Поръчка на оксандролон Biotech

Поръчка на Oxandrolone (Anavar) от фармацевтична компания Biotech

Производител:GEP
Модел:100Таб/10МГ
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 80.00 лв


Oxandrolone (Biotech) Анавар - 100 таблетки по 10мг.

Oxandrolone - е ефективен анаболен стероид с високо анаболна активност, която е равна на 400% от ендогенен тестостерон и минимална андрогенна активност (25% от ендогенен тестостерон), произведен от Biotech. Освен очевидните предимства под формата на енергия и различни анаболни ефекти, препарата може да се похвали с почти пълна липса на странични ефекти като : ароматизация, прогестогенна активност, андрогенни странични и др.

Използването на Oxandrolone 10 мг. е главно в спортната практика - в бодибилдинг, бокс, борба, тежка атлетика, както и в много други популярни в днешно време дисциплини. Ако говорим за качествата, който се очакват от него се използва в повечето случаи като средство за увеличаване на производителността на сила и издържливост. Той се описва като полезно лекарство в областта на медицината, по-специално при лечението на алкохолен хепатит, синдром на Търнар, за намаляване на протеини по време на лечение с кортикостероиди катаболизъм и т.н.

 

Описание на Oxandrolone

Този препарат е известен в спортните среди като стероида Anavar, които за първи път на пазара се появи 1964 г. точно под името Anavar. То е производно на дихидротестостерон, както и активната съставка в Oxandrolone произведен от Biotech, която извършва метилирането на позиция 17, а вторият въглероден атом е заместен с кислороден атом (първоначално разработени и произведени за медицински цели). Днес, благодарение на високото му ниво при производство на сила и относителната безопасност е един от най-популярните стероиди, използвани от спортистите.

 

Ефектите от приема на Oxandrolone

Придобиване на повишена производителност на енергия

Възтановява значително бързо мускулите

Уникален ефект към изгарянето на мазнини

Увеличава производството на растежен хормон от организма

 

Доказано е, че той е напълно лишен от ароматизация (естрогенна активност), и поради това, че няма риск от гинекомастия и задържане на вода в организма, е напълно лишен от прогестогенна активност. Въпреки това, все още може да се появят някои странични ефекти по време на прием на таблетките Oxandrolone. По-специално е известно, че стероида е описан с помощта си да упражнява леко токсичен ефект върху черния дроб, може да намали либидото (в дози над 80 мг), в редки случаи, да се намали апетита и да предизвика главоболие с повишено кръвно налягане.

Важно: в рамките на нормалното и ефективно използване на това средство може да бъде приеман не само от спортисти, но и от жени спортисти. Въпреки това, жените, използващи подобна фармакология, трябва да бъдат внимателни. Насърчаваме ви, да извършвате прием само в малки дози от препарата, в областта на 10-20 мг на ден за максимален общ период от 6-8 седмици, докато мъжете могат да пият всеки ден от 20 до 80 мг в продължение на 10 седмици. Тъй като вероятността от нежелани реакции е максимално ниска.

Съхранение:  условията за съхранение на анаболните препарати са доста прости. След закупуването им, трябва да се съхраняват на тъмно и сухо място и напълно изолирано от светлина и влага. Плюс това, като предпазна мярка, трябва да намерите надежден начин да се скрие от малки деца и домашни любимци,ако имате такива.

 

Инструкции за употреба на Oxandrolone

Използването на този анаболен стероид, както описахме по горе е основно в спортната практика. Той се използва редовно в културизъма и в много други спортове, когато е необходимо да се постигне повишаване на ефективността на енергия и / или придобиване на високо качество (чиста мускулатура) на мускулна маса. В това ръководство ще кажем, че оксандролон рядко се използва в соло, често се комбинира с други лекарства в категория анаболни стероиди за подобряване на физическата активност.

Как да приемате Oxandrolone производство Biotech в комбинации? Ефективните комбинации с лекарството, в действителност, са много. Но ако се стремим преди всичко за по-голям атлетен външен вид, най-добрият съвет от нас е да го комбинирате с инжектиране на станозолол. Както следва описаната форма: от 1 до 6 седмици при доза от около 50 мг на ден Winstrol – и 50 мг на ден (Оксандролон / Анавар).

Ако искате да постигнете по-голям растеж със достатъчно добро качество на мускулна маса, използването на Oxandrolone може да се комбинира с въвеждането на болденон и тренболон. Обикновенните дози са : болденон - 600 мг на седмица, Оксандролон - 50 мг дневно, тренболон - 300 мг на седмица. В този цикъл, е нужен гонадотропин (около 5000 единици последните 2 завършващи седмици) Proviron (около 50 мг на ден, през първата и последната седмица) и Tamoxifen (около 40-60 мг на ден).

Като цяло  в бодибилдинга, както и в други дисциплини обикновено дозата е от 10 до 80 мг на ден. Пийте редовно таблетките, защото са на сравнително кратък период на дейност (8-12 часа след приложението) на дневна база. Циклите в, който той е замесен, обикновено продължават около 6-10 седмици.

Важно: за да получите персонализирани препоръки за прием и покупка, посетете нашия форум за да разгледате мнения на професионални консултанти, тренюри и професионални атлети.

 

Оксандролон - Анавар се съвместява най-добре с по доло изброените препарати: 

1.Примоболан 2.Мастерон 3.Тестостерон Пропионат 4.Параболан

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall