Изчерпано количество
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл

Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл

  Изчерпано количество
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Primobol (British Dragon) Примоболан - флакон 10мл. 100мг/мл
 • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 55.00 лв

Primobol - това е анаболен стероид със слаба андрогенна активност, производство е на фармацевтична компания British Dragon. Активното вещество е метанолон енантат (стероид, известен със своята дълга история и относително безвредни и в същото време е с достатъчно силно положително въздействие върху човешкото тяло).

 

 

Свойства и ефекти на примоболан от British Dragon

Основната сфера, в която се практикува е спорта (бодибилдинг, вдигане на тежести, силовите спортове, лека атлетика и т.н.), стероида Primobol British Dragon се използва предимно в стероидни цикли за релеф или когато е необходимо безопасно да се увеличат показателите на качеството на мускулната маса и сила.

 

В спорта примоболан, според теорията и практиката може да се използва ефективно от мъжете, така и от жените. Въпреки това, момичетата трябва да се ограничават до минимална доза в региона на 50-100 мг на седмица, за да се избегне появата на маскулинизация (развитие на вторични полови характеристики, специфични за мъжкия пол).

 

Стероидът метанолон енантат е разположен в сърцето на Primobol и е модификация на дихидротестостерон, свободен от ароматизатора и намалена андрогенна активност (44% от ендогенен тестостерон). Анаболната активност на средството е равна на 88% от ендогенен тестостерон.

 

Когато примоболан се използва ефективно може да доведе до следните положителни ефекти.

 

Не задържа вода в организма

Не води до натрупване на излишни телесни мазнини

Напълно освободен от ароматизанти

Подпомага растежа на мускулите и увеличава силовите показатели

Идеален за релеф, или за излизане от цикъл с по-тежки стероиди

 

 

Също така, ще бъде полезно да знаете за неговото съхранение и опазване, което следва да се извършва в сухо и тъмно място и извън обсега на температура не повече от стайна (не забравяйте да приберете ампулите далеч от деца и домашни животни).

 

 

Как да приемате Primobol от British Dragon

Този анаболен стероид се използва предимно в комбинация с други стероидни агенти. Както вече бе споменато, много често се използва в процес за релеф или в изход на стероиден цикъл, в които са включени по-сериозни лекарства.

 

Можем да дадем конкретен пример за уникален стероиден цикъл с Примоболан + Туринабол (примоболан 300 мг на седмица, туринабол - на 40 мг на ден, продължителността на приема - около 10 седмици), този цикъл позволява да се постигне осезаем ръст на качеството на мускулна маса, качество на възстановяване, издръжливост и сила.

 

Може да проведете и цикъл с примоболан с по-малко ефикасни и ефективни комбинации: метанолон енантат (400 мг веднъж седмично) + анавар (50 мг дневно), примоболан (около 300 мг на седмица) + метан (около 40 мг на ден) и така нататък. За да научите повече за прилагането и за определени комбинации, може да посетите нашия форум.

 

Между другото, препоръчваната доза за Primobol - е 200-400 мг от стероида седмично (висока доза, в района на 600-1000 мг на седмица, увеличи риска от странични ефекти). Примоболан под формата на инжекция се разполага в тялото в продължение на 14 дни, така че инжекциите се поставят обикновено при честота от 2 пъти на седмица. Цикълът трае средно от осем до дванадесет пълни седмици.

 

Държим да уточним, че концентрацията на активното вещество във флакона - 100 мг на 1 мл, а номиналната му стойност - 10 мл. Оказва се, че дори и да използвате максималните препоръчителни дози от стероида (400 мг, равняващи се на 4 мл от лекарството), ще ви стигне за най-малко 2 седмици.

 

За повече информация относно подготовката на цикъла и приема, както бе отбелязано, информация може да бъде намерена във Forum Anabol.bg.

 

 

Отзиви за примоболан в спорта и извън него

Отзиви за този стероид е лесно да се намерят в интернет. И всичко това заради Primobolan Bayer неговата активна съставка, тя се радва на голямо търсене сред спортистите. Той се използва в културизма и във вдигането на тежести от силовите дисциплини чак до бойните спортове.

 

След преглед на информацията, която предоставя нашия форум, вие ще знаете, че този стероид е надарен с достатъчно ефектвини свойства и активната му съставка е сравнително безопасна. Дейноста му трае 14 дни, и при това се допринася за увеличаването на производителността на енергия, както и качеството на новия придобит мускул.

 

 

Например, като прегледите показват, анаболният стероид има пълна липса на ароматизиращи функции (високо ароматизиране може да доведе до гинекомастия, увеличаване на мазнините в тялото, и някои други аномалии). Плюс това, лекарството не натрупва течност в организма и при правилно използване е напълно безвреден за черния дроб.

 

Също така, прочетете ревюта около Primobol, и можете да видите, че този стероид е чудесен комбинатор на средства. Както казват мненията за, Primobolan British Dragon върви се комбинира добре със станозолол,анавар, метан, туринабол, и с много други анаболни стероиди.

Между другото, този стероид може да се използва ефективно не само от мъже, но и от жени, което е още едно предимство на това лекарство. Въпреки това, много специалисти твърдят, че момичетата трябва да се основават на минимални дози (50 до 100 мг на седмица), за да се избегнат явленията на маскулинизация (прекомерно окосмяване по лицето и тялото, повишена агресивност, уголемяване на клитора, задълбочаване на глас, и така нататък. г.).

 

 

Къде мога да закупя Primobol, и каква е цената?

В наши дни стероидните медикаменти в аптеките, вече не се продават, и е известно, че ако търсите няма да можете да си купите подобна фармакология от аптека. По време на вашата подготовка за стероиден цикъл ще трябва да отидете в Интернет. Но там никога няма проблем, защото на сайта Anabol.bg може да поръчате над 300 вида анаболни стимулатори, и най-важното напълно безопасно може да поръчате почти всяка актуална и нова фармацевтика.

 

 

Може би нашият магазин се хвали с някой други предимства, не само широката гама от фармацевтични препарати, а и тяхната наличност. Например, може да направите поръчка на примоболан Primobol British Dragon на изгодна цена. И всичко това благодарение на специалната система за отстъпки, която позволява значителни икономии при вземане на големи поръчки. Също така на сайта редовно се провеждат намаления с драстично намаляване в цените на фармацевтичните продукти.

 

Не забравяйте, че тук можете да си купите оригиналната продукция Primobol. Фактът, че цялата фармация купуваме "от първа ръка", директно от заводите и предприятията, който ги произвежда, без участието на посредници, търговци и други трети страни. Което позволява никакво съмнение за "оригинални" стероиди по рафтовете на магазините.

 

В заключение, ние отбелязваме, че нашият магазин е отворен денонощно, когато ви е удобно може да поръчате Primobol или други анаболни стероиди в удобно за вас време. Вашата поръчка се обработва по най-бързия начин и ако е възможно още на същия ден се изпраща.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Primobolan, примоболан, чиста мускулна маса