Изчерпано количество
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.

Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 10 ампули 100mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 70.00 лв

Masterolic - това е анаболен стероид с умерена и слаба андрогенна активност произведен от фармацевтична компания GEP. Неговата активна субстанция е дростанолон дипропионат, с достатъчно мощен и бърз ефект върху човешкото тяло.

 

Това лекарство се използва от много спортисти при различни видове спорт, то е особено популярно в дисциплини, които изискват сила и качество на мускулна маса, като вдигане на тежести. Този стероид е полезен и при терапевтични приложения, защото той спомага за изгарянето на мазнините и развитието на вторични мъжки полови белези.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Свойства и ефекти Masteron GEP

Активната съставка дростанолон, е разположена в сърцето на лекарството, който е модификация на DHT с умерени андрогенни анаболни свойства. Той няма способност да се свързва с рецептора на андрогена в човешкото тяло.

 

Действие Masterolic (драстанолон дипропионат) трае два до три дни след инжектирането. Поради това се препоръчва да се прилага през ден или всеки ден. Също така трябва да знаете, че този стероид не се открива в допинг тест в рамките на 14 дни след спиране на приема, който всъщност ви позволява да го използвате, когато се подготвяте за състезания.

 

Masteron GEP проявява множество положителни ефекти, особено в областта на спорта:

 

Увеличава количеството на свободния тестостерон в кръвта

Подобрява качеството на мускулите (повишава плътностт и релефен вид)

● Значително увеличаване на силата

Ефективно изгаряне на мазнините по тялото.

 

Ако говорим за това, какви странични ефекти могат да се проявяват от Masteron, нека да започнем с това, че на практика е пощаден от негативно действие. На първо място, както беше казано, този стероид не ароматизира, а обратно той е надарен с анти-естрогенна дейност, което означава, че спортистът е защитен от гинекомастия, натрупване на мазнини и задържане на течности.

 

От друга страна, не е токсичен за черния дроб. И на трето място, не разполага с прогестогенна активност.

 

Съхранението на стероида преминава през следните правила: пазете кутийката с ампулите при стайна температура на сухо и тъмно място, извън обсега домашни любимци и деца.

 

Правилно използване на Masteron от GEP

На първо място анаболния стероид може да се препоръча за спортисти, които желаят да увеличат процента на сила и да подобрят качеството на мускулите, без да наддават излишни килограми (представители на бойните изкуства често го използват).

 

За тази цел, може да се извърши както в соло така и в комбинацията във връзка с други стероидни препарати. Например, значително популярния микс е Мастерон с тестостерон пропионат. И двата стероида се използват в доза от 100 мг веднъж на всеки два дни, анти естрогени за такъв цикъл не се използват, но можете да приложите една опаковка Трибулс.

 

Masteron GEP присъства и в много други ефективни комбинации : тренболон ацетат (100 мг на всеки три дни) + тестостерон пропионат (100 мг през ден) + Мастерон (100 мг през ден) или Винстрол (50 мг през ден). За повече информация относно тези и други стероидни комбинации може да посетите нашия форум.

 

Като цяло, спортисти обикновено използват доза Masteron от 100 мг, и лекарството се прилага или всеки втори или всеки трети ден. Тази честота на приложение се дължи на относително кратък период на действие на стероида - от 2 до 3 дни.

 

Също така имайте предвид, че един цикъл с мастерон трае 6-10 седмици, може и повече, 8-12, в зависимост от опита и целите на спортиста. За жените, както беше казано, този стероид се използва в ниски дози от около 25 мг един път на три дни.

 

Забележка: Концентрацията на активно вещество в инжекциите е - 100 мг на 1 мл. Така, препоръчваната доза от 100 мг, - 1 мл (25 мг - 0.25 мл, 50 мг - 0,5 мл, 200 мг - 2 мл и т.н.). Това означава, че една кутия от 10 ампули мастерон ще ви бъде достатъчно за поне 20 дни.

 

Ако имате някакви въпроси за това как да се използва Masterolic GEP, и да получите компетентни отговори можете да посетете форума Anabol.bg.

 

Отзиви за Masteron GEP в спортната практика

Отзиви за този стероид в интернет можете да намерите много. И всичко това заради и всичко това заради положителните ефекти на мастерон. Спортисти от цял ​​свят го използват, за да си увеличат силата и да получат високо качество на твърди здрави и сухи мускули.

 

Между другото, след като прочетете мнения за Мастерон, вие ще научите, че това е ефективно лекарство с множество положителни ефекти. Както вече бе отбелязано той помага за увеличаване на силата и подобряване на качеството на мускулите, плюс това ефективно изгаря мазнините, подобрява цялостно тялото и значително повишава концентрацията на свободния тестостерон в кръвта.

 

В допълнение, мнения за Masterolic от GEP предполагат, че ефективно се комбинира с други стероидни препарати. Например, за да се повиши ефективността и да покачите мускулна маса, можете да комбинирате с Дека Дураболин, Turinabol, станозолол, анавар или с примоболан (има и много други комбинации, за да се запознаете с подробностите посетете нашия форум).

 

Ако се страхувате от страничните ефекти, тогава вижте мнения за Мастерон от ГЕП и ще се уверите, че няма по-хвален стероид в тая насока. В крайна сметка, той е напълно безопасен за черния дроб, не притежава прогестогенна активност и не ароматизира, което ви позволява да забравите за такива отклонения като гинекомастия, задържане на вода, или натрупване на мастна тъкан.

 

Ако вие лично искате да изследвате мнения за анаболни стероиди, за да се уверете, на всичко по-горе, тогава заповядайте в нашия форум. Там, спортисти от различна йерархия и опит, от начинаещи до професионалисти, общуват свободно помежду си и обменят мнения за любимите спортни стимуланти.

 

Каква е цената на Masteron GEP и от къде да го закупя?

Единственото място, където сега е възможно да се купят стероиди, е Интернет. Това означава, че в традиционните магазини за фармацевтични средства от тази категория вие няма да намерите.

 

Така че в нашия сайт, можете да поръчате Masterolic с оригиналното качество. Фактът е, че ние доставяме всички фармацевтични продукти директно от производителите без посредници или доставчици, което позволява да не се съмнявате в тяхната "оригиналност".

 

Важно е също така, че цена Masterolic в нашия магазин е от полза най-вече за клиентите. Създали сме и гъвкава система за отстъпки, която позволява значителни икономии при вземане на големи поръчки, плюс това редовно провеждаме акции и намаления.

 

Друго предимство и удобство Anabol.bg. Например, ако направите поръчка на Masteron от нас, той ще бъде доставен на избрания от вас спедиторски офис или директно на вашия адрес.

 

Между другото нашия магазин е отворен денонощно, което означава, че ще можете да направите поръчка по всяко удобно за вас време. Без значение нощ или рано сутрин, при всички случаи вашата поръчка Masteron ще бъде одобрена и възможно най-скоро ще получите телефонно обаждане за потвърждаване на поръчката.

 

Ако някои моменти все още остават неясни, винаги е възможно да посетите специална секция "Въпроси и отговори" в заглавната част, и да получите отговори на най-често задаваните въпроси.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: мастерон, masteron, чиста мускулна маса, релеф