Изчерпано количество
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули

Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули

  Изчерпано количество
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
 • Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1мл / 100мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 50.00 лв

Propandrol (тестостерон пропионат) - това е третият инжекцион тестостерон естер, след ципионат и енантат. Този стероид често се пренебрегва от спортисти, което е много погрешно. Спортистите често предпочитат други подобни инжекциони, като например, по-дългите естери на тестостерона.

 

Ако смятате, че този стероид е много лек и неблагоприятен е най-добре да научите повече за неговите свойства. Тогава най-вероятно ще промените мнението си.

 

Този анаболен стероид, както всички други средства произведени от Balkan Pharmaceuticals, лесно могат да бъдат проверени за оригинално качеството и производство. За да направите това, трябва да посетите този адрес - www.bp.md, и ще се уверете, че ние продаваме само оригинални препарати.

 

Тестостерон пропионат и неговото действие

Основната причина за ниското търсене на този анаболен стероид (пропионат определено, е в по-слабо търсене, от колкото енантат или ципионат) е, че не придава огромен вид на мускулатурата. Но малко хора са напълно запознати със свойствата на лекарството, неговите възможности и функции от приложението.

 

Всъщност, тестостерон пропионат от Balkan Pharma, както и неговите колеги от други фирми, се различават единствено само по опаковката, защото тази субстанция е най-евтина. Първата и най-важна разлика на тестостерон пропионат от неговите "опоненти" е неговото действие.

 

 В сравнение със съединенията, които имат много дълъг период на дейност и експозиция (на базата на енантат и ципионат), анаболният стероид започва да действа върху човешкото тяло почти веднага след инжектиране. Това от своя страна му дава още едно предимство - ускорен период на въздействие. Например, в доза от 50 мг нивото на андрогени се фиксира в продължение на 2 дни, а в инжектиране на 250 мг - в продължение на 1-2 седмици.

 

Основното предимство, което има пропионата е, че той е наследил много от най-добрите ефекти на неговите "братя". Силно анаболния и андрогенен ефект на този стероид го прави уникален помощник на атлета, който иска да развие физическо подобрение, голяма енергия и мотивация за тренировки.

 

Дейността за използването на тестостерон пропионат от Балкан Фарма може да бъде различна. Той може да се използва в стероидни цикли за релеф, издръжливост или покачване на мускулна маса. Той може ефективно да се включва в комбинации с други анаболни стероиди, за да се постигне по-голямо качество в растежа на мускулите. В комбинация с един или с повече стероиди, той показва отлични резултати, и като цяло се съвместява добре с почти всички стероиди в спорта.

 

Тестостерон пропионат: приложение и дозировка

Когато се извършва първичен или начален прием на тестостерон пропионат, повечето спортисти, избират малка доза от около 50-100 мг приложен всеки ден или веднъж на всеки три дни. За тези, които не са свикнали да чакат дълго за положителната динамика, може да се препоръча извършване на комбинирана употреба на енантат и тестостерон пропионат, като дозите са : Енантат 250-500 мг на седмица и 50-100 мг пропионат през ден. В този случай, се очаква нивото на хормона да продължава да получава кратък естер пропионат на всеки два дни.

 

След прилагането на Енантат активността продължава и използването на по-кратък естер е задължително. (В този случай, спортистът получава бързо нарастване на нива на андроген, защото тестостерон енантат е много дълготраен).

 

 • Изводът е, че "пропа" ("пропа" - общ жаргонен термин) и успешните ползи се крият в редовните инжекции в относително малки дози.

 

Както бе споменато по-горе, употребата на тестостерон пропионат не трябва да се провежда индивидуално. Например, в цикъла може да се включи едновременно с друг анаболен стероид с по-дълготраен ефект. Така тялото натрупва минимално количество вода, отколкото използвайки множество стероиди с дълго действащ ефект. За ускорено покачване на маса и мускулен растеж ще ви дадем за пример един испипан и много употребяван стероиден цикъл.

 

 • Тестостерон Пропионат на всеки два дни по 100мг.
 • Винстрол веднъж на ден или през ден в доза от 50мг.
 • Метандростенолон 30мг всеки ден.

 

При цикъл за релеф с тестостерон пропионат най-удачен избор е съвместна употреба със станозолол. Изборът на стромбата може да бъде в таблетна или в инжекционна форма. Тази комбинация отдавна се използва от много атлети, които искат да постигнат стегнати мускули, без излишни мазнини и течности. Пропионатът е стероид, който може да се комбинира с различни видове медикаменти, в зависимост от целите, финансовата възможност и вашия опит.

 

Странични ефекти тестостерон пропионат

Говорейки за нежеланите реакции от лекарството, трябва да отбележим, че те обикновено не са толкова ясно изразени или се появяват в по-малка степен в сравнение с други подобни средства. Също така е необходимо да се вземе под внимание факта, че спазването на препоръчителните дози и времетраене на стероидния цикъл е най-важното нещо. Именно поради тези причини, пропионата се понася по-лесно от организма, което е огромен плюс.

 

Propandrol: Отзиви и Мнения

Мненията на по-опитни спортисти са един голям плюс за начинаещите, който не могат да вземат решение, кой стероид да изберат. Тези коментари са от голяма полза, защото предупреждават за възможни рискове и ефекти, които могат да се очакват от дадения стероид.

 

В нашия форум може да получите много информация относно анаболните стероиди, а дори и да се консултирате с експерти, като например спортен лекар, майстор на спорта по вдигане на тежести и т.н. Регистрацията е безплатна - процесът е бърз и няма да ви отнеме повече от минута. След прочитането на много отзиви в мрежата, можем да заключим, че Propandrol от Balkan Pharma е ефективен анаболен и андрогенен стероид, надминавайки много негови колеги по качество, и държи челните позиции.

 

Къде да купя Тестостерон пропионат?

Нашият онлайн магазин предлага възможност за закупуване на най-новите спортни стимуланти на достъпни цени. Тук може да поръчате Тестостерон пропионат с най-добрите условия, гаранция, надеждността и отличното обслужване. Също така по онлайн рафтовете на магазина можете да намерите разнообразие спортни медикаменти като : антиестерогенни продукти, пептиди, препарати за изгаряне на мазнини и много други различни стероиди.

 

Тук можете да си купите тестостерон пропионат, чиято цена е разумна и достъпна за спортисти с различни доходи. Може да не се притеснявате за безопасността и сигурността. Ние вече сме се погрижили за всичко. На първо място, в сайта е инсталирана система за сигурност, която ще осигури анонимност при покупка.

 

Вашата поверителна информация в чужди ръце няма да попадне. На второ място, ние работим само с най-добрите фармацевтични компании, включително и с доказани доставчици на фармацевтични продукти. Стоките по  нашите виртуални рафтовете пристигат директно от фабриките на производителите.

 

Купи тестостерон пропионат - лесно и сигурно от нашия сайт!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Testosterone, (Balkan, Pharma), пропионат, 10ампули, Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули