Stano (Titan Healthcare) станозолол 100 таблетки по 10мг.

  • Код на продукта: 100 таблетки 10мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.00 лв

Stano (Stanozolol) – това е много популярен анаболен стероид, използван в тежките спортове, а най-често в бодибилдинга. Структурата на този стероид е синтетично производно на тестостерон. Той има мек андрогенен и достатачно мощен анаболен ефект.

 

В новите препарати Titan Healthcare предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас Titan Healthcare, проверете вашият продукт (тук - titan-healthcare.com/genuine-code-verification.html), вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Проверете оригиналноста на Stano!

 

 

 

Stano: Описание на препарата

Активната съставка на препарата, станозолол, е синтезиран през 1962 г.  В лаборатория Уинтроп. Първоначално лекарството е предназначено за ветеринарна употреба, за подготвяне на състезателни коне, за да се подобрят тяхните показатели от към сила и издържливост. После веществото е било одобрено от FDA и е пуснато за продажба в аптеките. Впоследствие се предписва на пациенти за лечение на анемия и след операции и травми за бърза адаптация на организма.

 

Лекарството Stano от Titan Healthcare, както и неговия активен ингредиент, се използва главно за стимулиране на електрическите показатели за обема на издръжливост. Но все пак това неса всички ефекти на стероида. Известно е, че Stano и препарати от същата основа като него са антагонисти на прогестерон.

 

Stano като анаболен стероид, може би не най-мощното лекарство, но въздействието му е достатъчно, за да се придобият по време на цикала около 3-4 килограма чиста мускулна маса, почти лишена от мазнини и водна задръжка. От друга страна на препарата умерената мощност осигурява максимална защита от нежелани реакции (андрогенната активност на лекарството е в пъти по-малка от тази на тестостерон, около 30%).

 

Ако говорим за второстепенните благоприятните ефекти на стероида, първото нещо, което си струва да се отбележи е, че Stano (10 mg) в таблетна форма допринася за натрупването на калция в костната тъкан и набавя за организма витамини и минерални елементи. Това гарантира укрепването на костите и костната структура, както и подобряване на ефективността на някои други системи. Също така знаем, че приемането на тези хапчета, се гарантира премахване на излишните течности от организма.

 

Ефектите от приема на Станозолол (Стромба)

1. Много голямо придобиване на качественна мускулна маса.
2. Значително нарастване на силата.
3. Значително увеличение на издръжливоста на  спортиста.
4. Премахване на мазнини от мускулите и на излишната вода.
5. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.
6. Отлично зарастване на микротравми в тренировките.

 

Съхранението на станозолол както и при други препарати във вид на таблетки, се извършва в затворена част изолирана от слънчева светлина. Важно е да се крие от децата и да се пази от екстремни температури. При такива обстоятелства, който станозолол не губи своето действие, най-малко в продължение на 24 месеца.

 

Как да приемате Stano: дозиране и комбинация?

Цикъл със Stano се препоръчва за солови спортисти на възраст над 21 години, с необходимото тегло и без излишни мазнини по тялото. Ако се вмествате в тези параметри, този препарат ще ви помогне да увеличите бързото възтановяване мускулната сила и издръжливостта ви, както и за укрепване на костната структура и изграждане до 4 кг чиста мускулна маса.

 

Цикъла със станозолол започва от минимална доза 20-30 мг на ден. След това, ако странични ефекти несе появяват, дозата може да се увеличи постепенно, като максималната доза да е 50-60мг на ден. Като цяло, дозата на стероида е въпрос на всеки определен човек както и от неговата физическа форма, здравен статус и тренировъчен стаж.

 

Приема на Stanos може да продалжи 6 седмици, но не по-дълго. През последната седмица на цикъла се препоръчва да се намали дозата до първоначалния прием, до 20 мг на ден. За максимален ефект, станозолол трябва да се приема по два пъти на ден. Това елиминира риска от заболявания на стомаха и увеличаване на скоростта на усвояване.

 

Комбинираното приемане на Stano 10 може да доведе до по-добри резултати, отколкото използването му соло. Както вече бе отбелязано, тези анаболни таблетки повишават ефективността на други стероиди.

 

Едни от най-популярните комбинации при станозолол е взаимно използване с оксандролон. Тази комбинация ще увеличи с пъти по горе описаните ефекти. Ако се комбинира с мастерон или туринобол можете да изхвърите всичкия излишък на вода от вашето тяло, което ще направи вашите мускули по-релефни. В допълнение, комбинацията от всички по-горе изброени препарати ще ви освободи от риска за гинекомастия.

 

 

Станозолол се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:

 

 
 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стромба, , Станозолол, Стромба, Станозолол, Stano, (Titan, Healthcare), станозолол, 100, таблетки, по, 10мг., Stano (Titan Healthcare) станозолол 100 таблетки по 10мг.