Methenolone enanthate 100 (Biotech Beijing) Primobolan

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 10 мл флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.00 лв

Methenolone Enanthate (100 мг / мл, 10 мл) на Biotech Beijing е стероид, който се характеризира с умерен анаболен и лек андрогенен ефект с продължително действие. Активната съставка на препарата е веществото метенолон енант. Продукта се използва широко в силовите спортове за постигане на качествен мускулен растеж (в стероидни цикли за набиране на маса или, обратно, курсовете за изсушаване).

 

 
 
Важно! Продуктите на Biotech Beijing се съпровождат от кодове за проверка (ID), за да може се потвърди оригиналният им произход. Можете да проверите автентичността на продукта на производителя, ако въведете уникалните символи, които ще намерите върху опаковката, на специалната страница на официалния фирмен сайт (в http://beijingpharmaceuticals.com/ ).

 

 

По този начин можете да сте сигурни, че сте се сдобили с оригиналния продукт, за който сте платили. На сайта има брояч, който улавя и показва колко специфични ID-символи са въведени. В Anabol.bg се предлагат само оригинални продукти на различните производители:

 

 
Primobolan Biotech: подробности и свойства

Метенолоновият енант (активното вещество в продукта) се явява неароматизиращ стероиден анабол, структурно - химично производно на дихидротестостерона. Стероидният профил на Primobolan Biotech е както следва: анаболен индекс - 88% от този на тестостерона, андрогенен индекс - 44% от този на тестостерона; продължителност на активността - до 14-16 дни, време за откриване в организма - не по-малко от 5 седмици; превръщане в естрогени - не; потискане на функцията на HPTA - да, но слаба; прогестагенна активност - не; токсичност за черния дроб - не или минимална.

 

Какво действие оказва примоболан по време на курса на прием? Като правило, ефектът на лекарството е силно изразен и комплексен: на първо място не се наблюдава задържане на излишни течности или натрупване на мазнини. Препаратът стимулира качествения растеж на мускулите; На второ място се регистрира увеличаване на работоспособността, изгаряне на мазнини, увеличаване на твърдостта и релефносттана мускулите. Като спортен допинг лекарството е най-търсено, когато става дума за бързо изсушаване, когато основната цел е да се получи твърдост и релефност на мускулатурата.

 

 Когато се използва с цел набиране на маса препаратът играе важна роля, но като компонент, а не като основен стероид, като например с Анадрол или Метан.

 

На кого може да се препоръча Примоболан от Биотеч? На атлети с всякакво ниво на опит – от начинаещите любители до състезаващите се професионалисти. Метенонолон енантатът се явява относително безопасен стероиден хормон както за мъжете, така и за жените, но е задължително да се съблюдават препоръките – правилна дозировка, периодичност и продължителност на употреба.

 

Рядко по време на курса се  регистрират андрогенни странични ефекти (акне, мазна кожа, повишена агресия, някои други), а естрогенните или прогестогенните странични ефекти (от задържане на вода до гинекомастия) са напълно изключени. С други думи, той е един от най-добрите стероидни хормони що се отнася до съотношението  между очакваните резултати и рисковете.

 

Условията за съхранение на продукта можете да видите в  краткото описание, но е важно да имате пред вид, че спортните лекарства трябва да бъдат поставяни на недостъпни за деца и домашни любимци места.  

 

Стероиден цикъл и дозировка на Primobolan от Biotech Beijing

Стероидният цикъл с примоболан може ефективно да продължи до 8-12 седмици, а по-нататък (след 12-тата седмица) положителното въздействие започва да се трансформира в странични ефекти. Оптималната доза от лекарството се избира индивидуално, в противен случай тя може да бъде превишена или пък недостатъчна.

 

И двата варианта са неприемливи за спортиста! Средно за мъжете се препоръчва да поставят 300-400 mg (3-4 ml) на седмица, като приемът се разделя по равно в различни дни, например в сряда и събота. За жените не се препоръчва употребата на повече от 50-100 мг (0.5-1 мл) за една седмица, тъй като при по-високи дози има опасност от маскулинизация на организма (повишена агресия, удебеляване на гласа, клиторна хипертрофия и други симптоми). Нека разгледаме няколко примера за комбинирани курсове.

 

Нужно е да се запознаете с тях, защото комбинациите са основният начин за използване на метенолон енантата за спортни цели. Курсът от първия пример е предназначен за начинаещи и средно напреднали състезатели, от втория – за спортисти със среден и голям опит. И двете комбинации са предназначени за качествен растеж на мускулите без натрупване на мазнини или задържане на вода.

 

 
 
1. Primobolan Biotech с Болденон (каквато пожелаете търговка марка) и оксандролон (търговска марка по избор) – дозировката  на активните вещества като правило не надвишава 300 mg на седмица, 600 mg на седмица и съответно 40-60 mg на ден. При изхода продължете да приемате оксандролон (по 40-60 mg на ден). Пост-курсова терапия – използва се тамоксифен (всеки ден по 20-30 mg).

 

 

2. Primobolan Bitech с тренболон ацетат (търговска марка по избор) и тестостерон пропионат (търговска марка по избор). Дозите обикновено се ограничават до 300-400 mg седмично, 75-100 mg на всеки 2 дни и съответно 100-150 mg на всеки 3 дни. При изхода продължете да използвате тестостерон пропионат (100-150 mg на всеки 3 дни или 100 mg на всеки 2 дни, съответно). След терапията добавете кломифен (дневно по 50-100 mg).

 

Задължително посетете форума на нашия онлайн магазин, ако употребата на Primobolan Biotech повдига някакви въпроси. Във форума на Anabol.bg има квалифицирани консултанти, които са запознати с метенолоновия енантат и продуктите на Biotech Beijing Pharmaceuticals. Те бързо ще дадат необходимите препоръки.

 

Отзиви за Methenolone Enanthate от Biotech

Оплаквания относно продуктите на Biotech Beijing от мрежата досега не сме имали. С други думи, ревютата за техните продукти са предимно положителни. Препаратът (Primobolan Biotech) е описан като работещ, не по-лош по качеството от аналозите на някои от водещите марки и сравнително безопасен стероид.

 

Той се представя добре при употреба в комбинирани курсове, но е малко вероятно соло да е в състояние да осигури най-добри резултати в сравнение с продукти като тестостерон, тренболон или оксиметолон. Ако се интересувате от рецензии "от първа ръка", препоръчваме ви да посетите нашия форум. Тук, след бърза регистрация всеки получава правото да изказва мнението си за спортната фармакология и услугите на Anabol.bg. Основното нещо е да се спазват правилата на форума.

 

Примоболан Biotech: закупуване от интернет

Защо примоболанът от Биотеч си струва да се поръча от Anabol.bg? Има много причини, но двете най-важни са надеждността и достъпността. На нашия сайт можете да намерите богат асортимент от продукти буквално за всякакви цели - от анаболи до фетбърнъри, като можете да си купите всеки един от тях без абсолютно никакъв риск и при това на доста приятна или по-скоро честна цена.

 

Закупуването на Primobolan от Biotech Beijing е надеждно, първо поради внедрената цялостна система за сигурност на онлайн магазина, която осигурява модерна анти-DDoS и сигурна FLC връзка. Всичко това елиминира риска от изтичане на информация, предадена по време на регистрацията на поръчката. Това означава, че нашите клиенти запазват своята анонимност.

 

Второ, ние си сътрудничим само с доверени доставчици и работим директно с много официални фабрики. С други думи, цялата спортна фармакология идва при нас "от първа ръка". Препаратът при нас е наистина достъпен и това се осигурява от благоприятна цена за Primobolan Biotech, която можем да предложим. Освен това при нас можете да се радвате на редовни промоции, гъвкава система от отстъпки и партньорската програма . За да видите подробностите, отворете секцията "Въпроси и отговори".

 

 
 
Като цяло, след повече от 5 години работа, нашият онлайн магазин има чиста репутация. Това се потвърждава от редица клиентски препоръки, които можете да намерите в съответната секция на сайта ("История и отзиви") или във форума.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Примоболан, , Метенолон, енантат, Примоболан, Метенолон енантат, Methenolone, enanthate, 100, (Biotech, Beijing), Primobolan, Methenolone enanthate 100 (Biotech Beijing) Primobolan