Изчерпано количество
 • Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат
 • Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат
 • Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат

Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат

  Изчерпано количество
 • Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат
 • Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат
 • Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат
 • Код на продукта: Флакон 10мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 66.00 лв

Trenbolone 75 – силен анаболен стероид, използван от атлети за увеличаване на чиста мускулна маса и ръст на енергия, произведен е от SP Laboratories. Тази марка е доста известен производител, който е на пазара в производството от 2007 г. насам, но по никакъв начин не е свързана с едноименната фармацевтична компания от Тайланд.

 

Активното вещество е тренболон под формата на ацетат. Този стероид първоначално е разработен за употреба в хуманната и ветеринарна медицина (по отношение за увеличаване на мускулната маса и увеличаване на апетита на животните).


 • Днес, тренболон ацетат се използва предимно от спортисти за подобряване на спортните постижения и се смята за един от най-мощните анаболни стероиди на пазара - по отношение на стабилизирането на андроген рецепторите в мускулните клетки превъзхожда дори нандролон.

 

Оригиналния препарат произведен от SP Laboratories има система за защита срещу фалшифициране. За проверка на произхода на оригиналния стероид отидете на официалния сайт на производителя (въведете кода тук - http://upic.sp-laboratories.com/) кодът е разположен върху флакона:

 

Описание Trenbolone 75: свойства и въздействие

На първо място, ние ще отбележим, че този продукт има бързо действие, но не с много голяма продължителност. Ефекти Trenbolone 75 се усещат почти веднага след инжектирането (средно 20-30 минути). Въпреки това, ефектът му трае кратко време (1-3 дни), така че е препоръчително да се използва веднъж на ден или през ден.

 

Продукт Trenbolone 75 SP Laboratories - мощен анаболен агент. Индексът на анаболната му активност е 400% от тестостерон. Андрогенната активност също му е висока - 200% по отношение на ендогенен тестостерон. Този продукт се използва предимно от опитни спортисти, които са употребявали вече всички по-слаби стероидни агенти.

 

Тренболонът може да се използва ефективно преди състезание, за да се ускори възстановяването на мускулите увеличаването на чистата мускулна маса и голям процент от силовите показатели.

 

Какви са общите ефекти на Trenbolone 75? При използване на лекарството правилно, можете да постигнете следните подобрения:

 

● Значително увеличение в производителността на енергия;

● Значително увеличение на мускулната маса;

 Повишени нива на IGF-1 (инсулиноподобен растежен фактор - 1);

 Изгаряне на мазнини (чрез увеличаване на хормон на растежа);

 Намаляване на кортизола и увеличаване на либидото.

 

Въпреки това, трябва да се знае, че параболан може да характеризира и странични ефекти, ако се използва не правомерно или при дълъг период от време (15-20 седмици). По-специално неговия прием може да се свърже с намаляване на производството на тестостерон, което от своя страна може да доведе до намаляване на либидото и тестикуларна атрофия.

 

Също така, при използване на тренболон ацетат спортистът може да изпита нарушения на съня, високо кръвно налягане и акне.

 

● Важно: Стероидът Trenbolone 75 се използва основно от мъже, жените на практика не го използват. И всичко това, защото при употреба от нежния пол има риск от вирилизиционни ефекти. В заключение, трябва да добавим, че съхраняването на такъв продукт трябва да се извършва в напълно сухо и тъмно място, далеч влага и светлина при стайна температура.

 

Този стероид е препоръчително да се скрие безопасно от деца и домашни любимци за тяхната безопасност.

 

Употреба на Тренболон Ацетат SP Laboratories

Чрез закупуване на този стероид и правилното му прилагане, спортистът може да постигне съществено развитие на физическата си форма. В същото време, комбинирането му с други стероидни препарати е много добро при ефективни стероидни цикли, насочени към изсушаване (релеф), увеличаване на спортните постижения или увеличаване на качеството на мускулна маса.

