TREN E 200 (Evo Genetics) Тренболон Енантат

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 56.00 лв

TREN E 200 (Evo Geneics) е Тренболон Енантат, стероидът се използва широко в силовите спортове предимно за придобиване на маса и увеличаване на силата. Тъй като има висок ефект върху организма и е силен андроген, жените не трябва да приемат тренболон енантат.

 

Положителни качества и ефекти на Trenbolone Enanthate (TREN E 200)

 

Продуктът след прилагане действа около 10 - 14 дни. Този факт предполага, че е достатъчно поставянето му да се извършва 1 - 2 пъти в седмицата. Със сигурност знаете, че за всеки AAS е съставен така наречения стероиден профил. Именно в него се отбелязват основните свойства на лекарството. В този случай най-много ни интересува показателят за анаболна и андрогенна активност, който е съответно 400 и 200 процента от мъжкия хормон.

 

Въз основа на това човек може да прецени високата сила на Тренболона.

 

Отбелязваме и други качества на Trenbolone Enanthate:

 

● Бързо увеличаване на сухата мускулна маса.

 Повишена сила.

● Силна активност към изгаряне на мазнини.

 Не притежава хепатотоксичност.

 Повишава мотивацията и самоувереността.

● Лекарството е силно антикатаболно.

 

Отбелязваме също, че при стероидните цикли с този анабол се наблюдава рязко повишаване на концентрацията на инсулиноподобен фактор на растеж и растежен хормон.

 

Точно това обясняват учените като имат предвид наличието на мощна активност за изгаряне на мазнини в бавния параболан (Tren e 200 Evo Genetics).

 

  • При неграмотна употреба стероида може да причини сериозна вреда на организма.

 

Комбинация и дозировки с тренболон енантат

 

Когато използвате всички анаболни стероиди, дозировките им трябва да се подбират индивидуално. Въпреки това културистите предпочитат да използват усреднени стойности. Веднага трябва да се каже, че ако преди това не сте използвали други ААС, трябва да започнете с минималните дози.

 

Trenbolone Enanthate може да се поставя 1 - 2 пъти седмично. В този период от време може да приложите не повече от 200 до 400 милиграма от Tren E 200 Evo Genetics - тренболон енантат.

 

Също така, анастрозолът трябва да бъде включен в курса, за да се отървем от прогестогенната активност на стероида. Има една важна характеристика на схемата на след стероидната терапия. Много спортисти активно използват такъв популярен антиестроген като Тамоксифен. Това е ефективно и евтино лекарство. Въпреки това, след курсове, включващи Trenbolone, той не може да се използва.

 

  • Схемата за провеждане на комбинирани курсове също не е много сложна.

 

Само нандролоните трябва да бъдат изключени от списъка с препарати за създаване на комбинации. Всички останали стероиди са перфектно комбинирани с трен. Днес спортистите провеждат голям брой курсове, насочени към решаване на различни проблеми.

 

Спомнете си, че Trenbolone Enanthate може да бъде ефективен за бързо натрупване на маса. Използвайки заедно с него различни стероиди, става възможно да се подобри качеството му или да се увеличи количеството. Най-често за провеждане на комбинирани курсове се използват естерите на мъжкия хормон - Станозолол, Болденон, Примоболан и др.

 

Отзиви за тренболон енантат: продукта е доста популярен и ако желаете, можете бързо да намерите отзиви за този стероид. Обърнете внимание, че всички мнения, оставени от бодибилдърите, са положителни. Според тях Trenbolone Enanthate е не само високоефективен, но и доста безопасен.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Trenbolone, Enanthate, 200, (Biotech, Beijing), бавен, параболан, Trenbolone Enanthate 200 (Biotech Beijing) бавен параболан