Нандролон Деканоат Cygnus Pharma / Русия

  • Производител: Norma
  • Код на продукта: 10 мл флакон / 200мг в мл.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 67.00 лв

Нандролон деканоат (Дека), произведена от Cygnus Pharmaceuticals, е класическо стероидно лекарство той и неговите колеги по активна субстаниця отдавна са налични на пазара, както и почти от самото му създаване има високо търсене.

 

Активната съставка е в самото му име и е синтетично производно на тестостерон със слаби андрогенни свойства и подобрен анаболен ефект.

 

Това лекарство показва анаболен ефект, включващ активиране на растежа и укрепване на костите и мускулите (чрез стимулиране на синтеза на протеини и усвояването на калций) и повече. Използва се за увеличаване на абсорбцията на аминокиселини от тънките черва, като по този начин се създава положителен азотен баланс.


Отзиви за Cygnus PharmaceuticalsПроизводство Cygnus Pharmaceuticals

Русия


 

Нандролон деканоат Руско производство също осигурява стимулиране и увеличено производство на еритропоетин анаболните процеси в костния мозък. Неговите инжекции предизвикват увеличаване на мускулната маса и сила, въпреки че някои спортисти могат да бъдат някои натрупване на течност в тялото.

 

 

Нандролон деканоат: История / Описание

Едноименния стероид за първи път е синтезиран през 1950 г., въпреки че трябва да се отбележи, че широката му употреба е в спортната практика. Атлети от старата школа го помнят като Retabolil или Дека (съкратено "Deca").

 

Бодибилдинга и неговите съвременни лекарства, включително и нандролон деканонат, както и метандиенон и тестостерон са почти незаменими анаболни вещества. Но в много други спортове, особено в аеробните, тези анаболи несе приемат. Това се дължи на появата на чувствителни показателите за откриване на неговите метаболити за дълъг период от време.

 

Но на практика това не означава, че допинг скандалите за нандролон са си отишли завинаги. Например, много, които се интересуват от футбол, не забравяйте, вълната от положителни проби в испански, италиански и френски първенства. Едгар Давидс, Josep Guardiola, Yap Стам, Christophe Dugarry, Фернандо Коуто - това е съкратен списък на жертвите хванати с „дека". Не сме забравили и съдбата на известния руски играч Игор Шалимов, който беше дисквалифициран в Италия за употребата на този препарат.

 

Популярноста му се дължи на доброто качество на производство от Cygnus Pharmaceuticals, който дават добри отзиви много спортисти, независимо от дисциплината.

 

Прием и дозировка : Нандролон деканоат
  • Оптималната доза на нандролон деканоат е в нормата на диапазона 200-400 (500) мг на седмица. Резултатите от научните изследвания и практически експерименти показват, че най-висока ефективност се постига, когато приемате около 3 мг от собственото си тегло на седица.

 

В обхвата от 200-500 мг на седмица, анаболните ефекти на лекарството се увеличават пропорционално на дозата. Тези, които си позволяват превишението на инжекция от 500 мг на седмица, си носят отговорност при въздействието на странични ефекти. Ефекта от големи дози се разраства, но рискът от нежелани реакции може да се увеличи значително.

 

  • Цикъл с нандролон деканоат може да набере до 10 кг  мускулна маса (до голяма степен резултата зависи от начина на упражнения и храненето). След края се препоръчва кленбутерол таблетки или стероиди като (напр. тестостерон пропионат или станозолол) за запазване на резултатите.

 

Анаболни комбинации с нандролон деканоат :

В становището си това лекарство има много добра база, която да изгради мускулите, може да се комбинира с други стероиди, а най-добре с Metaxon (метандиенон) Stanox / Strombafortom (станозолол), Sustanon (смес от тестостерони) и като цяло с тестостерон , В рамките на подготовката за участие в състезание често се използва в съчетание с Winstrol и Rimobolan или техни аналози.

 

Както мненията показват, комбинацията от нандролон деканонат е най-добре да се взема на лични предпочитания и въз основа на натрупания опит. Но има значителни ограничения. За начинаещи, не е необходимо да се предприемат високи дози от анаболния стероид, и е по-добре да се опитате да стартирате повече или по-малко безопасни ставните връзки, например, с станозолол или метандиенон, които отдавна доказаха своята ефективност.

                                             

Ефектите от приема на Нандролон ( Дека )
1. Комплект от солидна мускулна маса.
2. Много голямо увеличение на силата.
3. Облекчава болката в ставите.
4. Забавяне на калцийя в костите, което означава, укрепване на костната тъкан.
5. Огормно напомпване, бързо принасищане на кръв и кислород към мускулите.
6. Дълготрайно съхранение на ваче натрупаната солидна мускулна маса.


Нандорлон деканонат се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон Деканоат, Cygnus Pharmaceuticals