Станозолол - Стромба информация прием и съвети

Станозолол е един от най-популярните лекарства, принадлежащи към активните анаболни стероиди. Заслужаваси да се отбележи, че това лекарство е търговски достъпен в различни форми, както на инжекция така и на хапчета.


Историята за станозолол в световния спорт започна около 80те години, тогава  лекарството печели популярност.


 • И, може би, че това лекарство става най-популярното в история на всички други стероиди. Този допинг е може би има най-интересната история.

 

На първо място, той започва историята и е един от виновниците за сегашните допинг тестове на атлетите след състезание.Част от тях и може би най-известният случай в историята на борбата в спортовия допинг е Бен Джонсън, който взе златен медал, след като спечели бягането на сто метра по време на Олимпиадата в Сеул.

 

Но нека се върнем към самото начало, а именно, през петдесетте години, когато за първи път са успели да синтезират този стероид.
Докато лекарството се произвежда в много страни като ветеринарен препарат например в Австралия малко по-късно, в началото на седемдесетте години, има немска фирма, наречена Winthrop, който също стартира производството на станозолол, въпреки че той е наречен вече, "Stromba" и вече е известен и с инжекционна форма от 5мг, а именно Винстрол.

 

През тези години в България, Стромба може да бъде получена само в аптеките и в Министерството на здравеопазването и само със специално разрешение от по-горе.


A Winstrol напълно отсъства от продажба, той може да се закупи само в чужбина. Вярно е, тогава нашите момчета дори не подозират, че съществува и течен вариант, а именно Винстрол.

 

В Москва, както и в нашата антидопинг комисия по това време не могат да определят още тази съставка. След 1985 година нашите учени са успели да разработят специална техника, под ръководството на професора от Чехия Berdzhiha Hundely и веднага след изобретяването на тази техника, е имало срив на положителни проби за станозолол.

 

Да се върнем на Бен Джонсън имаше два теста и двата бяха маркирани като положителни, и без съмнение това е стандартния станозолол. Но онзи ден, спортния свят, за да не разберете за измамата на Johnson, правителството не искаше да публикува резултатите от пробите, така че да не развалят общото впечатление от играта.

 

Също така през 1984 на Олимпийските игри в Лос Анджелис стана много голяма издънка през тези години, олимпийски комитет е разрушило кариерата на хиляди съветски спортисти, които използват станозолол. Просто не ги допуснаха до участие на Олимпиадата. По-късно обаче, същите тези момчетата, бяха наказани дори и да ги играя в родината си.

 

стромба станозолол

Този препарат в спорта дълго време остава неоткриваем стероид. По-специално, че дори и в САЩ, където техниката е доста напреднала също имат затруднения. Това продължило до 1983 г., докато Manfred Donica, професор и директор на лабораторията в Кьолн не успя да създаде свой собствен метод за идентифициране на множество стероиди, сред тях е и лекарството Stanozolol

 

Техниката е доказала себе си, след това се е случило през същата година на световно първенство, но членовете на ИААФ не посмяха да обявят пред спортния свят на множественния положителен тест за допинг на елитните спортисти от Съединените щати и Съветския съюз. Тази случка става на Олимпийските игри в Москва, и след това започват да осъзнават, че конкуренцията на състезателите от Съединените щати и Съветския съюз преобладават всички други спортисти и явно надхвърлят това, което е разрешено.

 

По принцип, всичко трябваше да бъде решен по време на Олимпийските игри в Лос Анджелис, но както добре знаем, не съдба ;) .

В средата на всичката тази паника е установен  много интересен факт. Оказва се, че този метод не може да се определи дали кръвта на един спортист съдържа стероид Stanozolol. Малцина знаеха за това, този факт много трудно се скри пред общността.

 

Световната федерация е казала, че клонът Лос Анджелис на МОК притежава последното лабораторно оборудване и техника, и че борбата за олимпийските медали ще бъде справедлива. В състояние на паника и ужас, спортистите и техните треньори стигнаха до единодушното решение, че учените са успели най-накрая да решат проблема с намирането на лекарството Stanozolol в организма.


Много хора просто се страхуват да дадат допинг тест, защото само един положителен тест, може трайно да съсипе не само кариерата си, но и ще изложи цялата страна.

 

 

 • Можете да използвате този препарат ако сте спортист, които се стреми да направи добър релеф на мускулите си, плътност и еластичността на мускулите и увеличаване на тяхната сила при изпълнение на основните упражнения.


Този стероид го има както в орална така и в инжекционна форма. Оралната форма на станозолол е по-достъпна за ценовата политика, така че често се използва от спортисти. Средната доза на стромба варира в диапазона от 50 мг. В един ден най-добре е да се пие няколко часа преди тренировка, а не на празен стомах.

 

Този орален стероид помага на мускула да изсъхне бързо и да изчисти излишните мазнини и натрупване на вода в мускулните влакна.


Препаратът може да се използва по едно и също време както в орална така и в инжекционна но там схемата е друга.Когато имате почивен ден от тренировка може да слагате по 1 ампула Винстрол, но без да приемате орален стоназолол.

 

Ако използвате станозолол, ние ви съветваме по-добре да вземете под формата на инжекция. Инжекциите се прилагат в седалищния мускул и влизат по-бързо в кръвния поток и активното вещество се изпраща до мускулите ви много по-рано, отколкото в устната форма.


