Testosterone Enanthate (Biotech Beijing) 10 ml

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 10 мл флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00 лв

Testosterone Enanthate от Biotech Beijing е андрогенен стероид, препарат - тестостерон енант, който се характеризира с ясно изразено и продължително действие. Произвежда се на маслена основа, изисква парентерално приложение (интрамускулно инжектиране).

 

Като допинг спортистите благоприятно го използват в комбинации (с други достъпни анаболни и андрогенни стероиди) за покачване на мускулна маса и подобряване на силовите показатели.

 

● Важно! Компанията-производител на Biotech Beijing Pharmaceuticals е въвела изключителна система за защита на произвежданите стоки от фалшификати.

 

Тази система включва въвеждането на кодове за потвърждение (ID) на специална страница на официалния сайт (http://beijingpharmaceuticals.com/). За да потвърдите оригиналността на продукта, който сте закупили, на страницата има и брояч, който записва и показва колко пъти е въведен всеки уникален код за потвърждение.

 

Уникалните символи (ID) се намират върху кутиите. След като сте направили покупка от нашия уеб сайт, с доставка ще получите оригинален продукт Biotech Beijing.

 

Тестостерон Енантат от Биотеч : свойства на стероида

Testosterone Enanthate на Biotech (активно вещество - тестостерон енантат) е сложен, синтетичен андрогенен препарат, който действа като прекурсор на ендогенния тестостерон.

 

Следователно, той се счита за естествена и биоидентична форма на хормона. Енка ( жаргонно съкращение от  "тестостерон енант" ) е един от петте най-разпространени тестостеронови естери на фармацевтичния пазар. Другите четири са тестостерон пропионат, фенилпропионат, ципионат и ундеканат.

 

Не е тайна, че тестостеронът е първият, който се продава като фармацевтичен продукт и стероидът първоначално е бил разработен като лекарство (за медицински цели). От средата на миналия век се използва при сексуални смущение - евнухеоидизъм, импотентност и други аномалии при мъжете.

 

 

Какъв ефект има Тестостерон Енантат при системното приложение за спортни цели? Като цяло са многобройни, но най-ясно изразени са следните подобрения:

 

● Увеличаване на работния капацитет;

● Повишаването на силовите показатели;

● По-бързо и лесно възстановяване;

● Набиране на мускулна маса;

● Ефектът голямо напомпване;

● Подобряване на работата на ставите;

● Укрепване на костите.

 

А какви са възможните нежелани реакции при употребата на Тестостерон Енантат Biotech Bejing? Продукта притежава достатъчно силно андрогенно действие и силно изразена ароматизация, което може да доведе до усложнения от андрогенен или естрогенен характер, като например акне, задържане на вода, омазняване на кожата, хипертония, тестикуларна атрофия, гинекомастия, и др.

 

При тежки, особено комбинирани курсове,  за да се сведат до минимум страничните ефекти е необходимо допълнително да се взимат анти-естрогени като Proviron и Аримидекс ( Anastrozole ), или Българския варянт Алвоген, който може да бъде закупен от всяка аптека.

 

Стероиден профил: 100% анаболна активност и 100% андрогенна активност от тези на ендогенния тестостерон; полуживотът е 5-7 дни, продължителността на действието е 14-16 дни; ароматизация - да, хепатотоксичност - няма или минимална, прогестогенен ефект - не.

 

Testosterone Enantate (Biotech Beijing): стероиден курс

На кого може да се  препоръча продукта? На спортисти с различни нива на опит - както на начинаещи, така и на опитни професионалисти. Той ефективно се представя в курсове за увеличаване на силата и набиране на маса, но не е подходящ за жените спортистки.

 

Причината за това  доста мощният андрогенен ефект, който може да доведе до маскулинизация на женското тяло: нарастване на агресията, акне, омазняване на кожата, задълбочаване на гласа и други симптоми. Работната доза на Тестостерон Енантат се избира индивидуално, в противен случай дозите могат да бъдат недостатъчни или прекомерни, което е неприемливо.

 

Средно мъжете се препоръчват да си поставят по 500-750 mg (2-3 ml) на седмица, но не наведнъж, а разпределени на няколко инжекции в различни дни. Например: 250 mg (1 ml) в понеделник, 250 mg (1 ml) в сряда,  250 mg (1 ml) в петък.

