ЗА МАСА

Болденон - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Дианабол - Elbrus Pharma
ТОП !

Дианабол - Elbrus Pharma

45.00 лв 50.00 лв

Метан Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
Нандролон Деканоат - Elbrus Pharma
ТОП !
Тестостерон Енантат - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
Изчерпано количество
Nandrolone Decanoate GM Pharmaceuticals 200мг
Testosterone Enanthate (GM Pharmaceuticals) 10 ампули
Testosterone Enanthate - Cygnus / Русия
ТОП !
Нандролон Деканоат Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
Изчерпано количество
BOLD U 200 (Evo Genetics) Болденон
Болденон (GM Pharmaceuticals) - 10 ампули
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)


Най-добрите стероиди за покачване на мускулна маса

Стероидите се използват в различни спортни дисциплини от атлети, културисти и фитнес трениращи с цел повишаване на мускулната маса и плътност.

Те са най-бързия и сигурен начин да се сдобиете с големи мускули. Разбира се, за да постигнете желания резултат, стероидите трябва да бъдат комбинирани с подходящи тренировки и хранителен режим.


Най-добрите стероиди за покачване на мускулна маса


Анаболните стероиди са вещества, производни на мъжкия полов хормон – тестостерон. Те се свързват с андрогенните рецептори и стимулират синтеза на протеини, които са основните съставни част на нашите мускули. Освен това блокират глюкокортикоидните рецептори, които са отговорни за катаболните процеси (разграждането на мускулна тъкан). По този начин осигуряват покачването и запазването на мускулната маса и увеличаване на силата и издръжливостта.

Някои анаболни стероиди - оксиметолон, болденон, флуоксиместерон, увеличават синтеза на еритроцити в организма.

Това са червените кръвни телца, които са много важни за нашето здраве и осигуряват по-висок приток на кислород към тъканите и мускулите в тялото. Някои стероиди като нандролон, оксиметолон и тренболон, се свързват с рецепторите на прогестерона и проявяват естрогенна активност в организма.

Това води до увеличаване на апетита и задържане на вода в мускулите. Когато се цели натрупване на мускулна маса, увеличеното ниво на естроген е желан ефект, тъй като води до напомпване на мускулите, повишаване на теглото и подпомага ефективността на тестостерона.


Колко ефективни са стероидите за мускулна маса?

Анаболните стероиди са основния начин да се изгради качествена мускулна маса и да се постигне тяло на професионален атлет.

Разбира се, упоритата работа във фитнеса, вдигането на тежести, протеиновите добавки, също имат своята значима роля, но мощна и изваяна физика, определено не може да бъде постигната без стероиди. 

Тялото има естествени ограничения за възможността на растеж на мускулите и загуба на мазнини. Стероидите помагат тези ограничения да бъдат надскочени и да се сдобиете с мускулесто и много силно тяло.


Ако опитате да тренирате много интензивно и да придобиете сериозно количество мускулна маса без добавки, със сигурност ще се сблъскате със следните проблеми:


  • Липса на енергия изтощение – прекомерните тренировки са много изморителни и без анаболи тялото ви просто няма да има достатъчно издръжливост за тях, а това ще започне да оказва влияние на останала част от живота ви – проблеми със съня, липса на енергия за работа, слаб имунитет, намалено либидо.​​​​​​​


  • Трудно контролиране на теглото – за да имате огромна енергия за тренировки без да приемате стероиди, ще трябва да приемате огромни количества храна и ако диетата ви не е съвсем оптимална или метаболизмът ви не работи перфектно, рискувате да вместо мускули да натрупате нежелани мазнини.


Това от своя страна нарушават хормоналния баланс и нивото на кръвна захар и инсулин и водят до още повече мазнини и липса на енергия. Ако тялото ви не гори приоритетно мазнини, то може да започне да разгражда собствените си мускули. Правилните анаболни препарати се борят успешно с тези проблеми и ви помагат да постигнете мечтаното тяло и да имате повече сила и енергия.


Безопасни ли са стероидите?

Съществуват много митове за анаболните стероиди, но истината е, че когато се употребяват правилно, това са едни от най-безопасните продукти. Те са изследвани многократно, използвани са в дългогодишната медицинска практика за различни състояния и има достатъчно наблюдения над действието им.

Когато се употребяват в дози, достатъчни за увеличаване на спортните постижения, без да се прекалява и се съчетават с правилно хранене и спорт, анаболните препарати ще ви помогнат да натрупате желаната мускулна маса без да предизвикат странични ефекти или с минимални такива.

Митовете са за опасността от стероидите идват от факта, че има много хора, които злоупотребяват с тях, стигат до крайности и използват по-високи от допустимите дози за много дълго време без прекъсване. Ако следвате препоръките на производителя, употребата на стероиди е безопасна и ефективна.


Кои са най-добрите стероиди за маса?

  • Анадрол (Оксиметолон) – един от най-популярните препарати, който води до бързо покачване на тегло и натрупване на значително количество мускулна маса. Приемът му гарантира загуба на излишните мазнини и много по-бързо възстановяване след тренировка;​​​
  • Болденон – силен стероид, който значително повишава издръжливостта и мускулната маса;
  • Нандролон деканоат – мощен стероид, който не само подпомага натрупването на мускулна маса, но и ускорява възстановяването и повишава синтеза на червени кръвни клетки;
  • Метан / Дианабол – един от най-популярните стероиди, които увеличават размера на мускулите и има дълготраен ефект дори след прекратяване на приема;
  • Тестостерон Енантат – предлага осезаеми резултати за увеличаване на мускулите, изгаряне на мазнини, прилив на енергия и сила;