Какви ефекти можем да очакваме от Тренболон (Параболан) ?


Веднага трябва да се каже, че ще почувствате ефекта на тренболона почти от първите дни на цикъла. Лекарството има мощни свойства за изгаряне на мазнини. Освен това е и отличен инструмент за покачване на маса.


  • Ако вашата мускулатура е достатъчно изпъкнала (релефна), тогава в този случай резултатите ще бъдат много очевидни.


Също така за много спортисти е важно ефектът от приема на тренболон да е възможен дори при използване на минимални дози.

 

Спортистите с опит в използването на анаболни стероиди трябва да приемат по една ампула тренболон ацетат на всеки втори ден.


  • Ако сте начинаещ "химик", инжектирайте тренболон на всеки трети ден.


Ацетатът е най-мекият естер на този стероид. Почти веднага след началото на цикъла можете да почувствате увеличение на показателите за сила и увеличаване на издръжливостта. 

Тренболон - ефект и прием от спортисти

 

За да увеличите максимално ефекта на тренболон от приема на този препарат, използвайте го в комбинация с анаболни таблетки като Анавар.
Това ще засили ефекта и на двата стероида. Най-добрият цикъл за натрупване на качествена маса и укрепване на мускулния релеф е пакет тренболон и туринабол.

 

Ето ефекта от приема на тренболон, който можете да забележите:

 

► Бързо изгаряне на мастни натрупвания;

► Растежът на клетките на мускулната тъкан ще се ускори;

► Силата ще се увеличи и ще можете да увеличите работните тежести;

► Метаболизмът ще се увеличи, което също ще има положителен ефект върху липолизата.

 

 

Тренболонът се счита от много спортисти за най-добрия анабол за получаване на висококачествено орелефяване. Не са много стероидите, които могат да натрупват маса едновременно и да изгарят ефективно мастната тъкан.

 

 

За отлично резултат използвайте комбинация от тренболон със станозолол. В резултат на това ще получите следните ефекти:

 

 Мускулите ще станат по-твърди;

 Мастните клетки се изгарят активно;

 Силата се увеличава всеки ден;

 Анаболният фон ще достигне максимални стойности;

 Метаболитните процеси на всички вещества ще се ускорят драстично;

 Ще се възстановите по-бързо.

 

 

Вие сами можете да видите, че тренболонът е много ефективен анаболен препарат. За да разсеете напълно съмненията си, прочетете отзивите за този анаболен стероид или вижте пълната му информация в тази статия.

Всички възможни негативни явления могат да се проявят само ако инструкциите за употреба на лекарството се игнорират. На първо място, това се отнася за начинаещи спортисти, които често допускат грешки при съставянето на стероиден цикъл.

 

Ето най-популярните:


Не използвайте тренболон дълго време. На първо място, това се отнася до използването на тренболон енантат, който има по-голяма мощност в сравнение с ацетата.

 

  • Не забравяйте, че енантатът се задържа в тялото повече време и започва да действа по-късно.

 

  • Дозировката на който и да естер на тренболон не трябва да надвишава 0,3 грама на седмица.

 

  • Не използвайте кленбутерол и тренболон заедно.

 

  • Лекарството има достатъчно мощни свойства за изгаряне на мазнини, за да се отървете от излишните килограми самостоятелно.

 

Ако пренебрегнете тези правила, тогава страничните ефекти могат да бъдат доста сериозни.

 

Комбинация от тренболони е комбиниран стероид, съдържащ три естера на тренболон. Този анаболен препарат се характеризира с мощен ефект върху тялото и бърз старт на работа. Не включвайте други форми на тренболон във вашия три-трен цикъл.С въвеждането на каквито и да е инжекционни стероиди, трябва да се съблюдава пълна стерилност. Купувайте само висококачествени стероиди, за да не рискувате здравето си.

 

Ако стриктно спазвате всички горепосочени правила, тогава не можете да се страхувате от негативния ефект от приема на тренболон.

 

  • Почти винаги, когато се използват стероиди, страничните ефекти са следствие от грешките на самите спортисти. Бъдете внимателни, когато използвате стероиди и винаги следвайте указанията.

 

Това ще направи вашите курсове възможно най-ефективни и напълно безопасни.

 

Ако препоръчителните дози са значително надвишени, курсът няма да стане по-ефективен и със сигурност ще се появят странични ефекти.

Ако желаете консултация с професионален спортист моля отидете на секция КОНТАКТИ.


Няма продукти в тази категория.