Изчерпано количество
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат

Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат

  Изчерпано количество
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат
 • Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат
 • Код на продукта: 10мл/флакон - 100 милиграма/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 96.00 лв

PharmaTren-A е най-силният анаболен стероид, който в същото време има висок андрогенен индекс. Най-забележителната му характеристика е мощното и бързо действие: лекарството започва да действа активно средно 20-30 минути след инжектирането. В момента основната област, където се използва този анаболен стероид е спортът.

 

По-специално, в бодибилдинга стероидът PharmaTren-A се използва редовно от спортистите за увеличаване на мускулната маса и силовите показатели. Лекарството има и други ефекти, които могат да бъдат полезни в спортната практика и извън нея: изгаряне на мазнините, понижаване на концентрацията на кортизол, повишаване нивото на IGF-1, повишаване на либидото и т.н.

 

PharmaCom през 2014 г. отново обновява дизайна на опаковката и в допълнение въвежда система за тестване на лекарства за оригиналност. Проверката се основава на въвеждането на код в уебсайта на компанията. Кодът за потвърждение е на специален стикер под защитен слой. Стикерът в новите партиди е прикрепен към блистера или шишенцето.

 

Ако сте купили продукта на PharmaCom Labs от нашия магазин, след това изтриете защитния слой и въведете кода на pharmomlabs.com/code, ще получите потвърждение, че това е оригинален продукт:

 

Какво представлява PharmaTren-A: описание на продукта

Основата на това фармакологично средство е тренболон ацетат – анаболен стероид. Това е модифицирана форма на нандролона с добавяне на ацетатен естер, който осигурява бърз ефект и по-голяма активност. Анаболната сила на тренболон ацетата е 400% от тази на ендогенния тестостерон, индексът на андрогенната активност е 200% от този на ендогенния тестостерон.

 

Този стероид действа обикновено в продължение на от 1 до 3 дни. Следователно инжекцията трябва да се поставя с честота веднъж на всеки два дни. Заслужава си да се отбележи, че препаратът не може да бъде открит в организма около  6-7 седмици след края на приема. По време на курса PharmaTren-A е в състояние да покаже различни положителни свойства и да има разнообразни благотворни ефекти.

 

Въпреки това в спортната практика той се оценява главно поради следните ефекти:

 

● Максимално увеличаване на чистата мускулна маса;

● Поразително увеличаване  на силовите показатели;

● Повишено либидо по време на курса;

● Намалена концентрация на кортизол по време на курса;

● Изгаряне на мазнините, дължащо се на хормона на растежа;

● Повишени нива на IGF-1 (инсулиноподобен растежен фактор - 1) в организма.

 

 

Също така е известно, че анаболът PharmaTren-A, като нандролона, имат доста висока прогестогенна активност. Това означава, че въпреки ниското ниво на естроген в кръвта, по време на курса на лекарството могат да възникнат такива отклонения като: гинекомастия, повишено кръвно налягане и т.н. За да се минимизират страничните ефекти на този стероид, спортистите обикновено използват лекарството Proviron.

 

 Важно: лекарството може значително да повлияе върху производството на собствен тестостерон, което може да доведе до атрофия на тестисите и други заболявания. Следователно, ако се използва продължително време, гонадотропинът трябва да бъде въведен като допълнително средство по време на курса.

 

Поради високата андрогенна активност на този стероид не се препоръчва да се използва от жените спортистки. Употребата на PharmaTren-A при жените може да доведе до възникване на феномени на вирилизация (удебелен глас, прекомерно окосмяване, нарастване на клитора и т.н.), поради което се препоръчват други безопасни стероиди за жените.

 

Как да съхраняваме препарата? PharmaTren-A има следните условия на съхранение: съхранявайте стероида на сухо място, защитено от слънчева светлина. Уверете се, че децата и домашните любимци няма да могат да стигнат до инжекциите.

 

Как да приемате PharmaTren-A: начин на приложение

Използването на този мощен стероид се препоръчва на спортистите, които искат значително да увеличат обема на мускулната маса и да увеличат силовите си показатели. За тези цели е възможно да се извърши комбинирано приемане на PharmaTren-A и други средства, както и индивидуалната му употреба.

 

 • По време на курса този стероид може ефективно да се комбинира с лекарства с различни действия и свойства.

 

 По този начин употребата на PharmaTren-A може да се приема заедно с използването на един или няколко от средствата от този списък: стромба, туринабол, тестостерон пропионат, метан или болденон също и с други.

 

Например, възможно е ефективно да се комбинира употребата му с туринабол и тестостерон пропионат (от средата на този курс, гонадотропинът трябва да се приема по 1000 единици на всеки 3 дни). Оптималната доза PharmaTren-A за мъже е в на границата от 50 до 75-100 mg. Не препоръчваме да използвате това лекарство от жени.