Ако закупувате Stanozolol е най-добре да се купи на фирма Malay Tiger, Pharmacom Labs или Desma. И трите продукта са с напълно доказан произход.


 • При оралната форма най-добрата доза станозолол е 50 мг на ден, тази доза ще бъде достатъчна, за да се постигне добър вид, твърдост и еластичност на мускулите ви.

 

Под формата на инжекции и е най-добре по 1 мл 50 мг в една ампула на ден, като активна съставка се разтваря във вода и има кратък полуживот. Въпреки това с орален станозолол цикълът ще ви излезе много по евтино. Но инжектирането е по качествено и по силно. Въпрос на избор според състоянието ви.

 

Действие на станозолол

стромба

1. Големи, и много високи печалби на качествена и чиста мускулна маса.

2. Голямо увеличение на силата.

3. Значително увеличение на издръжливостта на спортиста.

4. Високо качество на възстановяване.

5. Изгаряне на мазнини от мускулите и изхвърляне на излишната вода.

6. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.

7. Отлично зарастване на микро травми.

Сега има много мнения за стероида станозолол, за привържениците този стероид е почти безполезен за други спортисти това лекарство е един от най-важните и главни препарати.

 

И може би това се дължи на факта, че всеки спортист, който реши да си купи станозолол трябва да се постави пред този проблем, ако сте си задали задача да придобиете една скованост и сила, и ако искате на снимачната площадка да изглеждате добре тогава защо да не изберете по-добрия Dianabol той ще ви бъде доста по полезен за това решение.

 

Оралният станозолол се препоръчва да се комбинира с:

1. Нандролон Деканоат 2. Болденон 3. Туринабол 4. Примоболан

 

Стромбата увеличава силата на инжектиращите препарати, създава синергичен ефект.


Което е много благоприятно въздействие върху целия цикъл. Младите атлети, които искат да започнат своят първи курс със Станозолол,спокойно могат да започнат с този известен препарат.


Здравни проблеми при този стероид няма. Комплект от телесната маса не е чак толкова голям както при Danabol, но след спирането на този препарат цялата натрупана мускулна маса ще се запази.

 

 • Стромба много добре се приема от организма в доза от 50 мг. на ден.


Оралният стероид Stanazolol е станал много популярен и е известен със своите безвредни качества върху органите на атлета. Под влияние на този анаболен медикамент няма да може да се страхувате от гинекомастия, ароматизация и повишаване на телесното налягане, това никога няма да се случи.

 

Но най-добре е, за да се избегне, скованост на мускулите и загуба на еластичността на мускулите най-добре е да се вземе във връзка с тренболон ацетат - кратък етер или тренболон енантат - това ще даде дълго излъчване. След преминаване на този курс, вие ще получите ново тяло, с невероятен изразен релеф и огромна сила.

 

Как да приемате Станозолол:


 • В орална форма се приема дневно доза от 50 мг.
 • Таблетките може да се слагат под езика няколко часа преди тренировка.
 • Средната продължителност на един курс е 6-8 седмици.
 • Инжекционният станозолол трябва да се поставя не по-малко от 50 мг на ден.
 • Пийте поне 3 литра вода на ден.
 • Не забравяйте за витамини и минерали.

 

За голям набор от много мускулна маса можете да си купите станозолол в инжекционна форма на фирма Vermodje Moldova тази фирма е с много добро качество и е на ниска цена. Също за много голям максимален ефект може да се комбинира със Metandrostenolon.

 

И ако вземете и Deca Durabolin равносилно със Sustanon 250 или енантат. С тази комбинация ще получите една прекрасна комбинация за огромен растеж на солидна мускулна маса. Повечето спортисти са склонни да купуват станозолол преди подготовката за сериозно състезание.

 

При станозолол няма огромно значение с кой препарат се подготвяш, защото е възможно да се съчетаят тези две форми по време на цикъла. За да се постигне по-добър и силен ефект, твърдост, еластичност и плътност на мускулатурата.


Също така  ще намали процента на мазнини в тялото и ще подобри качеството на вашите мускули. За да увеличите бързо физическа сила във всички основни упражнения покупката на стоназолол ще е много добро решение.
Този препарат подхранва бързото нарастване на резултатите на мощност на всички полиартикуларни основни упражнения.

 

 • Станозолол е лекарство с кратък период на разпадане в организма на активната съставка.


Станозолол е идеален за съвместимост с всички инжекционни стероиди, които имат особено висок ароматизатор. Той значително го намалява, като също ще анализира вашите стави, ако имате стари травми или болки.

 

За начинаещи е най-добре ако целта е да се подобри качеството на мускулите и да ги направи по-силни и по-релефни да се купи станозолол в устна форма (орална). Това е един от най-безвредните стероиди, защото при него никога не са се появявали тежки странични ефекти като ароматизация, повишаване на кръвното и гинекомастия.

 

За вече напреднали като културисти или атлети, които са постигнали размер и мускулна сила, и се стремят да подобрят качеството на своите мускули и да я направят по-твърда мускулатура -  станозолол ще им бъде един голям жокер.

 

Без съмнение, този анаболен препарат ще спомогне за подобряване на качеството на мускулите, увеличаване на силата и подобряване на възстановяването.


Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
Stromba Omega Meds 100 таблетки
Strombafort (Balkan Pharma) 100 таблетки по 10мг.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)