Изчерпано количество
 • Stromba Omega Meds 100 таблетки
 • Stromba Omega Meds 100 таблетки
 • Stromba Omega Meds 100 таблетки

Stromba Omega Meds 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Stromba Omega Meds 100 таблетки
 • Stromba Omega Meds 100 таблетки
 • Stromba Omega Meds 100 таблетки
 • Производител: Esto Pharma
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10 милиграма
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 49.00 лв

Stromba таблетки, произведени от фармацевтична компания Omega Meds - е стероид, надарен с най-високата анаболна активност и слаб андрогенен ефект, три пъти по-малък, отколкото на тестостерон.

 

 Също така, този анаболен агент има забележително бърз ефект и широк спектър на ефекти - изгаряне на мазнини, увеличава апетита , издържливост и бързо възстановяване.

 

 • Проверете оригиналността на Stromba Omega Meds, след като изтриете защитния слой намираш се на гърба на опаковката и въведете кода тук --> https://omega-meds.com/

 

 

Активната съставка в основата на фармакологичния агент е станозолол. Тя е много популярна и добре разпространена в спортните среди. Стромба произлиза от (дихидротестостерон) и е разработена през 1962 г. в Winthrop Laboratories за използване във ветеринарната и традиционната медицина.

 

Първоначално се планира да се използва за лечение на анемия и наследствен ангиоедем при хората, за да не се чувстват изтощени, но по-късно станозолол стана широко разпространена в спорта, това се дължи на многобройните и ефекти.

 

 

 

Описание на таблетки Стромба от Omega Meds

В момента, станозолол се използва главно в спортната практика. В бодибилдинга, MMA, лека атлетика, бокс и много други популярни дисциплини я използват за подобряване и развитие на физическата форма (за увеличаване на сила, издръжливост, изгарянето на мазнините и така нататък).

 

В медицината я прилагат за лечение на изгаряния, травми, преди и след операциите за възстановяване в периода на възстановяване след експозиция и инфекциозни болести, както и в много други случаи.

 

Важно: Стромба - действа бързо заради мощния валиден анабол, достигайки до 8 часа след приемане. Индексът на нейната анаболна активност е 320% на ендогенния тестостерон. Андрогенната активност както вече бе споменато, е по-малка от тази на естествен тестостерон - точно 30% от капацитета му.

 

 

Имайте предвид, че прилагането на цикъл със станозолол е в състояние да предостави различни положителни ефекти върху организма на спортиста, най-значимите ефекти са тези:

 

● Подобряване на мускулния релеф (сух и красив вид на мускулите)

● Значителен ефект при изгаряне на мазнини

● Значително увеличение на мощността (експлозивна сила) и издръжливост

● Повишен апетит и премахване на излишните течности от организма.

 

 

Важно е също така да се отбележи, че таблетките станозолол може успешно да се използват не само от мъже, но и от жени в областта на спорта. Истината е, че има едно "но": момичетата трябва да вземат малка доза от лекарството в района на 5-10 мг на ден, в противен случай, превишаване на дозата може да даде поява на странични ефекти, а именно вирилизация - задълбочаване на глас, промяна на телосложението, окосмяване на лицето и тялото, повишена секреция на пот и други.

 

И още едно нещо : Таблетките, произведени за перорално приложение трябва да се съхраняват на сухо и тъмно място, извън обсега на влага и светлина. Също така, като предпазна мярка се уверете, че са предпазно скрити от деца и домашни любимци.

 

 

 

Информация за прием и комбинации със Стромба Омега Медс

В повечето стероиди от такъв тип се използват за покачване на висококачествена и чиста мускулна маса, и да се повиши ефективността на енергия. Употребата на таблетките рядко се изпълнява солово, спортисти често съчетават този препарат с други анаболни стероиди, за да се постигне по-голям ефект от цикъла.

 

 • Как трябва да приемате таблетките станозолол в комбинация с други стероиди, и най-важното с кой се съвместява ефективно?

