалява производството на тестостерон, и андрогенни странични ефекти не са присъщи за него.

 

 

Къде да купя Stromba от Nas Pharma?

Това може да го направите в нашия онлайн магазин. Защо при нас? В действителност съществуват причини - надеждност, удобство, бърза доставка и много повече. Въпреки това данесе хвалим нека изброим някой от нашите предимства.

Първо избрахте онлайн магазин Anabol.bg тук можете да спестите дори пари. По-специално, цена стромба нас фарма може да намалее значително, ако направите голяма поръчка (повече за нашата система от отстъпки посетете категория „FAQ:Въпроси

 

Второ, ако решите да направите поръчка от онлайн аптека Anabol.bg, можете да бъдете сигурни, че в края на краищата ще ви изпратим напълно оригинален стероид. Защо така? Фармакологията в нашия магазин идва от "първа ръка" директно от производителите, така че да се съмнявате за "оригиналност" не е необходимо.

 

Трето, жителите и на най-отдалечените градове в България вече безпроблемно могат да си купуват стероиди като Nas Pharma Stromba 10mg, защото ние доставяме поръчаните продукти в почти всички малки и големи градове в територията на България.

 

И все пак още нещо значимо за посетителите на нашия сайт: Поръчка на Stromba от магазина Anabol.bg не е нужно да се притеснявате за вашата анонимност и безопасност, тъй като вашата поверителна информация никога няма да попадне в трети лица, защото имаме ефективна предпазваща SSL връзка, която обновяваме редовно. Така че, когато вие поръчвате си запазвате своята анонимност.

 

 
 
 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф