Изчерпано количество
 • Parabolin (Nas Pharma) Параболан депо - 10амп. 200мг/мл
 • Parabolin (Nas Pharma) Параболан депо - 10амп. 200мг/мл
 • Parabolin (Nas Pharma) Параболан депо - 10амп. 200мг/мл

Parabolin (Nas Pharma) Параболан депо - 10амп. 200мг/мл

  Изчерпано количество
 • Parabolin (Nas Pharma) Параболан депо - 10амп. 200мг/мл
 • Parabolin (Nas Pharma) Параболан депо - 10амп. 200мг/мл
 • Parabolin (Nas Pharma) Параболан депо - 10амп. 200мг/мл
 • Производител: Nas Pharma
 • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 79.00 лв

Parabolin - е силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от компания Nas Pharma. В допълнение към силните свойства е забележителната липса на ароматизатор, дългия период на дейност с голям брой положителни ефекти, които се проявяват по време на цикъла.

Той се използва най-често в спортната практика (бодибилдинг, вдигане на тежести, както и много други дисциплини). Спортистите са прибягват до него, когато е необходимо покачване на забележително качество мускулна маса придружена с огромна сила. Също така параболан е полезен в медицината: мускулна дистрофия, за развитието на вторични полови белези при мъжете, и т.н.

 

Parabolin Nas Pharma: описание на характеристиките и свойствата

Активната съставка на лекарството е тренболон Hexahydrobenzylcarbonate (напреднала форма на нандролон с добавянето на съответния естер (Hexahydrobenzylcarbonate), който осигурява по-голяма активност и продължителност на действие).

Parabolin има два пъти по-силно действие от ендогенен тестостерон и андроген. Действията на тренболон Hexahydrobenzylcarbonate са до 14 дни, като дейността се усеща доста бързо. Ето защо не е необходимо често инжектиране (за да се поддържа необходимата концентрация в кръвта е достатъчно само една инжекция седмично).

 

В допълнение, Parabolin произведен от Nas Pharma се хвали с огромен брой положителни ефекти, които са полезни в областта на спорта:


Придобиване на максимално чиста мускулна маса

Значително покачване на мускулна сила

Ефект от изгаряне на мазнини, благодарение на повишената продукция на растежен хормон

Повишава нивото на IGF-1 в организма

Понижава кортизола и увеличаване на либидото / сексуалната активност по време на цикъла.

 

Въпреки това при не прекомерно използване на тренболон хексагидробензилкарбонат може да се появят и нежелани лекарствени реакции, които в никакъв случай не трябва да се забравят: растеж на агресия, мазна кожа, акне, загуба на съня, гинекомастия ( това е от високо прогестогенната активност) и повишаване на кръвното налягане. В допълнение, известно е, че стероида тренболон е в състояние да повлияе негативно на производството на тестостерон, което може да доведе до намаляване на тестисите, и до намаляване на либидото след цикъла.

Този анаболен медикамент е препоръчително да се приема само от мъже, защото жените може да се сблъскат с маскулинизация (натрупване и развитие на мъжки вторични полови белези): загрубяване / промяна в гласа, повишена агресия и окосмяване по тялото, и други аномалии.

 

В заключение, съхранявайте Parabolan Nas Pharma, така че лекарството да не губи своята ефективност:


Съхранявайте ампулите на сухо място, недостъпно за светлина и влага

Уверете се, че температурата на съхранение съответства на стайната

За безопасността на лекарството го скрийте от деца и домашни любимци, че нито едното, нито другото не могат да достигнат до него.

 

Как да приемате: Parabolin Nas Pharma

Най-често, този стероид е използван за увеличаване на растежа на маса и сила, както и за качество на мускулите. Индивидуален прием рядко се използва, защото в повечето случаи спортистите съчетават Параболан с други стероиди, за да се повиши ефективността от цикъла.


 Как да приемате Parabolan Nas Pharma, с други анаболни андрогени и как да се комбинира?


За да увеличите силата и да покачите мускули с максимално качество може да комбинирате този стероид със станозолол и примоболан или с оксандролон и тестостерон пропионат и други такива ефективни комбинации.


