Изчерпано количество
 • Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки
 • Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки
 • Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки

Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки

  Изчерпано количество
 • Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки
 • Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки
 • Turinabol Rapid (Pharm Tec) Туринабол 50 таблетки
 • Производител: Pharm Tec
 • Код на продукта: 50 таблетки х 10 милиграма
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 32.00 лв

Turinabol Rapid (10 мг /таб, 50 таб) от pharm tec е анаболно-андрогенен стероид на основата на Turinabol, който се характеризира с относително бързо и достатъчно силно действие. Предлага се под формата на таблетки, изискващи перорално приложение. Препаратът ефективно се използва в спорта.

 

Използва се в стероидни цикли за изсушаване на мускулите или в курсове за увеличаване на силата и покачване на мускулната маса. Потенциално, Turinabol може да бъде препоръчан на спортисти от всички нива на опит - от начинаещи (соло или в несложни комбинирани курсове в умерена доза) до истински професионалисти (в сложни комбинации и в максимална доза).

 

На страницата на Anabol.bg можете да намерите само истински продукти на Pharm Tec. За да проверите оригиналността на закупената фирма, въведете нейния код за сигурност (ID) на специалната страница на официалния уебсайт (http://pharm-tec.net/home.html). Ако си купите препарата под формата на таблетки, ще може да видите уникални идентификационни символи, които се намират на кутията под защитен слой.

 

Системата за проверка на продуктите на Фарм тек представлява брояч, който записва колко пъти е бил въведен идентификационният код за сигурност. Ако направите покупка на нашия уеб сайт, ще получите оригиналния продукт от производителя

 

Свойства на Turinabol Rapid

Оралният туринабол (химическо наименование - хлордехидрометил тестостерон) обикновено е високоскоростен стероиден анабол, а по произход - 4-хлорозаместено производен на метандинона. С метана (жаргонна форма), той се свързва не само по молекулната си формула, но и по крайния си ефект. Оралния туринабол може да се нарече не ароматизиращ (и като цяло лесен) вариант на метандинон.

 

Първите аналози на съвременния препарат Туринабол Рапид от Фарм Тек са разработени специално за допинг употреба. За разлика от същия метандинон (и почти всеки друг популярен стероиден хормон в спорта), хлордехидрометил тестостеронът първоначално е бил позволен като допинг за спортистите. Смята се, че спортисти и атлети от Източна Германия успешно се представят на международните състезания през шейсетте години на миналия век, заради използването на препарата.

 

Какви ефекти оказва на Turinabol Rapid върху спортиста при отпимален прием:

 

● Качествен мускулен растеж;

● Изгаряне на подкожни мазнини;

● Повишена сила;

● Увеличение на работния капацитет.

 

Това не е пълният списък, но са най-значимите ефекти за любителите и професионалните спортисти.

 

Действието на веществото е предимно анаболно, както се посочва от самия стероиден проил. 100% анаболна активност (в сравнение с тестостерона) и 50% андрогенна активност (в сравнение с тестостерона); продължителността на действие е 16 часа, а времето за откриване е не по-малко от 6 седмици; превръщането в естрогени не е характерно, няма родство с прогестини и токсичността за черния дроб е умерено ниска. Turinabol Rapid е сравнително безопасен стероид.

 

С други думи, ако се спазват препоръките, страничните ефекти на приложението не се проявяват или имат много слабо изразен характер. Естрогенните и прогестинните усложнения са напълно изключени (но поради произхода на стероида, симптомите на гинекомастия могат да се развият в случаи на злоупотреба). Условията за съхранение са описани в краткото описание, но трябва да се добави, че спортната фармакология трябва да се съхранява на място, недостъпно за деца и домашни любимци.

 

Как се приема Turinabol Rapid?

Оптималната доза от Туринабол Депот pharm tec. се избира индивидуално, в противен случай човек не може да бъде сигурен, че дозите няма да бъдат недостатъчни или прекомерни. И двете опции не са разрешени!

 

 • Средно за мъжете не се препоръчва да приемат около  30-40 mg (3-4 таблетки) на ден, а жените трябва да бъдат ограничени до прием на 10-20 mg (0,5-1 таблетки) на ден.

 

 

● Забележка: Злоупотребата с препарата при жените може да доведе до мъжки черти на тялото (акне, зачервяване на гласа, окосмяване, хипертрофия на клитора и други симптоми).

 

 Стероидният цикъл с Туринабол Депот може ефективно да продължи до 6 седмици. Той, подобно на аналозите по а активната съставка, не се препоръчва за по-дълго време поради чернодробна токсичност. Разгледайте двата примера за комбинирани курсове с продукта. Защо това е важно? Защото  комбинациите са основният начин за приемане на оралната форма на препарата. Първият пример е за не особено добре запознати със спортната фармакология, а вторият е за опитни "химици".

 

● 1. Turinabol Rapid (pharm tec.) + тестостерон пропионат (търговска марка, каквато избирате). Това са куп стероиди за качествен мускулен растеж. Използваните дози са умерени - 40 mg на ден и 100 mg веднъж на всеки два дни в продължение на 6 седмици съответно. В края на курса (2 седмици) продължете да използвате тестостерон пропионат. Пост-курсовата терапия е тамоксифен (20-30 mg дневно в продължение на 3 седмици).

 

● 2. Turinabol Rapid (pharm tec) + смес от естери на тестостерон (търговска марка по ваш избор) + болденон (търговска марка по ваш избор). Това е курс за добиване на мощност и покачване на мускулна маса, през който се използва висока доза: 40-60 мг на ден, 500-750 мг на седмица, 600-800 мг на седмица в продължение на 8-10 седмици, съответно. В края на курта (3 седмици) използвайте тестостерон пропионат или мастерон. Пост-курсовата терапия е тамоксифен (30-40 mg дневно в продължение на 3 седмици).

 

Ако приемането на Turinabol от pharm tec ви кара да си задавате някои въпроси, не забравяйте да посетите Форума на нашия онлайн магазин. Форумът Anabol.bg използва специалисти, които са запознати с туринабола и по принцип спортната фармакология. Не се колебайте да се свържете с тях за помощ!

 

Отзиви за Turinabol Rapid

Можете да намерите отзиви "от първа ръка" на нашия форум. Там всеки клиент може да говори свободно за придобивките си от онлайн магазина.

 

Това, което е нужно е да минете един бърз процес регистрация - няма да отнеме повече от 2-5 минути (като алтернатива, можете да се свържете с помощта на акаунта си от социалната мрежа, например Facebook). Какво точно пише в ревютата за Туринабол Фарм тек?

 

Ако трябва да обобщим, то написаното е главно положително: работещ, безопасен, ефективен и други подобни мнения. Туринаболът за перорално приложение е просто един от най-добрите стероиди по отношение на резултатите и рисковете. Продуктът на Pharm Tec е пряко доказателство за това.

 

Къде можете да закупите Turinabol от Pharm Tec?

Цената на Turinabol Rapid (10 мг / таб, 50 таб) на Фарм тек на Anabol.bg е чудесно предложение, и в допълнение, всеки клиент има възможност да спести пари, като купува продукти по време на разпродажбите. Редовно се провеждат акции и страхотни бонуси при поръчка на различни прапарати.

 

Можете да получите подарък или определен процент отстъпка, а така също и безплатна доставка. За повече информация вижте страницата "Въпроси и отговори". Можете да закупите Turinabol Rapid, без ненужни рискове благодарение на интегрираната система за съхранение и доставки, което включва Save SSL-връзка и модерен анти-DDoS.

 

Ако се притеснявате за произхода на стоките, това е излишно. Екипът на Anabol.bg си сътрудничим само с доверени доставчици и работим директно с много официални фабрики. Като цяло, за повече от 6 години усърдна работа, нашият онлайн магазин е спечелил репутацията на честен дилър. Всичко това се потвърждава от множество резюмета на доволни клиенти, които могат да бъдат прочетени на нашата страница (сайт, блог или форум).

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pharm, Tec, Pharm Tec, Turinabol, Rapid, (Pharm, Tec), Туринабол, таблетки, Turinabol Rapit (Pharm Tec) Туринабол 30 таблетки