Oxa (Titan Healthcare) Oxandrolon Анавар - 100 таблетки по 10мг.

  • Код на продукта: 100 таблетки по 10мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 82.00 лв

 

Oxa (Oxandrolone) 10mg произведен от TitanHealthcare - е стероид с висока анаболна активност (400% от ендогенен тестостерон) и ниска андрогенна активност (25% от ендогенен тестостерон), които допринасят за изграждането на сухи и стегнати мускули, както и други подобрения важни за един спортист.

 

В допалнение на това той има още много положителни ефекти, това лекарство има пълна липса от странични ефекти като : естрогенна активност, прогестоген и други андрогенни странични ефекти (мазна кожа, акне, прекомерно окосмяване по лицето и тялото, и така нататък.)

 

Основната област, където се използва този стероид е спортната практика: спортисти от леката атлетика вдигане на тежести борба, културизъм, и други популярни дисциплини TitanHealthcare  Oxandrolone 10mg се използва за възтановяване и твърдост на мускулите, изгаря мазнините, увеличава силовите показатели, повишава синтеза на хормона на растежа и други редица показатели. Той е много полезен на медецината, като например, при лечение и терапия на разстройства / заболявания, включващи повишена загуба на мускулна маса.

 

В новите препарати Titan Healthcare предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас Titan Healthcare, проверете вашият продукт (тук - titan-healthcare.com/genuine-code-verification.html), вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

Проверете оригиналноста на Oxa!

 

Описание на препарата Oxa 10 mg

Активните вещества в основата на препарата оксандролон за първи път са синтезирани в средата на 20-ти век, фармацевтичната компания Searle Laboratories (по-пазарна фармакологична информация той влезе в Съединените щати през 1964 г. под търговската марка Анавар). Структурно това е дихидротестостерон, който има високо анаболен капацитет и относителни безвредни свойства.

 

Имайте предвид, че веществото Оксандролон, първоначално се използва само в медицината. Той се предписва за нарушения, включващи повишена загуба на мускулна маса, както и по време на лечението на ХИВ / СПИН (впоследствие е одобрен от FDA като лекарство за премахване на HIV-индуцирана загуба на тегло, лечение на синдрома на Търнър, алкохолен хепатит и други аномалии).

 

В днешни дни Oxa от TitanHealthcare и неговите аналози на базата на една и съща активна съставка показват множество положителни ефекти за спортист и действия:

 

Ефектите от приема на Оксандролон (Анавар)

1. Придобиване на суха и чиста мускулна маса.
2. Голям прилив на сила.
3. Високо качество на чиста мускулна маса.
4. Отлично запазване на резултата след спиране на приема му.
5. Липса на странични ефекти.
6. Не потиска собственото производство на тестостерон.
7. Бързото възстановяване на вашите връзки, сухожилия и мускули след тренировка.
Анавар / Оксандролон в спорта:

 

Като част от практиката всички стероиди служат за изграждане на здрава и суха мускулатура, увеличаване на спортните постижения сила и издържливост изгаряне на мазнини, както и за други цели. Оксандролон много често се съчетава с други анаболни стероиди, защото е двуполов, по този начин подобрява цялостната ефективност на цикъла и се постигат отлични резултати.

 

Ако искате да се положите повече усилия за увеличаване на мускулната маса с добро качество, за тази цел може да помогне тренболон или болденон, както следва: Оксандролон 50 мг дневно, болденон - 600 мг на седмица, или тренболон - 300 мг на седмица. Също така, в този курс се използват помощни средства като Proviron (50 мг дневно в продължение последните 2 седмици след цикъла) и гонадотропин (5000 единици 2 седмици подред след цикъла.

 

Научете повече за това как да комбинирате Oxa от TitanHealthcare в соло или в съчетание, можете просто да отидете на нашия форум. Тук, в Forum Anabol, можете свободно да общувате с консултантите ни и да получите полезни съвети относно използването на този и много други локални лекарства в областта на спорта.

 

Как да приемам Оксандролон / Анавар?

 

Като цяло, мъжете използват Анавар в областта на 20-80 мг на ден за среден период от време 6-10 пълни седмици. Но за жените се препоръчва да се намали дозата и продължителността на употреба - 10-20 мг дневно в продължение на максимум 6-8 пълни седмици. Имайте предвид, че при прилагането на тези таблетки се извършва, без дозираща трудност, защото това лекарство има добро съдържание на активно вещество чисти 10 мг в таблетка: доза от 20 мг - 2 таблетки от препарата, 50 мг - 5 таблетки, и т.н. - всичко е максимално и просто и най-важното с еднаква стойност.

 

 

Оксандролон - Анавар се съвместява най-добре с по доло изброените препарати: 
 

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , Oxa, (Titan, Healthcare), Oxandrolon, Анавар, 100, таблетки, по, 10мг., Oxa (Titan Healthcare) Oxandrolon Анавар - 100 таблетки по 10мг.