 

Относителен въпрос, защото има толкова много различни ефективни комбинации със Stromba. Така че, за да се получи достатъчно добро качество на мускулна маса, можете да използвате съвместим цикъл с метан.

 

Описаните два стероида се използват в дози от 40 мг на ден, и за справяне с възможни нежелани реакции, ако трябва вземете лекарството Proviron.

 

 • Ако искате да постигнете по-добро възстановяване и прилив на експлозивна сила, таблетките стромба могат да бъдат комбинирани с туринабол.

 

Като и двата стероида отново се използват в доза около 40 мг на ден. Между другото, повече информация за стероидни цикли, както и използването в комбинации с описания продукт, ще намерите като посетите нашия форум.

 

Дори и най-подробните инструкции за употреба на стромба капсули ще ви бъдат от полза, и там ще намерите консултанти, който са в състояние да споделят опита си с вас.

 

Като цяло препоръчителата доза на Стромба Омега Медс - е 10-50 мг на ден, приема се ежедневно, защото няма много дълъг период на валидност в кръвта (дейността на станозолол в орална форма издържа до 8 часа) на дневна база. Средната продължителност на употреба е около шест пълни седмици. В повечето случаи това е достатъчно, за да се види подобрение в мускулната плътност, както и значително увеличаване на силата и издръжливостта.

 

 

 

Отзиви за Stromba Omega Meds, мнения от спортисти

Уверете се за качествата и свойствата на този стероид, и какво мислят спортисти вече приемали Стромба Омега Медс. Това може да го направите много лесно само трябва да посетите нашият форумен ресурс.

 

Ако съдим от отзивите и обратните връзки от клиенти казват, че използвайки го правилно, спортистът може да постигне не само подобряване на качеството на мускулите, но и значително изгаряне на мазнини и не на последно място, значително увеличение в обема на издръжливост.

 

Този анаболен стероид разполага и с други положителни характеристики, по-специално пълната липса на ароматизиране. Мненията за Стромбата на Омега казват, че дори този медикамент допринасят за премахване на излишните течности от организма, и гинекомастия по време на прием не може да се получи. Също така стромба не намаляване естествения тестостерон, който също е изключително важно предимство за спорта.

 

 

 

Цена Стромба Омега, къде и как да се купи?

Този стероид може лесно да бъде закупен от нашия уебсайт. Защо при нас? Причините за това, са много, като се започне от рентабилността и се завършва с надеждност, но нека ви изброим всички наши плюсове.

 

На първо място, при взимането на решение да се закупят таблетки Stanozolol произведени от Omega Meds от нашия магазин, можете да сте сигурни за вашата безопасност. И всичко това заради нашата SSL-връзка, която защитава посетителите.

 

На второ място, в магазина работи благоприятна система за отстъпки, която позволява значителни икономии при големи поръчки. По-специално, ако направите поръчка на Stanozolol с някои други фармакологични средства в голямо количество, е възможно значително да се намали тяхната цена (за скалата с нашите отстъпки разгледайте секция „FAQ-въпроси” в главното меню).

 

Трето, ако направите поръчка на Stanаzolol Omega Meds вие ще получите оригиналният препарат . Фактът, че цялата гама от анаболи влиза по-виртуалните щандове на магазин Anabol.bg  "от първа ръка", тоест директно от производителите, без участието на трети лица. Така че да се притеснявате за "оригиналност" не е необходимо.

 

Четвърто, ние се грижим за вашето удобство и комфорт, така че ако направите поръчка ние можем да ви я изпратим дори и до най-малките отдалечени селца на Република България. Така че, ако си поръчате Stanozolol таблетки, от нашия магазин най-вероятно в рамките на 48 часа вашата поръчка ще е до най-близкия спедиторски офис или точно на вашия адрес.

 

Какви са гаранциите, че ще получа автентично лекарство от сайта Anabol.bg? На първо място, нашата репутация. Запознайте се с мнения на купувачи оставени във форума на нашия сайт, разгледайте отзивите във Фейсбук и ще разберете, че ние работим честно и надеждно, като се грижим за интересите на посетителите.

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф, винстрол