Oxandrolone (Biotech) Анавар - 100 таблетки по 10мг.

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 100 таблетки по 10 мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 80.00 лв

Oxandrolone - е ефективен анаболен стероид с високо анаболна активност, която е равна на 400% от ендогенен тестостерон и минимална андрогенна активност (25% от ендогенен тестостерон), произведен от Biotech. Освен очевидните предимства под формата на енергия и различни анаболни ефекти, препарата може да се похвали с почти пълна липса на странични ефекти като : ароматизация, прогестогенна активност, андрогенни странични и др.

 

Използването на Oxandrolone 10 мг. е главно в спортната практика - в бодибилдинг, бокс, борба, тежка атлетика, както и в много други популярни в днешно време дисциплини. Ако говорим за качествата, който се очакват от него се използва в повечето случаи като средство за увеличаване на производителността на сила и издържливост. Той се описва като полезно лекарство в областта на медицината, по-специално при лечението на алкохолен хепатит, синдром на Търнар, за намаляване на протеини по време на лечение с кортикостероиди катаболизъм и т.н.

 

Описание на Oxandrolone

Този препарат е известен в спортните среди като стероида Anavar, които за първи път на пазара се появи 1964 г. точно под името Anavar. То е производно на дихидротестостерон, както и активната съставка в Oxandrolone произведен от Biotech, която извършва метилирането на позиция 17, а вторият въглероден атом е заместен с кислороден атом (първоначално разработени и произведени за медицински цели). Днес, благодарение на високото му ниво при производство на сила и относителната безопасност е един от най-популярните стероиди, използвани от спортистите.

 

Ефектите от приема на Oxandrolone

 

Придобиване на повишена производителност на енергия

● Възтановява значително бързо мускулите

● Уникален ефект към изгарянето на мазнини

 Увеличава производството на растежен хормон от организма

 

Доказано е, че той е напълно лишен от ароматизация (естрогенна активност), и поради това, че няма риск от гинекомастия и задържане на вода в организма, е напълно лишен от прогестогенна активност. Въпреки това, все още може да се появят някои странични ефекти по време на прием на таблетките Oxandrolone. По-специално е известно, че стероида е описан с помощта си да упражнява леко токсичен ефект върху черния дроб, може да намали либидото (в дози над 80 мг), в редки случаи, да се намали апетита и да предизвика главоболие с повишено кръвно налягане.

 

Важно: в рамките на нормалното и ефективно използване на това средство може да бъде приеман не само от спортисти, но и от жени спортисти. Въпреки това, жените, използващи подобна фармакология, трябва да бъдат внимателни. Насърчаваме ви, да извършвате прием само в малки дози от препарата, в областта на 10-20 мг на ден за максимален общ период от 6-8 седмици, докато мъжете могат да пият всеки ден от 20 до 80 мг в продължение на 10 седмици. Тъй като вероятността от нежелани реакции е максимално ниска.

 

Съхранение:  условията за съхранение на анаболните препарати са доста прости. След закупуването им, трябва да се съхраняват на тъмно и сухо място и напълно изолирано от светлина и влага. Плюс това, като предпазна мярка, трябва да намерите надежден начин да се скрие от малки деца и домашни любимци,ако имате такива.

 

Инструкции за употреба на Oxandrolone

Използването на този анаболен стероид, както описахме по горе е основно в спортната практика. Той се използва редовно в културизъма и в много други спортове, когато е необходимо да се постигне повишаване на ефективността на енергия и / или придобиване на високо качество (чиста мускулатура) на мускулна маса. В това ръководство ще кажем, че оксандролон рядко се използва в соло, често се комбинира с други лекарства в категория анаболни стероиди за подобряване на физическата активност.

 

Как да приемате Oxandrolone производство Biotech в комбинации? Ефективните комбинации с лекарството, в действителност, са много. Но ако се стремим преди всичко за по-голям атлетен външен вид, най-добрият съвет от нас е да го комбинирате с инжектиране на станозолол. Както следва описаната форма: от 1 до 6 седмици при доза от около 50 мг на ден Winstrol – и 50 мг на ден (Оксандролон / Анавар).

 

Ако искате да постигнете по-голям растеж със достатъчно добро качество на мускулна маса, използването на Oxandrolone може да се комбинира с въвеждането на болденон и тренболон. Обикновенните дози са : болденон - 600 мг на седмица, Оксандролон - 50 мг дневно, тренболон - 300 мг на седмица. В този цикъл, е нужен гонадотропин (около 5000 единици последните 2 завършващи седмици) Proviron (около 50 мг на ден, през първата и последната седмица) и Tamoxifen (около 40-60 мг на ден).

 

Като цяло  в бодибилдинга, както и в други дисциплини обикновено дозата е от 10 до 80 мг на ден. Пийте редовно таблетките, защото са на сравнително кратък период на дейност (8-12 часа след приложението) на дневна база. Циклите в, който той е замесен, обикновено продължават около 6-10 седмици.

 

Важно: за да получите персонализирани препоръки за прием и покупка, посетете нашия форум за да разгледате мнения на професионални консултанти, тренюри и професионални атлети.

 

Оксандролон - Анавар се съвместява най-добре с по доло изброените препарати: 

1.Примоболан 2.Мастерон 3.Тестостерон Пропионат 4.Параболан

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф