Изчерпано количество
 • Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)
 • Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)
 • Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)

Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)

  Изчерпано количество
 • Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)
 • Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)
 • Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 100мг флакон 10мл.
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 39.00 лв

Testover P се отнася в групата от естерите на тестостерон. Активната съставка на лекарството е много популярна сред спортистите, тъй като има бързо елиминиране от организма, както и ниската продължителност на експозицията върху тялото. Това позволява да се приема точно преди състезания по културизъм, без да се притеснявате за допинг тестове.

 

За разлика от други добре известни естери на тестостерона - енантат и ципионат - пропионат има по-нежен ефект върху тялото и много по-малко задържане на вода.


Непосредственият ефект Testover P води до увеличаване на мускулната маса, повишаване на релефа и мускулна ригидност, както и бързо увеличаване на производителността на енергия.

 

Всичко за Testover

Историята на тестостерон пропионат започва през 1930 г. в компанията Shering той се провъзгласява в спорта през 60-те години и беше единственият известен тестостерон естер.

 

Testover спечели доверието на спортисти от цял ​​свят като един от най-добрите препарати за подготовка преди състезание. Най-известните примери за употребата на лекарството са от спортисти от ГДР, те постигат големи победи на всички световни и олимпийски игри.

 

Според химичната структура на лекарството е аналог на мъжкия хормон, разтворен в масло, в който пропионат естер има 17-бета-хидрокси група. Като ендогенен хормон, анаболен стероид с андрогенна активност, анаболния му индекс е равен на единица.

 

Лекарството ароматизира и се превръща в дихидротестостерон, и има странични ефекти от Testover P, като мазна кожа, косопад, акне, и при по-високи дози гинекомастия при мъжете. Сред положителните свойства на тестостерон пропионат той лекува и рискът от исхемия на сърцето и коронарна болест, също така и голям ефект от изгаряне на мазнини.

 

Приема на лекарството трябва да бъде в съответствие с препоръчваната доза. Подробни инструкции, разполага нашия форумен ресурс.

 

В сравнение с други хормони, пропионатът се натрупва в тъканите. И благодарение на почти моментално въздействие след 1-2 дни един спортист чувства прилив на енергия, повишен апетит и добро настроение. Стойноста на парите за Testover P са минимални, по съотношение цена-качество това позволява дори начинаещите спортисти да опитат положителните му ефекти.

 

Продуктът е подходящ за спортисти от всички нива на квалификация. В рамките на 12-36 часа след инжектиране, се чувства максималната концентрация в кръвта, и след това преминава в спад. Съответно, инжекцията трябва да се постави в един ден, и това е може би е единственият недостатък на лекарството.

 

Testover се използва в широк спектър от спортни дисциплини, но най-широко е използван от културисти и борци. От нежеланите лекарствени реакции възникват най-често странични ефекти като акне, и високо кръвно налягане.

 

Testover P значително намалява производството на ендогенен тестостерон, което изисква приемането Тамоксифен или Proviron след края на цикъла, за да заключите резултатите и да възстановите тестостерона.

 

Как да приемате Testover P

Инжекциите от лекарството се поставят в един ден или през ден по 100-200 мг за спортисти. Тази сума е достатъчна, за да се постигнат осезаеми резултати, като наддаване сила и мускулна маса.

 

За начинаещите препоръчителната доза е 50 мг през ден. Опитните състезатели могат да започнат цикъл веднага с големи дози. Общата продължителност на прилагане на това лекарство е 6-10 седмици.

 

Този препарат е достатъчно силен, за да се използва индивидуално, но комбинацията с други анаболни стероиди е в състояние да доведе до осезаеми резултати. Най-добрият ефект, който можете да получите е в комбинация със станозолол, винстрол, мастерон, параболан и Primobolan. В тези случаи на комбиниране е важно да се избере разумен режим на дозиране, само така ще си осигурите големи печалби от мускулната маса сила и издръжливост.

 

 

Testover P: Мнения

Дългият период от популярност на тестостерон пропионат само по себе си говори за неговата ефективност. За да спечели доверието на целия спортен свят, явно доста спортисти са се нуждаели от лекарството. Мнения за Testover P и как го характеризират : Лекарството може да се използва почти непосредствено преди състезание, за да повиши мускулната дефиниция и спортните показатели.

 

Отзиви за Testover P (10 мл) има в количество в нашия форум, и те са много положителни. Разбира се, за да се постигнат резултати, спортистът трябва да използва спортна диета и да провежда интензивна физическа подготовка.

 

Отзиви за лекарства можете да прочетете в нашия форум, където общуват професионалисти с богат опит. Ако вече сте приемали това лекарство, можете да оставите вашите съвети и консултации по отношение на всички въпроси.

 

 

От къде да купя Testover P

В традиционните аптеки поръчката на това лекарство е проблематично, поради това нашият интернет-магазин, предоставя възможност за закупуване на стероиди чрез Интернет. Това гарантира анонимността и сигурност.

 

Доставката се извършва чрез куриерска фирма до всяко кътче на страната. В нашия онлайн магазин има квалифицирани консултанти, които ще отговорят на всички ваши въпроси, ако звъннете на посочения телефон. Също така можете да направите поръчка само с няколко кликвания на мишката.

 

В нашия онлайн магазин ако направите голяма поръчка на Testover P може всичко да ви излезе доста евтино заради нашата солидна система за отстъпки. Ние гарантираме за качеството и ефективността на лекарствата, защото работим директно с производителите и се интересуваме от своите клиенти.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Vermoje, Moldova, Vermoje Moldova, Тестостерон, Пропионат, Testover, (Vermodje, Moldova), Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)