• Например, постигнат се отлични резултати с комбинация със Stromba. Parabolin в 100-300 мг на седмица, станозолол - около 50 мг на ден (за по-голяма ефективност може да се добави Кленбутерол, и за свеждане до минимум и премахване на нежелани реакции - Провирон).


• Ако преди всичко се стремите да увеличи мускулната маса, тогава този тренболон от Nas Pharma е най-добре се комбинира с Dianabol, болденон, анадрол или тестостеронови естери.


По-специално, възможно добра комбинация е използването на Parabolin и Sustanon 250, което води до увеличаване на мускулната маса с достатъчно добро качество, издръжливост, сила и много други фактори. Дозите са следните: Parabolan Nas Pharma - около 100 мг на седмица, от своя страна Sustanon съща - около 250 мг на седмица (в края на цикъла или последните две седмици прибавете станозолол - 40 мг дневно).


Като цяло, препоръчваната доза за употреба на Parabolin - 100-300 мг и се прилага веднъж седмично. Това обяснява и честотата на приложение, дейноста е  с доста дълъг период - до 14 дни.


За да разберете повече за прилагането на този стероид, посетете нашия форум. Там можете да се свържете с професионалните консултанти на Anabol.bg (майстор на спорта, спортен лекар, и др.) И да получите наистина добри съвети.

 

Отзиви за Parabolin в спорта

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate - популярен стероид в спортната практика. Той се използва активно от представители на различни спортове, като бодибилдинг и вдигане на тежести. Ето защо не е изненадващо, че мненията за него в интернет са доста срещани.

Като цяло, ако посетите форума Anabol.bg и прочетете oтзивите за Parabolan Nas Pharma, можете да научите, че този стероид може да се похвали със значителен брой положителни характеристики и ефекти, които се проявяват по време на цикъла. Така че, той може значително да увеличи чистата мускулна маса, сила, издръжливост, IGF-1, либидо, както и много други показатели. Освен това, известно е, че Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate ефективно изгаря мазнините за сметка на хормона на растежа.


Коментари описват, че лекарството чудесно се съчетава с други стероиди. Както най-често се предлага от опитните състезатели, да се комбинира с болденон, с тестостеронови естери с метандиенон, оксандролон и така нататък. Например, ако комбинирате описания стероид със станозолол, вие ще получите повече мускули, но по-голямата печалба ще е в сила и издръжливост. И ако го използвате заедно със Sustanon, то значително ще увеличите мускулната маса.

Въпреки това, този препарат може да се характеризира не само с положителни ефекти, но и с някои странични ефекти. По-специално, мнения разкриват, че Parabolin на теория може да предизвика симптоми на андрогенни странични ефекти, като акне, повишена агресия и увеличаване на мазната кожа. Като цяло, общото мнение е, че такова лекарство е полезно средство за спортната практика. В крайна сметка, когато се използва правилно, може да постигне значителни резултати, а именно значително подобряване на физическата форма.

 

Купи Trenaver H 100 mg: цена и резервация процес

Поръчайте този и много други стероиди лесно и бързо от нашия уебсайт. В нашите виртуални рафтове може да бъдат намерени: пептиди, хормони, антиестрогени и други не по-малко популярни и полезни лекарства за спортната практика.


Какво друго, освен широка гама спортни стимуланти и наличност?


При поръчка на Parabolan Nas Pharma от нас, можете да спестите пари. И всичко това благодарение на гъвкава ни система за отстъпки. Плюс това, ние редовно извършваме различни промоции, за да ви дадем възможност да закупите най-желаните стероиди на достъпна цена.

Второ, надеждността. Ако поръчате Parabolin Nas Pharma, не е нужно да се притеснявате за безопасността на вашите изпратени лични данни. Сайтът Anabol.bg има надеждна SSL-връзка, която позволява да се работи анонимно. Така че вашата лична информация не е в опасност и няма да попадне в чужди ръце.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Parabolan, параболан, мускулна маса, тренболон