 

Продължителността на действие на Тренболон може да достигне до 8 и дори 10 пълни седмици, в зависимост от целите и комбинациите, използвани в курса. Срокът на действие на стероида е 24-72 часа, така че се препоръчва да го приемате веднъж на всеки два дни.

 

● Важно: За да вземете PharmaTren-A в минималната препоръчителна доза 50 mg, ще ви трябва само 0,5 ml от продукта, тъй като съдържанието на активното вещество на стероида е 100 mg на 1 ml. Съответно, за дози от 75 и 100 mg, нагласете спринцовка на 0,75 и 1 милилитър. Също така имайте предвид, че обемът на шишето на този стероид е 10 ml. И дори ако курсът ви се основава на използването на максимални дози, флакона ще стигне за почти 3 седмици, което е много, много рентабилно.

 

За да научите как да направите соло приемане или да получите повече информация за комбинирането на тренболона с други стероиди, посетете Anabol.bg Forum. Тук можете да се свържете с квалифицираните консултанти на нашия магазин, които включват: спортен лекар, майстор на спорта в пауърлифтинга, майстор на спорта във вдигането на тежести, бодибилдинг треньор и други опитни професионалисти.

 

PharmaTren-A: отзиви и мнения

Тренболон ацетатът, въпреки че не е най-популярният стероид в спортната практика, от дълго време и редовно се използва от спортисти, които искат да подобрят физическата си форма. Ето защо в интернет е лесно да се намерят пълни рецензии на средството от различни потребители.

 

Интересен е  фактът, че почти всички състезатели, които вече са закупили и стероидиа на практика, съобщават за най-висока ефективност. Всъщност, ако погледнем отзивите за PharmaTren-A, оставени от спортистите, можем да заключим, че това е мощен и бързо действащ препарат. Той значително подобрява силовите показатели, увеличава мускулната маса и има други благоприятни ефекти. В същото време активността на стероида се проявява само половин час след употребата му. А какво ще кажете за страничните ефекти?

 

Тук, както казват прегледите, PharmaTren-A също се представя добре. Разбира се, по време на курса му може да има аномалии, като агресивност или увеличаване на омазняването на кожата. В допълнение, приемането на стероида може да доведе до гинекомастия или намаляване на производството на тестостерон.

 

Но в края на краищата, с всички тези нежелани ефекти можете лесно да се справите с помощта на допълнителни фармакологични агенти по време на курса. Многобройните твърдения показват, че Proviron-а и гонадотропина се използват най-добре за тези цели. Не забравяйте, че този стероид е отличен за комбиниране.

 

В хода на курса, както е отбелязано от опитни спортисти, лекарството може ефективно да се комбинира със стероиди с различни ефекти и свойства, от станозолол до тестостерон. Единствените изключения са нандролон и оксиметалон, както и някои други стероиди със силна прогестогенна активност.

 

За да изучите лично изявленията на спортистите, които са го използвали, ако имате такова желание, можете да посетите Форума на нашия магазин. Тук буквално всеки потребител, който е преминал най-простата регистрация, получава правото да остави коментари и да се присъедини към дискусиите. Така че няма да имате никакъв проблем с липса на информация и мнения, ако посетите форума. Освен това, както вече споменахме, във форума можете да се свържете с нашите консултанти, експерти в спортните, които ще отговарят на всеки от вашите въпроси.

 

Откъде мога да купя безопасно PharmaTren-A?

Няма да можете да закупите този стероид в обикновени магазини, независимо колко искате. Това означава, че не можете просто да дойдете и да го вземете в най-близката аптека. Но определено не си струва да се притеснявате за това, защото онлайн магазинът Anabol.bg ви предлага бързо и рентабилно закупуване на който и да е стероид.

 

В продължение на много години работим на пазара на спортна фармакология и през това време постигнахме много. Всъщност само тук можете да си купите PharmaTren-A, без да се притеснявате за почти нищо. Защо? Просто е: успяхме да установим контакт с много от най-големите производители на фармакология в чужбина.

 

Благодарение на това всички добавки достигат до рафтовете на магазина "от първа ръка". И това, както разбирате, е потвърждение за първоначалното им качество. Освен това в нашия магазин имате възможност да поръчате PharmaTren-A, чиято цена е наистина рентабилна. Поради липсата на дилъри и посредници, нашите разходи са намалени и това със сигурност оказва добър ефект върху цената, която можем да предложим за крайните потребители.

 

Освен това разходите за стероиди могат да бъдат намалени поради системата ни от отстъпки, създадена в интерес на купувачите: чрез поръчване на препарати над определена сума, можете значително да спестите.

 

В резултат на това, закупуването на PharmaTren-A в нашия магазин е правилното решение, за което няма да съжалявате. В края на краищата, вие сте на печалба - бързо и надеждно придобивате полезен анаболен стероид, който може да ви помогне в набирането на мускули и в подобряването на енергийните индикатори.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Pharma, Tren, A100, (Pharmacom, Labs), тренболон, ацетат, Pharma Tren A100 (Pharmacom Labs) тренболон ацетат