Анавар / Оксандролон - информация

анавар ефект

анавар структора

Химично име : 17β-hydroxy-17α-methyl-2-oxa-5α-androstan-3-one

Форумула : C19H30O3

Молекулна маса : 306.44 g/mol

Форма : Таблетна

 

Оксандролон - Анавар в разумни дози, не дава никакви странични ефекти. Това е разбираемо, тъй като лекарство, първоначално е предназначено за жени и деца. Това е един от малкото стероиди, които не предизвикват преждевременно забавяне на физическото развитие при деца, също така не допринася за затварянето на епифизните съединения, и така лекарството се е прилагало главно при деца за насърчаване на растежа им, както и при жените с остеопороза.

 

Страничните ефекти на лекарството (който са изключително редки) са много слаби мъжествени ефекти. Това качество го прави популярен сред жените спортисти, защото в доза от 10-15 мг дневно рядко са наблюдавани симптоми на мъжественост. Анаболният стероид Oxandrolone за първи път се появява в САЩ през 1964.  Под наименованието Анавар, които се произвежда от фармацевтична компания "Сърл". Този препарат се радва вече на огромната си популярност повече от 70 години. През 1986 г. прекратяват производството на Anavar (Забележка: производството на Anavar е спрян от "Сърл", но лицензът се купува веднага и продължава успешно производство в китай).

 

Днес лекарството все още се произвежда под различни наименования. Анавар на фирми като ( Malay Tiger, GEP , Alpha Pharma) са едни от малкото в Европа, които съдържат веществото оксандролон (Oxandrolone).Това се дължи главно на факта, че той допринася значително подобрение на мускулната сила. Фактът е, че инициира синтезата на креатин фосфат в мускулната клетка, където течността не се натрупва. Щангистите и други известни спортове, които не искат да покачат по-висока категория се радват на това, защото лекарството им дава шанс да станат по силни, без да добавят килограми към телосложението си. Добри резултати се получават при прием едновременно на Оксандролон и Кленбутерол 120-140мкг. на ден.

 

Въпреки Оксандролон да не добавя сам по себе си забележим мускулен растеж, той значително засилва влиянието на много стероиди върху тялото. Особено добре се комбинира с Нандролон Деканонат, Метандростенолон и различните версии на тестостерон, ефектът е поразителен, защото от анавар допринасяте печалби като сила, докато от нандролон и метан или тестостерон натрупват течности и допринасят за силен растеж на тъканите и резултатът е повече мускулна маса.

 

Комбинацията от 200 мг Нандролон на седмица, 500 мг тестостерон енантат седмично и 25 мг на ден Анавар ще до пренесе на повечето спортисти добра печалба на сила и мускулна маса. Дека Дураболин има обособен анаболен ефект и стимулира синтеза на протеини, увеличава силата на оксандролон и тестостерон, което прави спортиста по-агресивен по време на тренировка и ускорява регенерацията и възстановяването.

 

СВОЙСТВА:

Оксандролон в комбинация с добра диета ще помогне на мускулатурата да придобие твърд и еластичен вид. Той не унищожава мазнината както подобния на него препарат станозолол, но играе косвена роля в това, тъй като подтиска апетита при повечето спортисти.

 

Оксандролон може да предизвика нещо като чувство на тежест в стомаха, което причинява замаяност и повръщане, това са много минимални случай, когато таблетките се приемат с храната. В листовките за употреба се описва, че оксандролоне има ефект върху дейността на стомашно-чревния тракт.

 

Поради това, някои спортисти говорят за редовен диария. Въпреки че не е много приятно събитие, тя все пак помага на атлета при топенето на мазнини. Тези, които желаят да придобият качествена мускулна маса в добър капацитет от 5-8кг да съчетаят оксандролон със стероиди като винстрол, параболан, мастерон, примоболан или тестостерон пропионат. Комбинацията от 50 мг винстрол през ден и 50 мг тестостерон пропионат на всеки два дни с 25 мг оксандролон всеки ден се оказа една от най-добре изпипаните стероидни схеми.