 

Помислете за примери за комбинирани курсове, защото това е основният начин за използване на тестостерон енантат за спортни цели. Ще анализираме една комбинация от стероиди за начинаещи атлети и една за опитни "химици".

 

● 1. Testosterone Enanthate Biotech с Болденон (предпочитана марка) е комбинация за начинаещи и средно напреднали спортисти. Целта на курса е да увеличи апетита, да увеличи мускулната маса и да увеличи силата. Средни дози: 500-750 mg / седмично (тестостерон) и 600-800 mg / седмично (Болденон).

 

● На изхода е добре да се приема тестостерон пропионат (веднъж на всеки 2 дни, 100 mg). При пост курсовата терапия се взема тамоксифен или кломифен (по 20-30 mg дневно или 50-100 mg дневно, съответно). Продължителността на курса е 8-10 седмици (2-3 седмици изход, 3-седмична след курсова терапия).

 

● 2. Тестостерон Енантат Биотеч с нандролон деканоат (предпочитана марка) и метандиенон (предпочитана марка). Това също е курс за сила и покачване на маса, но вече е предназначен за средно напреднали и опитни "химици". Дозите варират: 500-1000 mg / седмично (тестостерон), 300-600 mg / седмично (нандролон), 50 mg / ден (метан).

 

● За изход перфектната комбинация е от тестостерон пропионат или мастерон (всеки 2 дни по 100 мг). След курсова терапия - кломифен (дневно по 100-150 mg). Курсът може ефективно да продължи до 10-12 седмици (3 седмици същински курс  и  пост курсова терапия ).

 

Testosterone Enanthate: отзиви за стероида

Отзивите за Тестостерон Енантата (250 мг / мл, 10 мл), произведен от Biotech Beijing Pharmaceuticals, лесно можете да намерите на нашия форум, където всеки може да изрази собственото си мнение за закупените от онлайн магазина продукт.

 

Просто трябва да минете през много проста и изключително бърза регистрация. Също така на нашия форум можете да получите индивидуални консултации. За посетителите има екип от опитни експерти, добре запознати със спортната фармакология. Какво точно казват ревютата за Енантата от Биотеч? Мнението на повечето спортисти е предимно положително, т.е. препаратът е доста хвален що се отнася до набирането на мускулна маса и увеличаването на силовите показатели и енергията.

 

Спортистите докладват за минимални или никакви странични ефекти. Продуктите на Biotech Pharmaceuticals обикновено получават отлични оценки на клиентите, което показва тяхната ефективност и относителна безопасност, поне докато се спазват препоръките. Повече анаболни и андрогенни стероиди не могат да се похвалят с толкова много положителни коментари, както този препарат.

 

Тестостерон Енантат: закупуване на стероида

Откъде и как да купите Тестостерон Енантат от Biotech Beijing Pharmaceuticals? Нашите клиенти не задават такъв въпрос. В Anabol.bg, тукашните атлети получават най-надеждните и изгодни условия за закупуване на спортни продукти в широк диапазон.

 

Работим директно с много официални фабрики и си сътрудничим само с доверени доставчици, така че няма причина да се съмняваме в произхода на стоките, които предлагаме. Закупуването на Testosterone от Bitoech именно от нас е изгодно и позволява, от една страна, достъпна цена, и второ - по-гъвкава, система за отстъпки, партньорска програма, чести промоции и редовни томболи. При нас клиентите получават за поръчките си ценни бонуси, включително подаръци под формата на спортни добавки и напълно безплатна доставка.

 

  • Ако се интересувате от подробности, препоръчваме да проучите информацията в секцията "Въпроси и отговори".

 

Надеждността, от друга страна, е подсигурена от цялостна система за сигурност. Нейното присъствие не само намалява, но директно изключва риска от изтичане на предаваната информация. Анонимните данни са под максимална защита: сигурна SSL връзка е модерна анти-DDoS. Ако клиентът случайно или умишлено не се похвали, тогава никой никога няма да знае за поръчката, която е направил от нас.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Testosterone, Enanthate, (Biotech, Beijing), Testosterone Enanthate (Biotech Beijing) 10 ml