Изчерпано количество
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.

Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.

  Изчерпано количество
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
 • Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 80.00 лв

 

Boldenone 200 - силен анаболен препарат с умерена андрогенна активност, които е производство на фармацевтична компания Malay Tiger. Активната съставка на стероида е болденон ундециленат, той е достатъчно мощен и дълготраен върху човешкото тяло.

 

Основната сфера в, която се използва, е спортната фармакология. Например, той е един от най-популярните анаболни стимулатори при спортове, като вдигане на тежести и културизъм, където се използва като средство за осигуряване на растеж висококачествени мускули, значително повишава апетита и енергийните показатели. Въпреки това, той е полезен  за други цели, защото първоначално е модифициран за използване във ветеринарната медицина (за лекуване на отслабнали или болни животни).

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на проиводителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

 

Какво е Boldenone 200, и какво е неговото влияние?

Болденон ундециленат, и неговата активната съставка, която е снабдена с 50% и 100% от андрогенна анаболна активност на ендогенен тестостерон, което го прави достатъчно силен и в същото време много безопасен стероиден агент.

 

Популярно е също, че ефектът от Boldenone 200 (болденон ундециленат) трае в продължение на петнадесет дни, което е значително голям период от време. Поради това се препоръчва да се инжектира веднъж седмично.

 

Следните ефекти на препарата, които ще бъдат полезни в практиката на спорта:

 

 Значително нарастване на апетита

Препарата повишава ефективността и издържливоста на спортиста

Boldenone подобрява кръвния баланс (увеличаване на концентрацията на червени кръвни клетки) и добър транспорт на кислород към мускулите

Придобиване на качествена мускулната маса.

 

В същото време, стероида Boldenone 200 е пощаден от токсични ефекти и е напълно безопасен за черния дроб. Плюс това, той е надарен със слаба прогестогенна активност, която не може да доведе до сериозни последици.

 

Между другото, поради относителната безвредностн на Boldenone 200 от Malay Tiger като приложение може да се използва не само мъжете, но и от жените. Професионалните спортистки трябва да избягват големи дози, като максимум 50-100 мг седмично. Той ще служи като защита срещу явленията на маскулинизацията.

 

Условията за съхранение на този инжекционен стероид са доста обикновени. За да не се промени и загуби своята ефективност, дръжте ампулите на място далече от влага и светлина при стайна температура. Също така се уверете, че тя няма да бъдат достигнати от деца и домашни любимци.

 

Цикъл с Boldenone 200 и неговите функции:

Този анаболен стероид може да се използва в соло или в комбинация с други анаболно активни вещества, за да се подобри ефикасността и ефективността на процеса. Въпреки това, основната цел на неговото приложение е увеличението на качествени мускули, повишен апетит и силова издръжливост.

 

По време цикъл с Boldenone 200 може да се комбинира с различни други стероиди с различни качества и свойства. Например, за да придобиете качествена и чиста мускулна маса и увеличаване на силата и апетита, можете да комбинирате с болденон с Turinabol. Като се приемат в доза от около 600 мг на седмица, а Туринабол - 40-50 мг на ден. Също така,  голям ефект в този цикъл по теория може да добавите Кленбутерол, за да получите по-изразителни резултати.

 

Има и други, по-малко полезни ефективни препарати, комбинация от: Цикъл Boldenone 200 + Turinabol + станозолол / оксандролон тренболон или болденон +  оксандролон и т.н. За повече информация относно тези цикли и много други комбинации от стероиди лесно можете да се информирате, като посетите Forum Anabol.

 

Между другото, в опаковка има 10 ампули по 1мл. - 10 мл и концентрацията на активното вещество е - 200 мг на 1 мл. Оказва се, че ако използвате препоръчителната доза от (200-600 мг 1-3 мл от препарата), с една опаковка, ще имате достатъчно за най-малко три пълни седмици.

 

Отново: за да получите повече информация относно използването на спортна фармакология или имате проблеми с тренировки и т.н, най-добре е да посетите нашия форум. Има теми посветени само на конкретни стероиди, там можете да комуникирате с консултантите на нашия сайт и да научите как с кое и какво може да се комбинира.

 

Мнения и коментари за Boldenone 200 в спорта :

Отзиви за този стероид, лесно можете да намерите защото болденон и неговата активна съставка, отдавна се използва широко в спортната практика. Тя е била използвана още миналия век от силови атлети, културисти, щангисти, и представители на много други спортни дисциплини.

 

 
Болденон се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:

 

1.Станазолол ( Стромба ) 2. Метандростенолон ( Дианабол ) 3. Туринобол

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Boldenon, чиста мускулна маса