Станозолол / Стромба - информацияСтанозолол е един от най-популярните лекарства, принадлежащи към активните анаболни стероиди. Заслужаваси да се отбележи, че това лекарство е търговски достъпен в различни форми, както на инжекция така и на хапчета. Историята за станозолол в световния спорт започна около 80те години, тогава  лекарството печели популярност. 


И, може би, че това лекарство става най-популярното в история на всички други стероиди. Този допинг е може би има най-интересната история.


История и Въведение

На първо място, той започва историята и е един от виновниците за сегашните допинг тестове на атлетите след състезание. Част от тях и може би най-известният случай в историята на борбата в спортовия допинг е Бен Джонсън, който взе златен медал, след като спечели бягането на сто метра по време на Олимпиадата в Сеул.  Докато лекарството се произвежда в много страни като ветеринарен препарат например в Австралия малко по-късно, в началото на седемдесетте години, има немска фирма, наречена Winthrop, който също стартира производството на станозолол, въпреки че той е наречен вече, "Stromba" и вече е известен и с инжекционна форма от 5мг, а именно Винстрол. През тези години в България, Стромба може да бъде получена само в аптеките и в Министерството на здравеопазването и само със специално разрешение от по-горе. A Винстролът напълно отсъства от продажба, той може да се закупи само в чужбина. Вярно е, тогава нашите момчета дори не подозират, че съществува и течен вариант, а именно Винстрол.

 

 Ползи и Ефекти от Станозолол - Стромба
Можете да използвате този препарат ако сте спортист, които се стреми да направи добър релеф на мускулите си, плътност и еластичността на мускулите и увеличаване на тяхната сила при изпълнение на основните упражнения.


Този стероид го има както в орална така и в инжекционна форма. Оралната форма на станозолол е по-достъпна за ценовата политика, така че често се използва от спортисти.


  • Средната доза на стромба варира в диапазона от 30 мг. В един ден най-добре е да се пие няколко часа преди тренировка, а не на празен стомах.

 

Този орален стероид помага на мускула да изсъхне бързо и да изчисти излишните мазнини и натрупване на вода в мускулните влакнаПрепаратът може да се използва по едно и също време както в орална така и в инжекционна но там схемата е друга.Когато имате почивен ден от тренировка може да слагате по 1 ампула Винстрол, но без да приемате орален стоназолол.

 

Ако използвате станозолол, ние ви съветваме по-добре да вземете под формата на инжекция. Инжекциите се прилагат в седалищния мускул и влизат по-бързо в кръвния поток и активното вещество се изпраща до мускулите ви много по-рано, отколкото в устната форма.


  • Ако закупувате Stanozolol е най-добре да се купи на фирма Malay Tiger, Pharmacom Labs или Cygnus Pharmaceuticals. И трите продукта са с напълно доказан произход.


 При оралната форма най-добрата доза станозолол е 30 мг на ден, тази доза ще бъде достатъчна, за да се постигне добър вид, твърдост и еластичност на мускулите ви. Под формата на инжекции и е най-добре по 1 мл 50 мг в една ампула на ден, като активна съставка се разтваря във вода и има кратък полуживот. Въпреки това с орален станозолол цикълът ще ви излезе много по евтино. Но инжектирането е по качествено и по силно. Въпрос на избор според състоянието ви.

 Действие на станозолол
1. Големи и много високи печалби на качествена и чиста мускулна маса.

2. Голямо увеличение на силата.

3. Значително увеличение на издръжливостта на спортиста.

4. Високо качество на възстановяване.

5. Изгаряне на мазнини от мускулите и изхвърляне на излишната вода.

6. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.

7. Отлично зарастване на микро травми.Оралният Станозолол се препоръчва да се комбинира с:1. Нандролон Деканоат 2. Болденон 3. Туринабол 4. Примоболан

 

Стромбата увеличава силата на инжектиращите препарати, създава синергичен ефект. Което е много благоприятно въздействие върху целия цикъл. Младите атлети, които искат да започнат своят първи курс със Станозолол, спокойно могат да започнат с този известен препарат.


Здравни проблеми при този стероид няма. Комплект от телесната маса не е чак толкова голям както при Danabol, но след спирането на този препарат цялата натрупана мускулна маса ще се запази. Оралният стероид Стромба е станал много популярен и е известен със своите безвредни качества върху органите на атлета. Под влияние на този анаболен медикамент няма да може да се страхувате от гинекомастия, ароматизация и повишаване на телесното налягане, това никога няма да се случи.

 

Как да приемате Станозолол:


  • В орална форма се приема дневно доза от 30 мг.
  • Таблетките може да се слагат под езика няколко часа преди тренировка.
  • Средната продължителност на един курс е 6-8 седмици.
  • Инжекционният станозолол трябва да се поставя не по-малко от 50 мг на ден.
  • Пийте поне 3 литра вода на ден.
  • Не забравяйте за витамини и минерали.

 

  • Станозолол е продукт с кратък период на разпадане в организма на активната съставка, така че го използвайте 3 пъти на ден в равни интревали.


  Препоръчителен прием от Anabol.bg : Приемайте таблетките равномерно през целия ден, а не на един път. Тъй активната съставка трябва да бъде на постоянно високо ниво във вашият организъм.

Пример: Дозировка 30 милиграма дневно.

Прием: Сутрин Обед и Вечер по 1 таблетка ( приблизително през 4 часа).


Въпроси и Отговори

● Какво да взема след цикъл със стромба -   След стероиден цикъл със станозоло се приема "Кломифен цитрат" за възстановяване на собственното производство на тестостерон.

● Какво да очакваме след 6 до 8 седмичен цикъл със стромба Анаболният агент "Станозолол - Стромба" ефективно изгаря мазнините и придава добър и релефен вид на мускулите.

● Коя е най-добрата и ефикасната стромба Нашият онлайн магазин препоръчва: "Стромба от Цигнус", "Стромба на Малай Тайгър" или "Стромбафорт на Балкан Фарма".


При станозолол няма огромно значение с кой препарат подготвяш твоята физика, защото е възможно да се съчетаят тези две форми по време на цикъла. За да се постигне по-добър и силен ефект, твърдост, еластичност и плътност на мускулатурата. Също така  ще намали процента на мазнини в тялото и ще подобри качеството на вашите мускули.


За да увеличите бързо физическа сила във всички основни упражнения покупката на стоназолол ще е много добро решение. Този препарат подхранва бързото нарастване на резултатите на мощност на всички полиартикуларни основни упражнения.За начинаещи е най-добре ако целта е да се подобри качеството на мускулите и да ги направи по-силни и по-релефни да се купи станозолол в таблетна форма (орална). Това е един от най-безвредните стероиди, защото при него никога не са се появявали тежки странични ефекти като ароматизация, повишаване на кръвното и гинекомастия.


 

За вече напреднали като културисти или атлети, които са постигнали размер и мускулна сила, и се стремят да подобрят качеството на своите мускули и да я направят по-твърда мускулатура -  станозолол ще им бъде един голям жокер. Без съмнение, този анаболен препарат ще спомогне за подобряване на качеството на мускулите, увеличаване на силата и подобряване на възстановяването.
Няма продукти в тази категория.