Изчерпано количество
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат

Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат

  Изчерпано количество
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат
 • Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/250mg
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 65.00 лв

Testosterone Enanthate - стероид с удължено действие и висока анаболна и андрогенна дейност.


 • Той е популярен в силовите спортове като културизъм и вдигане на тежести, както и много други дисциплини, където основният елемент е увеличаване на мускулната маса и увеличаване на силата.

 

Активната съставка на лекарството е тестостерон енантат, който е естер на тестостерон. Това е един от най-популярните стероиди за мускулна маса с удължено действие. В зависимост от организма хормоналното и метаболитно действие на анаболния стероид може да продължи от 2 до 3 пълни седмици. Времето му на полуживот е около 6-8 дни.

 

Тестостерон Енантат: Ефект

Този стероид може да се прилага ефективно не само като допинг агент, но също така и в областта на медицината като лекарство. В спорта предимно се използва само от мъже, а в медицината, той може да бъде полезен при лечение и при жени с различни заболявания.

 

Testosterone Enanthate Primus Ray, e идентичен с мъжкия полов хормон това означава, че може да бъде приложен и при недостиг на тестостерон в организма, ендокринната импотентност, нарушения на сексуално развитие, признаци на менопаузата при мъжете и в други случаи. При жените, индикациите за използването му може да бъдат - ендометриоза, менопауза, остеопороза, рак на млечните жлези и дори маточни фиброиди.

 

Какви резултати може да подобри Тестостерон енатат при един спортист? Използването на това лекарство може да се асоциира с множество важни подобрения в областта на спорта. Преди всичко той е в състояние да доведе до голям набор от мускулната маса, увеличаване на издръжливостта и силовите характеристики и подобряване на работоспособността. Също така, значителни ефекти са: напомпващ ефект, отстраняване или смекчаване на последиците от болки в ставите, повишено желание за тренировки. При употребата му се засилва либидото / сексуалното желание.

 

В съответствие с препоръките Enantat PRL дава ясно изразен анаболен ефект. Въпреки това, в същото време се характеризира и с доста силна андрогенна активност, която може да се изрази проява на странични ефекти: мазна кожа, пъпки, акне, повишено кръвно налягане. Жените, които мислят да използват такова лекарство трябва да внимават за признаци на маскулинизация, която се изразява в: окосмяване по тялото, промени в качеството на кожата и дори задълбочаване на гласа.

 

Други възможни нежелани реакции при не прекомерно използване на Тестостерон Енантат: намаляване на производството на тестостерон в организма, нарушено либидо след цикъла, естрогенни нарушения - прекомерно задържане на вода, симптоми на гинекомастия, повишена телесна мазнина. За да се предотвратят възможните последици е нужна терапията след цикъл, обикновено се използват анти-естроген лекарства (кломифен или тамоксифен), а по време на цикъла може да използвате местеролон (лекарство Proviron или подобен) или анастрозол – ароматазен инхибитор.

 

Ако искате да разберете повече за свойствата на лекарството, можете да посетите нашия форум. Там ще намерите подробни описания на различни активни съставки и информация за цялата гама фармакологични средства, които са от значение в спорта. В заключение, следва да се добави, че този стероид трябва да се съхранява на сухо и тъмно място при стайна температура. Да се ​​пази от домашни любимци и деца като предпазна мярка.

 

Стероиден цикъл с Testosterone Enanthate Primus Ray

Този продукт е базиран на естера енантат и в спортната практика се използва главно за набор на мускулна маса, увеличаване на издръжливостта и силата. Той може да се използва ефективно в различни спортове, които изискват подходящи подобрения. Например спортове като: бодибилдинг, вдигане на тежести или дори бойни изкуства.

 

За спортни цели обикновено дозировката на Testosteron Enantat е в района на 250-500 мг на седмица. Също може да използвате и големи дози (около 750 мг на седмица), ако е необходимо, но само ако вече сте запознат със спортните стимуланти.


За най-добри резултати, тестостеронът енантат обикновено се използва в комбинация с други стероидни препарати. Възможността за ефективни комбинации е голяма, защото тестостеронът е напълно съвместим с много от популярните стероиди като тренболон и болденон. Комбинираната схема се избира индивидуално в зависимост от много различни фактори, включително опит, цели и наличните финансови ресурси.

 

Прилагане на продукта с нандролон е чудесна възможност за голямо увеличаване на мускулите.


 Примерните дози са както следва: 250-500 мг от тестостерон и около 200-400 мг нандролон на седмица. В цикъла може да добавите Провирон и Тамоксифен.

 

От друга страна, използването на Testosterone Enanthate PRL и Метан може да придобиете бързо покачване на мускулна маса и подобряване на силовите характеристики. Дозите са индивидуални, но обикновено са около 30-50 мг на ден метан и близо 250-500 мг тестостерон седмично. След цикъла ПКТ е задължителна, приемайте 50 мг кломифен в рамките на две седмици след края на цикъла.

 

 • Ако се нуждаете от повече съвети от опитни специалисти, моля постете нашия форум, където ще получите необходимата за вас информация.

 

Тестостерон Енантат: Мнения

Мнения и отзиви от спортисти са надежден източник на полезна информация. Те могат да ви насочат към силните страни на стероида, необходимите инструкции за употребата или възможни странични ефекти. На тази основа, вие ще можете да изберете желаните за вас средства.

 

Ако искате да прочетете мнения за Testosterone Enanthate 250 Primus Ray или за всеки друг продукт, нашия форум е доказан място, където винаги може да се намери полезна информация. В нашия форум винаги можете да поискате препоръка от опитни консултанти. Нашите експерти са ветерани и са запознати със спорта и фармакологията, те ще ви помогнат да направите правилния избор.

 

Ако съдим по мнения на предишни купувачи тестостерон енантат е доста мощен анаболен агент, който заедно с подходящо хранене и интензивни тренировки ще спомогне за постигане на огромна сила, издръжливост и покачване на мускулна маса.

 

От къде мога да направя поръчка на Тестостерон Енантат?

Първо можем да кажем, че при поръчка на Testosteron Enantat PRL от Anabol.bg можете да не се притеснявате за вашата лична безопасност и анонимност. Сигурността на сайта и предаваната от вас информация е в извън всякакво съмнение, защото сме инсталирали надеждна система за защита, включително и защита срещу DDoS. Поверителните ви данни никога няма да попаднат в трети лица.

 

Нашите продукти получаваме само от надеждни източници. С други думи, ние работим само с фирми, производители и доставчици, на които може да се вярва. Важна е и цената, на която можете да си купите Тестостерон Енантат 250, тя винаги трябва да е на разположение за клиентите.

 

В нашия сайт можете да направите изгодна сделка и дори да спестите пари чрез нашата система за отстъпки. Подробности могат да бъдат намерени на страницата "Често задавани въпроси". Налице са и отговори на всички най-важни и често задавани въпроси.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Testosterone, Enanthate, (Primus, Ray), ампули, Енантат, Testosterone Enanthate (Primus Ray) 10 ампули Енантат