 

Комбинация и прием Анавар - Оксандролон

 


АНАВАРКомбинацията от Xanodrol с Deca-Durabolin е за начинаещи спортисти с желание за алтернатива, но имат здравословен проблем при прилагането на тестостерон, метандростенолон или Анадрол.

Трета позитивна причина да използваме оксандролон е, че този препарат, дори и при много високи дози не се отразява на производството на тестостерон. Обяснение: оксандролон не подтиска производството на хормони в тялото. Фактът е, че той няма отрицателно въздействие върху дъгата на хипоталамуса-хипофиза в тестисите, т.е. тестисите не сигнализират хипоталамуса и необходимостта от намаляване на емисиите и пълното спиране на гонадотропин, който е освобождаващият хормон и лутеинизиращ хормон, това са повечето странични ефекти на анаболните стероиди.

 

При тази специална позиция е лесно да се обясни с факта, че не ароматизира в естроген, тъй като Според книгата на д-р Мауро G. Pascal, "странични ефекти на анаболните стероиди - факти, измислици и лечение" на страница 23: "Предполага се, че естрогена води до ароматизиране на тестостерона при прием на анаболни стероид, за да се намали отделянето на лутеинизиращ хормон, а оттам и производството на тестостерон. "

 

Американският лекар, д-р Робърт Кер потвърждава това в книгата си "Практическо използване на анаболни стероиди от спортисти", където на страница 32 казва: ". Ако дам оксандролон (Anavar) на здрав човек във високи дози, в никакъв случай няма да се намали сумата от семена (сперматозоиди) и няма да се превърне в естроген”

 

Затова оксандролон може да се комбинира с андриол (който трудно се намира), тъй като андриола в доза от 240 мг на ден не ароматизира и не засяга продукцията на хормони от организма по никакъв начин. Дневният прием на 280 мг на Andriol и 25 мг Oxandrolon ще даде добри резултати при натрупването на сила и чиста мускулна маса, без излишна водна задръжка и без съществено влияние върху производството на тестостерон.

 

Що се отнася до оксандролон, 8-12 таблетки от 5мг при мъжете и 5-6 таблетки за жени ще донесат поразителни и добри резултати. Обикновено 0,25 mg дневно на килограм телесна маса е оправдано на практика, таблетките обикновено се приемат по 2-3 пъти на ден веднага след хранене. Оксандролон има ниска токсичност и трудно да предизвика нежелани реакции. Може да се използва до няколко месеца без прекъсване, тъй като има широк спектър на действие, който се използва, за да се диверсифицира и в зависимост от целта на атлета.

 

Научете повече за това как да комбинирате оксандролон в соло или в съчетание, можете просто да отидете на нашия форум. Тук, в Forum Anabol, можете свободно да общувате с консултантите ни и да получите полезни съвети относно използването на този и много други локални лекарства в областта на спорта.

 

Ефекти:

Първо, увеличаването на силата на спортиста

Второ, изграждане на сухи и твърди мускули

Трето, значителен ефект при изгаряне на мазнини

Четвърто, повишена продукция на растежен хормон.

 

Оксандролон – Анавар : ​​странични ефекти

анавар оксандролонВъпреки факта, че лекарството е налично само в таблетка форма, следва да се отбележи, че отрицателното въздействие върху черния дроб не е толкова голямо. Научните изследвания потвърждават, че при прием на анавар в 12 седмичн цикъл в доза от 20 мг не се получава негативен ефект върху черния дроб. Ако получите някакви признаци на увреждане на черния дроб (болки в дясната страна (ребро), затъмнена урина и т.н.), започнете прием на карсил.

 

Анавара е производно на дихидротестостерон, така че той не ароматизира и не предизвиква други странични ефекти свързани с този процес.