 

С какви стероиди можем да комбинираме Trenbolone 75? Ефективните съвместни цикли с участието на стероида могат да се направят много. Всичко зависи от опита на спортиста, финансовите възможности и предназначението за използване. За покачване на мускулна маса ефективно се комбинира с тестостерон пропионат и станозолол, както следва: Trenbolone 75 - 50 мг на ден, тестостерон пропионат - 100 мг през ден, станозолол - 40 мг дневно, на изхода от цикъла се използва FCT - тамоксифен (1 седмица - 60 мг на ден, 2 седмица 40 мг, 3-4 седмица - 20 мг).

 

На свой ред, разбира се Тренболон Ацетат + Туринабол + Тестостерон пропионат може да се използва от спортисти, които търсят по-голямо увеличение на качествената мускулна маса. Режимът на дозиране: Тренболон Ацетат 75 мг на ден, пропионат - 100 мг на ден, Turinabol - 40 мг дневно в продължение на 8 седмици. Също така при 5-8 седмици употреба се изисква приложение на гонадотропин (2 х 5000 единици 2 седмици след цикъла ) и - кломид (кломифен цитрат).

 

Обикновено оптималната дневна доза от тренболон ацетат е в региона на 50 до 100 мг на ден. Това се дължи на късия период на активност на лекарството - около 1-3 дни след последната инжекция. Периодът на един стероиден цикъл е 8 пълни седмици.

 

За повече информация относно доза или стероидни цикли с участието на параболан, можете да посетите нашия форум. Там можете да намерите цялата необходима информация за това лекарство, както и да общувате с консултантите работещи във форума (майстор на спорта по вдигане на тежести, треньор по културизъм, квалифициран спортен лекар), които ще споделят съвети за неговото прилагане.

 

Факти и коментари за Trenbolone 75

Не е нужно да се ровите много, за да разберете какво означава този стероид и какво мислят другите спортисти за него. Защо? Този стероид има доста дълга репутация и мнения относно параболан - тренболон могат лесно да се намерят. Първите прегледи на Trenbolone 75 отбелязват, че този стероид се използва от по-напреднали спортисти. Освен това, се споделя, че най-често се използва преди състезание или летен сезон, за подобряване на релефа и придобиване на по-оформено тяло в оптимално състояние.

 

Подобренията се появяват постепенно, като още в първата седмица от цикъла ще осетите значително увеличаване на силата и увеличаване на чистата мускулна маса, като резултат.

 

Твърдения на предишни купувачи разкриват, че тренболона перфектно се използва в комбинация с други стероидни препарати. Той може да се прилага ефективно в стероидни цикли за релеф, или за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата.

 

Поръчка на Тренболон SP Laboratories

Поръчката на този стероид можете да направите в нашия онлайн магазин. Първото нещо, което бихме искали да споменем е, че добрата цена Trenbolone 75 е на разположение, плюс това ние имаме система отстъпка, която при покупка на голямо количество може значително да се спести. Ако имате нужда от повече информация, не забравяйте да посетите "Често задавани въпроси".

 

Второ, при поръчка на анаболни стероиди от Anabol.bg, вие може да не се съмнявате в техния произход, което означава, че можете да бъдете сигурни, че ще получите най-добро производството на спортни стимуланти. И всичко това, защото ние работим само с надеждни доставчици, които работят директно с производителите или доставчиците на самите производители.

 

На трето място, при поръчка на флакон Trenbolone 75 или някакъв друг фармакологичен агент, вие всъщност се защитавате от риск на изтичане на лична и важна поверителна информация. Данните, предадени от вас към нас са защитени и при никакви обстоятелства няма да попадат в ръцете на други хора. Ние сме инсталирали система за сигурност, която непрекъснато се подобрява. Ето защо, при поръчка от нас вие запазвате анонимността си, което е важно.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Trenbolone, (SP, Laboratories), флакон, 10мл, тренболон, ацетат, Trenbolone 75 (SP Laboratories) флакон 10мл тренболон ацетат