Изчерпано количество
 • Testo Mix Omega Meds
 • Testo Mix Omega Meds
 • Testo Mix Omega Meds

Testo Mix Omega Meds

  Изчерпано количество
 • Testo Mix Omega Meds
 • Testo Mix Omega Meds
 • Testo Mix Omega Meds
 • Код на продукта: 10 ампули / 300 милиграма в мл.
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 72.00 лв

Testo Mix производство на фармацевтична компания Omega Meds - смес от най-ефективните тестостероновите естери, на маслена основа. Който активни съставки, използвани в смесицата, са доказаните спортни стероиди като тестостерон фенилпропионат, тестостерон пропионат, тестостерон деканоат и изокарбонат от тази смес той става, високо анаболен и с голяма андрогенна активност, както и присъства дълго въздействие върху организма на спортиста.

 

Основната област където той се използва, е спортната практика.

 

 Спортистите използват стероида въз основна за бързото нарастване на телесната маса и сила, а също и за подобряване и на обемите за успешно възстановяване и издръжливост.

 

Сустанон е полезен и в медицината: тестостерон отдавна се използва ефективно в заместителна терапия, ако има липса на функцията на половите жлези при мъжете, при жени в менопауза и при лечение на някои видове тумори.

 

 

Благоприятното въздействие и влиянието на Testo Mix 300 Omega

Описвайки този стероид, на първо място се казва, че всяка форма на тестостерон, член на основаването си, има различна степен на усвояване, като по този начин се поддържат постоянните и високи нива на анаболните хормони в кръвта. Също така този стероид е полезен с това, че елиминира спортиста от необходимостта от въвеждане на чести инжекции: в крайна сметка лекарствения ефект трае достатъчно дълго (до три седмици), и поради това, инжекции обикновено се поставя веднъж седмично.

 

Testo Mix се характеризира с множества, и най-важното различни положителни ефекти:

 

 Продуктът осигурява бързото покачване на тегло, което се дължи на синтеза на протеини

• Има значителен анти катаболен ефект

• Популяризира апетита

• Увеличава броя на червените кръвни клетки, подобрява изграждането на кръвта

 Увеличава преноса на кислород в организма

 Значително увеличава силата и обема на издръжливост

 По време на цикъла подобрява либидото

 Подобрява настроението и цялостната жизненост

 

Важно: Обърнете внимание, че Testo Mix Omega Meds се препоръчва само за мъже, жени атлети не трябва да използват този стероид. По-конкретно, в цикъл с описания стероид, една жена може да се сблъска с ефекти като вирилизация, по-специално промяната в тона на гласа, промяна в тялото (форма на мъжки тип), телесно окосмяване на лицето и тялото, както и други доста сериозни последици.

 

И накрая, полезна информация за съхраняване на Testo Mix от Omega Meds трябва да се извършва на сухо и тъмно място, извън обсега на светлина и влага. Също така се уверете, че лекарството е скрито по-надежден начин и е далеч от обсега на деца и домашни любимци.

 

 

Цикъл с Testo Mix - Сустанон

Както вече бе отбелязано, описания стероид, е използван предимно в областта на спортната практика, или по-скоро, той се използва главно в стероидни цикли за мускулна маса, когато основната роля са килограмите, като производство, а не тяхното качество. Употреба на Тесто Микс от Омега Медс рядко отива солово, в повечето случаи го комбинират с други стероидни препарати, за да постигне по-изразителни резултати.

 

Как да приемате Сустанон и с какви анаболно андрогенни стероиди трябва да се комбинира? Вариантите са много, но ако на първо искаме да постигнем по-голямо наддаване на тегло, то тогава е най-добре да се съчетае с рецепцията от използването на нандролон и метан.

 

По-специално, следвайте нашите инструкции за употреба на Sustanon от Омега Медссустанон - 300 - 600 мг на седмица, нандролон деканоат - 200-400 мг на седмица, метандиенон - около 30 мг на ден. Между другото, с цел минимизиране на потенциалните странични ефекти върху този цикъл, използвайте антиестрогени провирон и Pregnil.

 

 • От друга страна, ако търсите развитието на голяма сила и издръжливост можете да го комбинирате с, стероид болденон и туринабол. Дозите са следните: Turinabol - около 50 мг на ден, Boldenon - около 400 мг на седмица, сустанон - 300 мг на седмица. След цикъла използвайте прегнил и провирон

 

И не забравяйте, че за да намерите повече информация за използването на този и други стероиди, можете да посетите нашия форум. Можете по всяко време да общувате с консултантите ни (културизъм треньор, опитни спортни лекари и други експерти) и да получите разумни и полезни съвети.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: сустанон, omega meds