Stanazolol (Lipthai) Стромба - 100таблетки по 10мг.

  • Производител: Lipthai
  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 44.00 лв

Stanozolol Lipthai - е анаболен стероид, с основна активна съставка станозолол. Ефектът на лекарството се счита за мек, но в същото време много ефективен.

Активното вещество Stanozolol - станозолол - има някои уникални различия. Повечето и анаболни свойства се делят на 4 части. Това вещество – е антагонист на прогестерон, което го прави полезен за инхибиране на активността при комбинации с прогестеронови препарати. Но този стероид има един недостатък - слаб анаболен ефект.

 

 

Stanozolol :  ефект на лекарството

Стероидите използвани от спортисти помагат за покачване на качествена мускулна маса. С този препарат ще можете да направите вашите мускули по-релефни. Лекарството не е ограничено само върху покачване на сух мускул, също така има и положителен ефект със съчетаване на други анаболни стероиди за друг вид ефект. Така значително ще се повиши ефективността на силата и издръжливостта на мускулите.

Отзивите за Станозолол от Липтай са доказателство, че е многофункционален стероид. Атлетите го използват като допълнителен медикамент при тежки цикли за покачване на мускулна маса и за предотвратяване на прекомерното натрупване на вода в мускулите. Също така, с помощта на станозолол употребяван индивидуално също може да бъде значително увеличена чистата мускулна маса.

Много спортисти предпочитат този продукт по време на понижаване на килограми, тъй като използването на стероида позволява да се запази мускулната маса, изхвърля водата от тялото и увеличава силата на атлета в тренировките.

 

Активната съставка на лекарството - станозолол е разработена през петдесетте години на миналия век. Още в началото на седемдесетте години тя е била освободена за продажба в таблетна форма.Атлети от старата школа помнят дните, когато стромба можеше да се купи само в чужбина. Днес можете свободно да закупите Stanozolol в нашия сайт с доставка до всички страни от Митническия съюз.

 

 

 

Комбинации и дозировка на Stanozolol Lipthai

Преди състезание по културизъм стероида често се използва в комбинация с тренболон. В случай на недостатъчен прием на калории мнения за Stanozolol казват, че растежа на мускулите продължава. Лекарството значително подобрява изгарянето на мазнините с комбинация от парабполан, но въпреки това такава комбинация изисква използването на класическите препарати за изгаряне на мазнини. Доказаната комбинация е стромба с примоболан, анавар, тестостерон и deca durabolin, което се потвърждава от многобройните коментари в интернет.

 

Stanozolol от Lipthai се приема всеки ден разделена на 2 приема (сутрин и вечер). Дневната доза - 30-60 мг. Като се вземат след хранене с малко количество вода.

За да се поддържа мускулната маса по време на диета, спортисти приемат тези хапчета ежедневно в количество от 30 мг. За жените трябва много по-малка дневна доза, която трябва да бъде около 10 мг на ден. Но тъй като има голяма вероятност на вирилизация, ние силно препоръчваме, да внимават с използването на stromba.

 

 

Stanozolol : Мнения и Отзиви

Ако следвате препоръчителната дневна доза станозолол, можете да постигнете невероятен прилив на енергия и сила и то постигнати в най-кратък период от време.

Стромба е популярна в много спортове, така Stanozolol Lipthai мнения са доказателство за нейната ефективност не само в бодибилдинга, но и в другите спортове. Също като спортисти, които се сблъскват с удължена физическа активност, както и необходимостта да се подобрят тяхните физически показатели често прибягват точно към този агент от рода на анболните стероиди.

Отзиви Stanozolol потвърждават възможността за прием и от жени. Но при разумна доза от лекарството се избягват явленията на вирилизация, и това е много индивидуално. В тази връзка, мнения се различават, но ние сме задължени да ви предупредим.

На базата на обратната връзка от много опитни състезатели, може да се твърди, че повечето от спортистите приемат таблетките сутрин и вечер, по време или след хранене. Това осигурява по-добра резорбция на активната съставка и елиминира възможността от странични ефекти, особено при заболявания на храносмилателната система.

 

 

Ефектите от приема на Станозолол (Стромба)

1. Много голямо придобиване на качественна мускулна маса.
2. Значително нарастване на силата.
3. Значително увеличение на издръжливоста на  спортиста.
4. Премахване на мазнини от мускулите и на излишната вода.
5. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.
6. Отлично зарастване на микротравми в тренировките.

 

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф