Nandrolone Decanoate 250 (Biotech Beijing) Дека

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 10 милилитров флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00 лв

Nandrolone Decanoate от Biotech Beijing е нандролон деканоат, мощен и дълго действащ анаболен стероид. Отпуска се под формата на маслен разтвор, който включва: етилов олеат, бензил бензоат, бензилов алкохол, масло от гроздови семки. Както и аналозите си на други фирми, той се характеризира с преобладаващ анаболен ефект спрямо андрогенната активност (5 към 1) и с продължителен ефект (до 2-3 седмици).

 

Важно! Biotech Beijing Pharmaceuticals е осигурила система за защита на своите продукти от фалшифициране. За да потвърдите оригиналността на закупения от нас марков продукт, намерете кода за потвърждение на неговата опаковка и въведете уникалните символи на специалната страница на официалния сайт (http://beijingpharmaceuticals.com/):

 

 

Nandrolone Decanoate като спортен препарат

Нандролон е анаболен стероид, който се съдържа в минимални количества в човешката кръв (≈ няколко нанограма на милилитър). Образува се в следствие на тежки и продължителни физически натоварвания, както и по време на бременност. Като структура, нандролонът е най-близък до тестостерона.

 

Молекулярно се различава от него по отсъствието на въглероден атом в позиция 19 (поради това има химическо наименование 19-нортестостерон). Това, между другото, прави стероидите да изглеждат като прогестогени. Той има по-слабо изразена андрогенност от тестостерона и поради асоциирането си с рецепторите на прогестоген може да причини естроген-подобни странични ефекти, като задържане на течности и гинекомастия. След прилагане на Дека Дураболин (Nandrolone Decanoate) той се превръща в дихидронадролон, който е слаб по отношение на андрогенната активност.

 

 Поради това е вероятно да се намали либидото (симптом на спадане на нивата на андрогени). Нандролон деканоатът под формата на инжекции за спортни цели обикновено се съпровожда от прилагане на тестостерон и (или) на продукти, стимулиращи либидото: mesterolone (Proviron), тадалафил (секс стимулант) и други.

 

Стероиден профил на Nandrolone Decanoate от Биотеч: 150% анаболна активност от тази на естествения тестостерон и 30% андрогенна активност от тази на ендогенния тестостерон; срокът на действие е 14-21 дни; полуживотът е 7 дни; времето за откриване - 18-24 месеца. Действието се развива постепенно – проявява се на 3-тия ден, достига максимум на 7-мия ден и продължава поне още една седмица.

 

Положителен ефект от Нандролон от Biotech Beijing:

 

Набор на мускулна маса;

Омекотява болката в ставите;

Укрепване на костната система;

Повишена издръжливост;

Растеж на силовите показатели;

Укрепена имунна защита.

 

Как да приемате Нандролон Деканоат от Биотеч?

Nandrolone Decanoate се използва предимно за курсове целящи увеличаване на силата и натрупване на мускулна маса. За целите на бодибилдинга се използва в комбинация с различни по тип действие пептиди и стероидни хормони: от оксандролон до хормон на растежа.

 

Нандролон от Биотеч инжекции трябва да се прилагат интрамускулно. Тъй като продукта се произвежда на базата на масло, възможно е да се правят коктейли в една обща спринцовка. Но не забравяйте, че маслените разтвори не могат да се смесват със суспензии. Оптималната доза на Деката се определя индивидуално.

 

Средно се препоръчват 200 (250) - 400 (500) mg на седмица, разделени на равни интервали. Систематично: 200 или 400 mg седмично - съответно 100 или 200 mg в понеделник и 100 или 200 mg в петък.

 

Примери за комбинирани курсове:

С тестостерон ципионат - спортисти с минимално ниво на опит за увеличаване на силата и наддаване на тегло. Дози: "ципионат" - 400-600 mg седмично, "дека" - 200-400 mg на седмица. Изход: 100 mg тестостерон пропионат през ден. След курсова терапия: 50-100 mg кломифен цитрат на ден.

 

С метандинон (таблетки, капсули или инжекции) и тестостерон енантат– използва се от опитни любители спортисти или от професионалисти, които желаят да увеличат силата и теглото си. Дози: "метан" - 50 mg на ден, "Енантат" - 125-250 mg през ден, "Дека" - 500 mg на седмица. Изход: 100 mg тестостерон пропионат и 100 mg дростанолон пропионат (или дипропионат) всеки ден. След курсова терапия: 100-150 mg кломифен цитрат на ден.

 

Забележка 1: Не трябва да се очаква незабавен ефект от продукта, какъвто е например ефекта от  тестостероновите естери (пропионат, фенилпропионат), тренболон (ацетат) или същия нандролон (фенилпропионат). Действието му е ясно изразено, но не е бързо.

 

Забележка 2: Андрогенните и естроген-подобни усложнения включват задържане на течности, акне, намалено либидо и гинекомастия, които могат да се появят  предимно при злоупотреба с нандролон. С други думи, Нандролона от Biotech Beijing е сравнително безопасен, когато се използва в съответствие с препоръките. Безвреден е поне за здравето на мъжете. За жените съществува риск от андрогенно индуцирана мъжественост. Симптоми: от акне до клиторна хипертрофия.

 

 Продължителността на курса с Дека е до 10-12 седмици. След завършването му обикновено се провежда пълноправно (≈ 3 седмично) лечение, което обикновено се предхожда от кратък (≈ 2 седмици) изход.

 

Нандролон Деканоат: отзиви в интернет

Нандролон деканоатът е добре известен стероид за любители и професионални спортисти. Той има дълга история на употреба в спортната медицина: той се появява в продажба в Съединените щати през 1962 г . първоначално под името Deca-Durabolin и Retabolil, които в крайна сметка се превръщат нарицателни имена.

 

В наши дни се произвежда от различни официални и подземни компании, които се възползват от широкото търсене. Независимо от това, ревюта за Дека от Биотеч рядко се откриват досега, защото Biotech Beijing Pharma, може да се каже, е нова компания на пазара.

 

Производителят работи в ЕС повече от 3 години, ако вярваме на информацията от официалния уебсайт и съвсем наскоро е започнала да доставя своите продукти в страните от Източна Европа. Ако сте се ориентирали към Nandrolone Biotech, препоръчваме Ви да посетите Форума на нашия онлайн магазин. Тук можете да намерите подробни прегледи и описания на спортната фармакология или да получите индивидуални съвети за подготовката на курса.

 

Нандролон Деканоат: цена и покупка

Избирайки къде да купите Дека, всеки взема решение, основано на важни причини. За някои хора ключова роля играе надеждността на онлайн магазина, за някои гаранцията за качеството на стоките е на първо място, а за някои - рентабилността на цените и наличието на отстъпки. Нашият сайт има редица предимства, които го правят номер едно!

 

Първо, в Anabol.bg се предлага широка гама от спортни продукти. Клиентите имат достъп до спортна фармакология от препоръчвани марки и за всякакви задачи: стероидни анаболи, хранителни добавки, антиестрогени и дори мазнини фетбърнърии.

 

На второ място, сайтът разполага с модерна система за сигурност (защитена SSL връзка, защита срещу DDoS). Сигурността на предадените данни е гарантирана. Никой няма да знае за поръчката на клиента, освен ако самият той не говори.

 

Трето, поръчвайки Anabol.bg, можете да спестите. Цената Нандролон няма да ви разочарова, а общата цена на поръчката ще бъде приятна изненада за Вас. Факт е, че разполагаме с гъвкава система от отстъпки. Поради своето присъствие, клиентите получават ценни бонуси: лихвени отстъпки, подаръци, безплатна доставка. За подробности вижте раздела с често задавани въпроси.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, , Нандролон, деканоат, Дека, Нандролон деканоат, Nandrolone, Decanoate, 250, (Biotech, Beijing), Дека, Nandrolone Decanoate 250 (Biotech Beijing) Дека