 

 Ако използвате не компетентно Оксандролон, той ще придаде силен инхибиращ ефект върху производството на естествен тестостерон. Да не се превишава дозата, защото ще се наблюдава и намален синтез на гонадотропин. Ако доза от лекарството е голяма, тялото счита, че концентрацията на ендогенния тестостерон е много висока. Ако се използва дневна доза, която е по-голяма от 80 мг., след 12-та седмица употреба нивото на тестостерон се намалява с 67%.

 

Процесът на подтискане на производството на тестостерон в тялото външно проявява намаляване на сексуалната активност и либидото, както и нестабилна ерекция. За да се премахне този страничен ефект: Започнете прием на гонадотропин или андрогенни продукти.

 

В допълнение, често при високи дози има странични ефекти като гадене, коремна болка, загуба на апетит, високо кръвно налягане, главоболие и така нататък.

 

Но най-общо казано, анаварът се отличава със своята безопасност, и в света на атлетите той се смята за най-безвредния анаболен стероид.

 

Стероиден цикъл с Оксандролон

Вече споменахме, че използването на анавар индивидуално се провежда, за да се подобри качеството на мускулите, включително и релефа им.

  • Стандартен курс е с продължителност от 6 до 8 седмици.
  •  

Първоначалният прием на лекарството трябва да бъде 20 мг на ден. Като тази доза трябва да бъде разделена на две фази - първата сутрин, а втората - в следобедните часове. Една седмица по-късно, дозата може да бъде повишена до 40 - 80 мг на ден, а тогава дневната доза е разделена на три приема. Ако не се осетят някаква негативни последици, може да се приема до 12 седмици.

 

Също така, не забравяйте за ПКТ: необходимо е да се започне два дни след края на цикъла с анавар. Най-честата употреба като терапия е с тамоксифен при доза от 10 мг. на ден. Продължителност на ПКТ - 1-2 седмици.

 

 Като цяло ако имате опасения, и се страхувате от нежелани последици, е необходимо преди началото на цикъла да се консултирате с лекар и да разберете дали имате противопоказания за употребатана този стероид (сред тях са например : заболявания на черния дроб, хипертрофия на простатата и и т.н.). С цел да се подобри ефективността на цикъла не забравяйте ефектвните тренировки с минимум 40 минути кардио и най-важното – спортната диета.

 

 

Анавар – комбинация с други анаболни стероиди

Много често, за по-голяма ефективност и намаляване на риска от странични ефекти. Най-популярни са следните комбинации:

 

Анавар + Тестостерон пропионат – виж примерна схема

Анавар + Станозолол (стромба) – виж примерна схема

Оксандролон + Примоболан – виж примерна схема

 

При съставянето на стероидният цикъл, трябва да се вземе предвид следното:

При комбиниране с други стероиди Oxandrolone, дневната доза често е около 40 мг.

 

  • Комбинациите не само за подобряване на релефа на мускулите, но също така и за увеличаване на мускулната маса, издръжливоста, силовите постижения и ред други позитивни фактори.
  • За да се постигне максимален ефект, задължително трябва да преминете на спортна диета.

 

Оксандролон: мнения от спортисти

Лекарството е много популярен сред много видове спорт, така че за този анаболен стероид не е трудно да се намерят мнения. На първо място следва да се отбележи, че стероида най-често се използва от професионалните спортисти. Освен това, той до някаква степен може да се разгледа като универсален продукт, тъй като Oxandrolone е използван в апсолютно всички видове различни спортни дисциплини.

 

 Лекарството има силен ефект от изгаряне на мазнините като подобрява здравината на мускулните влакна и придава ефект от испъкнали вени - това се потвърждава от повечете мнения на спортисти. В допълнение, почти всички казват, че с правилна употреба странични ефекти е практически не се появяват. Отделно от това спортистите споделят, че лекарството не е склонно към превръщане в естроген, и следователно - процеса на ароматизация е изключен

 

От мненията и отзивите можем да заключим, че Анавар е един от най-сигурните стероиди и в разумни дози не е вреден за здравето на спортиста.

 

Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!

Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)